Jump to content
Dogomania

Uratowany od niechybnej śmierci, piekny brzydal... już w domu!!!

Recommended Posts

Posted

Ten cudaczek najlepiej reaguje na komendy: gnatek, chodź masz i na dźwięk lodówki, ale to trzba widzieć jaka jest reakcja: RANYYYYYYY, NARESZCIE ŻARCIE!!!!! Z MIESIĄC GŁODOWAŁEEEEEM. DAAAAAAAAAJ ŻRYĆ!
Dzięku temu ma też ksywkę "Tancerz"- to w reakcji na przebywanie w okolicy lodówki (ale wtedy też potańcuje i łądnie na dooopeczkę siada). A generalnie momentami kojarzy mi się z osłem ze shreka z jedynki, jak tak fajnie podskakiwał (ja chcę, ja chcę)

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiecie Cioteczki... Ciągle tylko: gdzie foteczki, gdzie foteczki???? A teraz nawet żadna nie zajrzy:angryy: Ja rozumiem, żeście myślały, że on może ładniejszy wyrośnie:roll: no ale cóż, wpływu na to nie mamy a operacji robić nie zamierzamy, bo słodki i kochany jest bardzo. A tutaj zero zachwytów:angryy:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Nic a nic. Nawet ciotka Jayo, co go wypatrzyła, nie zagląda do słodkiej mordeczki.

Zagladam caly czas...
ale sie boje odzywac, bom sama "mala "sunie reklamowala..
Ale "brzydala" od razu bylo widac, rejklamacji nie przyjmuje :evil_lol:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Nic a nic. Nawet ciotka Jayo, co go wypatrzyła, nie zagląda do słodkiej mordeczki.

ej, tam cisza.. spokoj.. czasu nie mamy, szukamy kolejnych przystojniaków :D

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Aż strach się bać co znajdziecie...

No nie!!! Jak to to tak? Fafinio kochane jet i to najważniejsze a że fajieś takie nieforemne, to trudno, dobrodziejstwo inwentarza:lol:

Posted

jayo napisał(a):
Zagladam caly czas...
ale sie boje odzywac, bom sama "mala "sunie reklamowala..
Ale "brzydala" od razu bylo widac, rejklamacji nie przyjmuje :evil_lol:

A ciocia jayo pamięta co mam w bagażniku??? Jak przyczepi się do mnie sfora psiófff, to powolutku zacznę zmierzać w stronę Piaseczna...nawołując wszystki po kolei jakoś na RRRRRRRRRRR!!!!!!!:eviltong:

Posted

ludwa napisał(a):
A ciocia jayo pamięta co mam w bagażniku??? Jak przyczepi się do mnie sfora psiófff, to powolutku zacznę zmierzać w stronę Piaseczna...nawołując wszystki po kolei jakoś na RRRRRRRRRRR!!!!!!!:eviltong:

to te ucha caly czas ci smierdza w bagazniku ?
ojojoj... moze ci kuriera podesle ?
:)

Posted

E tam, od razu śmierdzą....:roll: Wędzone jak diabli, teraz do pokoju wędzarnia przeniesiona, przeca nie zostawię w gospodarczym, bo i bałagan byłby większy i gady by mi popuchły od papusiania:lol:

Posted

Nie ma potrzeby. Wędzonki w samochodzie były wcześniej, u nas tylko na "miny" trzeba uważać, reszta całkiem bezpieczna. A tak na marginesie: nasze gady w swoim pokoju dostały wczoraj połówkę łóżka (takie oparcie, samo bez skrzyni, ze starego wyrka). Elegantsze od naszego, skajem obite, czarne i w ogóle:roll:. Mają ładniejsze wyrko niż my:cool3:. Czy powinniśmy się udać po poradę do psychologa????:oops: