Jump to content
Dogomania

Uratowany od niechybnej śmierci, piekny brzydal... już w domu!!!

Recommended Posts

Posted

A ja byłam przekonana, że Gryziaczek będzie trudna do wyadoptowania... Trzymamy:kciuki:żeby poszczęściło mu się jak Gryzi

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się musze pochwalić, że dzisiaj całkiem, ale to zupełnie całkiem przypadkowo, z pomocą Joanny K, odkryłam miejsce pracy Gemsi i Jayo. Pozdrawiam Was serdecznie!
Było mi szalenie miło uścisnąć dłoń, która wykarmiła Alfreda ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ja się musze pochwalić, że dzisiaj całkiem, ale to zupełnie całkiem przypadkowo, z pomocą Joanny K, odkryłam miejsce pracy Gemsi i Jayo. Pozdrawiam Was serdecznie!
Było mi szalenie miło uścisnąć dłoń, która wykarmiła Alfreda ;)

..dobrze, ze nie karmil go piersia :diabloti:

A teraz nalezaloby sciskac dlon Ludwy - jak widac na nowych fotkach, niczego piesu nie ubylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no dajcie cos jeszcze zezrec.....

ide sobie, bo nie maja juz chrupek..

a moze tu maja..?

Posted

Hihihi, podobno psy upodabniają się do właściciela, a Alfredzik jakby u ludwy przebywa, więc też pulpecik :diabloti: Poza tym z takim apetytem......No połowę mniejszy od Imki a takie same porcje wcina... Tylko jakoś to gubi, bo nie rośnie za bardzo, tylko tych "zgub" sporo robi:evil_lol: .

Posted

jayo napisał(a):
..dobrze, ze nie karmil go piersia :diabloti:

A teraz nalezaloby sciskac dlon Ludwy - jak widac na nowych fotkach, niczego piesu nie ubylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no dajcie cos jeszcze zezrec.....

Alez on wypieknial:loveu:

Posted

ronja napisał(a):
jest cudny dziś/jutro zrobię ogłoszenia

Fredzik jest bardzo grzeczny, i chodzi bez smyczy i nie ucieka , o i nie skacze jak larwa :evil_lol:

Posted

gemsi napisał(a):
Fredzik jest bardzo grzeczny, i chodzi bez smyczy i nie ucieka , o i nie skacze jak larwa :evil_lol:

hahahaha, nie skacze, to fakt, ale za to jak cudnie w łydki szczypie z radości:mad: . Ale to faktycznie z radości, jak wracamy do domku, w innych sytuacjach nie. A wypiękniał, to też fakt i kochany coraz bardziej jest:placz:

Posted

My go wcale nie karmimy cudami. A zdjęcia śa zbliżone, wcale dużo u nas nie urósł, spytajcie jayo. To Imka nam rośnia zastraszająco!!!! Chyba karmić przestaniemy, bo pakuje się na łóżko w nocy.... A my gdzie pójdziemy za parę miesięcy????!!!!

Posted

Poza tym, Alfredzik jakoś nie ma wzięcia, mało komu się podoba....A szkoda. Może piękny nie jest ale charakterek do kochania. Został sam w sobotę na cały dzień (pojechaliśmy na wieś, zabraliśmy tylko Imkę, bo teściowie by zawału dostali myśląc o dwóch psach w mieszkaniu...). Jak wróciliśmy, to było tylko siusiu (w wyznaczonym miejscu). w końcu calutki dzień sam w domku:cool3: , wyciągnięty zmywak, nawet nie pogryziony i ściągnięty z fotela osiołek- maskotka. Osiołek leżał sobie na posłanku i sżdżac po braku obrażeń, służył do przytulania chyba:loveu: . No i jak nie kochać takigo psiaka????:loveu:

Posted

Hihihi, jeszcze ksywa mu się zmieniła od weekendu. Teraz wołamy "Serdel" z racji tego, co znajduje się na końcu psa... Toto ostatnio jakoś zgrubiało, podrosło i jak jest niesione w górze, to właśnie jakoś tak serdelowato toto wygląda :evil_lol: