Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asia_M napisał(a):Czy Gałeczka pójdzie w sobotę na spacerek? tego nikt nie wie cioteczko....:shake::shake::shake: Quote
Asia_M Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 matusz5 napisał(a):tego nikt nie wie cioteczko....:shake::shake::shake: A dlaczego Wujaszku? :( Coś stoi na przeszkodzie? Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asia_M napisał(a):A dlaczego Wujaszku? :( Coś stoi na przeszkodzie? no bo Gałka jest tam teraz na boksach...a wcześniej był w lisiej klatce, jest zasada ze wychodzą psy z klatek, bo tam mało miejsca maja... ale mam nadzieje ze z Gałką uda się teraz wyjść, tym bardziej że nie był na spacerku tydzień temu:-( Quote
Aga_Mazury Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 matusz5 napisał(a):no bo Gałka jest tam teraz na boksach...a wcześniej był w lisiej klatce, jest zasada ze wychodzą psy z klatek, bo tam mało miejsca maja... ale mam nadzieje ze z Gałką uda się teraz wyjść, tym bardziej że nie był na spacerku tydzień temu:-( oj Wujek mateusz ma jakieś dziwne informacje :eviltong: ....co Ty wujek robiłeś...jak przenosilismy Gałeczkę do lisiej klatki....tam gdzie był Denver...razem z jego staruszkiem towarzyszem?...a do jego boksu był przenoszony nowy duży pies, który dośc agresywny był do owczarka, który jest na wybiegu Hefrena... i co jeszcze Ci powiem...;) Gałeczka był na spacerku...razem z Kropką, Dukatem i Topikiem :)... Bardziej wolontariuszy może zabraknąć do wyprowadzenia naszych wszystkich podopiecznych....a te inne psiaki, które nigdy nie były też tak bardzo czekają...echhhhhh:shake: Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):oj Wujek mateusz ma jakieś dziwne informacje :eviltong: ....co Ty wujek robiłeś...jak przenosilismy Gałeczkę do lisiej klatki....tam gdzie był Denver...razem z jego staruszkiem towarzyszem?...a do jego boksu był przenoszony nowy duży pies, który dośc agresywny był do owczarka, który jest na wybiegu Hefrena... i co jeszcze Ci powiem...;) Gałeczka był na spacerku...razem z Kropką, Dukatem i Topikiem :)... Bardziej wolontariuszy może zabraknąć do wyprowadzenia naszych wszystkich podopiecznych....a te inne psiaki, które nigdy nie były też tak bardzo czekają...echhhhhh:shake: a bo ja cioteczko tydzień temu wróciłem wcześniej do domku i dlatego nie wiedziałem, że Galeczka został przeniesiony :) Jak tak to fajnie :) to w sobotę czeka go spacer :):):multi::multi: Quote
Asia_M Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 matusz5 napisał(a):a bo ja cioteczko tydzień temu wróciłem wcześniej do domku i dlatego nie wiedziałem, że Galeczka został przeniesiony :) Jak tak to fajnie :) to w sobotę czeka go spacer :):):multi::multi: Suuuuuuper!!!! :) Mam nadzieję, że Gałeczka już czuje się dobrze :) A Wujaszek zakręcony bo słoneczko świeci i pewnie się zakochał :p Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asia_M napisał(a):Suuuuuuper!!!! :) Mam nadzieję, że Gałeczka już czuje się dobrze :) A Wujaszek zakręcony bo słoneczko świeci i pewnie się zakochał :p tam zaraz zakochał, chyba w seterce:loveu::loveu: Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 tym bardziej ze był ze mna na spacerze i obiecałam mu ze terasz co tydzien bedzie ze mna wychodził bo stał sie moim ulubiencem bo TIGI idzie do domu to trzeba znalezc zastepstwo :) Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 cytrynka10 napisał(a):tym bardziej ze był ze mna na spacerze i obiecałam mu ze terasz co tydzien bedzie ze mna wychodził bo stał sie moim ulubiencem bo TIGI idzie do domu to trzeba znalezc zastepstwo :) Słuszny wybór Ciociu Cytrynko :) Mamy nadzieję, że Gałeczka i Julek już wkrótce pójdą w ślady Tygryska :) Quote
neverend Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ojej, jak mnie dawno na dogo nie było... przez te dyplomy w szkole i egzaminy całkiem się wyłączyłam... słyszę,że Tygrys nasz idzie do domu...świetnie...brawo Cytrynko - masz dobre fluidy, może zarazisz nimi Gałkę???? Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):ojej, jak mnie dawno na dogo nie było... przez te dyplomy w szkole i egzaminy całkiem się wyłączyłam... słyszę,że Tygrys nasz idzie do domu...świetnie...brawo Cytrynko - masz dobre fluidy, może zarazisz nimi Gałkę???? Na pewno wszystko zaliczone na 6 ;) Tak, liczymy na to ze Cytrynka przyniesie szczęście Gałeczce :multi: Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Asia_M napisał(a):Słuszny wybór Ciociu Cytrynko :) Mamy nadzieję, że Gałeczka i Julek już wkrótce pójdą w ślady Tygryska :) ja tez mam taka nadzieje ze znajda domki bo nalezy im sie to co nie cioteczko Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):ojej, jak mnie dawno na dogo nie było... przez te dyplomy w szkole i egzaminy całkiem się wyłączyłam... słyszę,że Tygrys nasz idzie do domu...świetnie...brawo Cytrynko - masz dobre fluidy, może zarazisz nimi Gałkę???? no tak Borys wziety w moje rece znalazł dom teraz Tigi to teraz Gałka było by swietnie Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Asia_M napisał(a):Słuszny wybór Ciociu Cytrynko :) Mamy nadzieję, że Gałeczka i Julek już wkrótce pójdą w ślady Tygryska :) ale nie chwalcie tak tej Cytrynki bo dobre fluidy uleca i co bedzie :-o Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 cytrynka10 napisał(a):ale nie chwalcie tak tej Cytrynki bo dobre fluidy uleca i co bedzie :-o Nie ulecą! Nie ulecą! :) Z każdym adoptowanym psiakiem dobrych fluidów coraz więcej :) Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 moze i tak ale to dopiero 2 moj psiak ktory idzie do adopcji wiec moje fluidy sa jeszcze słabe Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 cytrynka10 napisał(a):moze i tak ale to dopiero 2 moj psiak ktory idzie do adopcji wiec moje fluidy sa jeszcze słabe Ja tam Ciociu w Ciebie wierzę:). Ale te ostródzkie psiaki mają szczęście, że mogą na Was liczyć... Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no moga liczyc pewnie ze moga tylko szkoda ze nas jest tak mało Quote
neverend Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 muszkieterów było trzech i sobie radzili więc nie ma co narzekać - dobrze będzie... Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):muszkieterów było trzech i sobie radzili więc nie ma co narzekać - dobrze będzie... ale mogło byc wiecej jeszcze lepiej by sobie radzili ale było 6 wspaniałych :) a jest tyle piesków które czekaja na spacer :( Quote
neverend Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 z tym to masz 100% racji.... ale może z czasem uda się na każdego psiaka zwrócić uwagę, taką by zasmakował wreszcie spaceru... Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 było by wspaniale ale nie doczekanie nasze Quote
Aga_Mazury Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Teraz z Gałeczką siedzi taki oto staruszek z dużego wybiegu....co też bał się ataku współtowarzyszy... naprawdę stary piesek Quote
Recommended Posts