ara Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja byłam przekonana, że Gryziaczek będzie trudna do wyadoptowania... Trzymamy:kciuki:żeby poszczęściło mu się jak Gryzi Quote
ludwa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Oj, też bym chciała dobrego, ciepłego domku dla Fredzika, najlepiej jeszcze z możliwością zaglądnięcia....Ale to już takie marzenia:cool3: Quote
beam6 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czary mary, hokus pokus niech się spełni Ludwy marzenie :loveu: Quote
ronja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ludwa, część ogłoszeń Alfreda jest jeszcze aktywna, bo są na 3 miesiące, a nowe to chyba z nowymi zdjęciami watro dać Quote
ludwa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Z racji ograniczeń sprzętowych nowych zdjęć nie posiadam. Ale jayo zrobiła ostatnio w odwiedzinach... :lol: Quote
Maćka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alfredzika wystawiłam ponownie na allegro, skasowałam treść o chorobie bo może to ona odstraszała ludzi i pozmieniałam fotki na najbardziej aktualne do jakich miałam dostęp: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175977923 Quote
ronja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to czekamy na fotki Jayo - ja wtedy puszczę nowe ogłoszenia Quote
Wilejkaros Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A ja się musze pochwalić, że dzisiaj całkiem, ale to zupełnie całkiem przypadkowo, z pomocą Joanny K, odkryłam miejsce pracy Gemsi i Jayo. Pozdrawiam Was serdecznie! Było mi szalenie miło uścisnąć dłoń, która wykarmiła Alfreda ;) Quote
jayo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja się musze pochwalić, że dzisiaj całkiem, ale to zupełnie całkiem przypadkowo, z pomocą Joanny K, odkryłam miejsce pracy Gemsi i Jayo. Pozdrawiam Was serdecznie! Było mi szalenie miło uścisnąć dłoń, która wykarmiła Alfreda ;) ..dobrze, ze nie karmil go piersia :diabloti: A teraz nalezaloby sciskac dlon Ludwy - jak widac na nowych fotkach, niczego piesu nie ubylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no dajcie cos jeszcze zezrec..... ide sobie, bo nie maja juz chrupek.. a moze tu maja..? Quote
ludwa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hihihi, podobno psy upodabniają się do właściciela, a Alfredzik jakby u ludwy przebywa, więc też pulpecik :diabloti: Poza tym z takim apetytem......No połowę mniejszy od Imki a takie same porcje wcina... Tylko jakoś to gubi, bo nie rośnie za bardzo, tylko tych "zgub" sporo robi:evil_lol: . Quote
Igusia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jayo napisał(a):..dobrze, ze nie karmil go piersia :diabloti: A teraz nalezaloby sciskac dlon Ludwy - jak widac na nowych fotkach, niczego piesu nie ubylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no dajcie cos jeszcze zezrec..... Alez on wypieknial:loveu: Quote
ara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Takimi fotkami trzeba grzecznych chłopców reklamować:fadein: Quote
gemsi Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ronja napisał(a):jest cudny dziś/jutro zrobię ogłoszenia Fredzik jest bardzo grzeczny, i chodzi bez smyczy i nie ucieka , o i nie skacze jak larwa :evil_lol: Quote
ludwa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 gemsi napisał(a):Fredzik jest bardzo grzeczny, i chodzi bez smyczy i nie ucieka , o i nie skacze jak larwa :evil_lol: hahahaha, nie skacze, to fakt, ale za to jak cudnie w łydki szczypie z radości:mad: . Ale to faktycznie z radości, jak wracamy do domku, w innych sytuacjach nie. A wypiękniał, to też fakt i kochany coraz bardziej jest:placz: Quote
beam6 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Brzydal na pierwszą marsz: raz dwa, raz dwa, raz dwa ! Quote
Wilejkaros Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Piękne to cudo! Nie wiem, co Wy mu tam podajecie, ale rośnie w zastraszającym tempie ;) Quote
beam6 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 I wędruje na pierwszą stronę marszem i ze śpiewem na ustach Quote
ludwa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My go wcale nie karmimy cudami. A zdjęcia śa zbliżone, wcale dużo u nas nie urósł, spytajcie jayo. To Imka nam rośnia zastraszająco!!!! Chyba karmić przestaniemy, bo pakuje się na łóżko w nocy.... A my gdzie pójdziemy za parę miesięcy????!!!! Quote
ludwa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Poza tym, Alfredzik jakoś nie ma wzięcia, mało komu się podoba....A szkoda. Może piękny nie jest ale charakterek do kochania. Został sam w sobotę na cały dzień (pojechaliśmy na wieś, zabraliśmy tylko Imkę, bo teściowie by zawału dostali myśląc o dwóch psach w mieszkaniu...). Jak wróciliśmy, to było tylko siusiu (w wyznaczonym miejscu). w końcu calutki dzień sam w domku:cool3: , wyciągnięty zmywak, nawet nie pogryziony i ściągnięty z fotela osiołek- maskotka. Osiołek leżał sobie na posłanku i sżdżac po braku obrażeń, służył do przytulania chyba:loveu: . No i jak nie kochać takigo psiaka????:loveu: Quote
ara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Aż trudno mi uwierzyć, że jeszcze swojego ludzia nie znalazł...:loveu: komu braciszka, komu?:cool3: Quote
ludwa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hihihi, jeszcze ksywa mu się zmieniła od weekendu. Teraz wołamy "Serdel" z racji tego, co znajduje się na końcu psa... Toto ostatnio jakoś zgrubiało, podrosło i jak jest niesione w górze, to właśnie jakoś tak serdelowato toto wygląda :evil_lol: Quote
beam6 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Alfred - serdela w górę i na pierwszą wędruj ( może wieczorową porą domek szuka brzydala?) Quote
LittleMy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 rozeslalam do kilkunastu znajomych, moze kogos zauroczy.... Quote
Recommended Posts