Jump to content
Dogomania

Uratowany od niechybnej śmierci, piekny brzydal... już w domu!!!

Recommended Posts

Posted

peleryna niepotrzebna. Fafikowa dooopka ciężkawa jest, więc nie podskakuje. Imka strachliwa, ucieka na dzień dobry od nieznajomych. Na tę okazję mogę gada wykąpać, bo brudny jest okropnie a ja jakoś chęcią kąpania nie płonę, bo daremna to robota (tak samo jak mycue podłogi w domu:mad:). To na kiedy Fafika prać?:evil_lol:

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):

I cały czas mi się ten biedny Rychu przypomina....

No to będziesz miała okazję sama się przekonać w jakiej jest kondycji i jak leje biednego Lolka:loveu: - może w niedzielę :razz: ? Po południu ?

Posted

Chciałam nadmienić nieśmiało, że nagroda wytrwale czeka i na tę pewnikiem okazję nauczyła się już dwie łapy podawać. To nie przypadek i obyło się bez nauki, tylko kumpelę podpatrywał...:lol:

Posted

Do odebrania w każdy piątek, na obiecany weekend. Proszę uprzedzić, żebym odpicować mogła gadzika:eviltong: albo zapraszamy na spotkania z nagrodą( o ile miejsca w domu brak). Termin do ustalenia

Posted

Zdjęcia ino smsem, bo pańcia jest sierotka i cyfrowego nie ma itp....A Toto takie do kolana, w sumie niewielkie i dooopeczka się zmniejszyła i toto się skoczniejsze zrobiło:eviltong: generalnie toto przymilne i diabelnie łakome, do nacieszenia się totem zapraszam do rembertowa (błotko mamy ładne na podwórku:eviltong:, ale totek na nieznajomych nie skacze)

Posted

No więc, cioteczka Wilejkaros (w troszkę krótszej wersji)odebrała swoją nagrodę w niedzielne południe. Właściwie nawet udało się Jej przekupić Imeczkę ( nie siedziała za łóżkiem, ino rozglądała się za jakąś pychotką :lol:). A resztę niech już sama opowie (przyznała, że Fafinio wyjątkowej jest urody:eviltong:)

Posted

Buhahahaha,
cudny po prostu. Zaraz powstawiam zdjęcia tych 2 psiaków. Chciałam jednak nadmienić, że wczoraj na zebraniu u Beam6 przekonywano mnie, że Imaczka miała być maleńka, taka tyci, tyci i nic nie zapowiadało, że będzie cielakiem. Hmmm
Fafinek, hmmm, jakby to ująć... urzekający i taki nietypowy. Na pewno ma coś z każdej istniejącej na tym świecie rasy ;)

Posted

Fafinek, hmmm, jakby to ująć... urzekający i taki nietypowy. Na pewno ma coś z każdej istniejącej na tym świecie rasy ;)[/quote]

No, no!!!!:angryy: Jak to z każdej????? Najwięcej ma z amstafa przecież:eviltong:

Posted

I teraz sami powiedzcie, czy Alfred nie ma oczu, uszu i mordki amstaffa?
Prawda?

A Imeczka to faktycznie takie maleństwo, że potrafi pod ławę wejść. Co prawda, jak spod niej wychodzi, to razem z ławą, ale to takie maleństwo... hahahaha