Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
A dlaczego Wujaszku? :( Coś stoi na przeszkodzie?

no bo Gałka jest tam teraz na boksach...a wcześniej był w lisiej klatce, jest zasada ze wychodzą psy z klatek, bo tam mało miejsca maja... ale mam nadzieje ze z Gałką uda się teraz wyjść, tym bardziej że nie był na spacerku tydzień temu:-(

Posted

matusz5 napisał(a):
no bo Gałka jest tam teraz na boksach...a wcześniej był w lisiej klatce, jest zasada ze wychodzą psy z klatek, bo tam mało miejsca maja... ale mam nadzieje ze z Gałką uda się teraz wyjść, tym bardziej że nie był na spacerku tydzień temu:-(

oj Wujek mateusz ma jakieś dziwne informacje :eviltong: ....co Ty wujek robiłeś...jak przenosilismy Gałeczkę do lisiej klatki....tam gdzie był Denver...razem z jego staruszkiem towarzyszem?...a do jego boksu był przenoszony nowy duży pies, który dośc agresywny był do owczarka, który jest na wybiegu Hefrena...

i co jeszcze Ci powiem...;)

Gałeczka był na spacerku...razem z Kropką, Dukatem i Topikiem :)...

Bardziej wolontariuszy może zabraknąć do wyprowadzenia naszych wszystkich podopiecznych....a te inne psiaki, które nigdy nie były też tak bardzo czekają...echhhhhh:shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
oj Wujek mateusz ma jakieś dziwne informacje :eviltong: ....co Ty wujek robiłeś...jak przenosilismy Gałeczkę do lisiej klatki....tam gdzie był Denver...razem z jego staruszkiem towarzyszem?...a do jego boksu był przenoszony nowy duży pies, który dośc agresywny był do owczarka, który jest na wybiegu Hefrena...

i co jeszcze Ci powiem...;)

Gałeczka był na spacerku...razem z Kropką, Dukatem i Topikiem :)...

Bardziej wolontariuszy może zabraknąć do wyprowadzenia naszych wszystkich podopiecznych....a te inne psiaki, które nigdy nie były też tak bardzo czekają...echhhhhh:shake:

a bo ja cioteczko tydzień temu wróciłem wcześniej do domku i dlatego nie wiedziałem, że Galeczka został przeniesiony :) Jak tak to fajnie :) to w sobotę czeka go spacer :):):multi::multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
a bo ja cioteczko tydzień temu wróciłem wcześniej do domku i dlatego nie wiedziałem, że Galeczka został przeniesiony :) Jak tak to fajnie :) to w sobotę czeka go spacer :):):multi::multi:

Suuuuuuper!!!! :)
Mam nadzieję, że Gałeczka już czuje się dobrze :)
A Wujaszek zakręcony bo słoneczko świeci i pewnie się zakochał :p

Posted

Asia_M napisał(a):
Suuuuuuper!!!! :)
Mam nadzieję, że Gałeczka już czuje się dobrze :)
A Wujaszek zakręcony bo słoneczko świeci i pewnie się zakochał :p

tam zaraz zakochał, chyba w seterce:loveu::loveu:

Posted

tym bardziej ze był ze mna na spacerze i obiecałam mu ze terasz co tydzien bedzie ze mna wychodził bo stał sie moim ulubiencem bo TIGI idzie do domu to trzeba znalezc zastepstwo :)

Posted

cytrynka10 napisał(a):
tym bardziej ze był ze mna na spacerze i obiecałam mu ze terasz co tydzien bedzie ze mna wychodził bo stał sie moim ulubiencem bo TIGI idzie do domu to trzeba znalezc zastepstwo :)

Słuszny wybór Ciociu Cytrynko :) Mamy nadzieję, że Gałeczka i Julek już wkrótce pójdą w ślady Tygryska :)

Posted

ojej, jak mnie dawno na dogo nie było...

przez te dyplomy w szkole i egzaminy całkiem się wyłączyłam...

słyszę,że Tygrys nasz idzie do domu...świetnie...brawo Cytrynko - masz dobre fluidy, może zarazisz nimi Gałkę????

Posted

neverend napisał(a):

słyszę,że Tygrys nasz idzie do domu...świetnie...brawo Cytrynko - masz dobre fluidy, może zarazisz nimi Gałkę????

Na pewno wszystko zaliczone na 6 ;)
Tak, liczymy na to ze Cytrynka przyniesie szczęście Gałeczce :multi:

Posted

Asia_M napisał(a):
Słuszny wybór Ciociu Cytrynko :) Mamy nadzieję, że Gałeczka i Julek już wkrótce pójdą w ślady Tygryska :)

ja tez mam taka nadzieje ze znajda domki bo nalezy im sie to co nie cioteczko

Posted

neverend napisał(a):

no tak Borys wziety w moje rece znalazł dom teraz Tigi to teraz Gałka było by swietnie

Posted

Asia_M napisał(a):

ale nie chwalcie tak tej Cytrynki bo dobre fluidy uleca i co bedzie :-o

Posted

cytrynka10 napisał(a):
ale nie chwalcie tak tej Cytrynki bo dobre fluidy uleca i co bedzie :-o

Nie ulecą! Nie ulecą! :) Z każdym adoptowanym psiakiem dobrych fluidów coraz więcej :)

Posted

cytrynka10 napisał(a):
moze i tak ale to dopiero 2 moj psiak ktory idzie do adopcji wiec moje fluidy sa jeszcze słabe

Ja tam Ciociu w Ciebie wierzę:).
Ale te ostródzkie psiaki mają szczęście, że mogą na Was liczyć...

Posted

neverend napisał(a):
muszkieterów było trzech i sobie radzili więc nie ma co narzekać - dobrze będzie...

ale mogło byc wiecej jeszcze lepiej by sobie radzili ale było 6 wspaniałych :) a jest tyle piesków które czekaja na spacer :(