Aga_Mazury Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 pajunia napisał(a):Galke dzis weterynarz ogladnal. Prostata jest powiekszona, ale nie jest zle. Raczej normalnie w jego wieku. Czy on piszczy jeszcze przy oddawaniu stolca? cytrynka, któa teraz była z nim na spacerze mówiła mi, że nie.... Quote
pajunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To moze akurat wtedy mial twarda koope. Ja widze po moim Spiku, jesli dostanie kosci, to koopa jest twarda jak kamien i prawie biala. I tez wtedy piszczy, nie moge mu zadnych kosci dawac. Moze tak bylo tez u Galeczki? Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 pajunia napisał(a):To moze akurat wtedy mial twarda koope. Ja widze po moim Spiku, jesli dostanie kosci, to koopa jest twarda jak kamien i prawie biala. I tez wtedy piszczy, nie moge mu zadnych kosci dawac. Moze tak bylo tez u Galeczki? może i tak, choć kupę miał normalną.... popatrzymy na niego i w tą sobotę jak się uda... Quote
oktawia6 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gałka czeka na dom-staruszek w potrzebie:placz: Quote
DarkAngels Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kto pokocha Gałeczke ??? :) On jest taki cudiwny, a jeszcze bez domu. :shake: Quote
Asia_M Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Miejmy nadzieję, że niedługo dobry domek się znajdzie!!! Quote
DarkAngels Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Domek napewno się znajdzie :) Tylko trzeba trzymać kciuki :) Hopaj na pierwszą stronę:) Quote
Recommended Posts