Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Teraz z Gałeczką siedzi taki oto staruszek z dużego wybiegu....co też bał się ataku współtowarzyszy...

naprawdę stary piesek

tak jak napisała Aga, taki staruszek, taka bida:-(:-( serce pęka !! :placz:

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze pszyznać ze Gałka to świetny pies :) Wspaniale wygląda i je wszystko co mu sie da (z umiarem :) ) Nie jest strachliwy , i jest dość żywy jak na staruszka :) Sam go wyprowadzałem :D

Posted

Karol I napisał(a):
Musze pszyznać ze Gałka to świetny pies :) Wspaniale wygląda i je wszystko co mu sie da (z umiarem :) ) Nie jest strachliwy , i jest dość żywy jak na staruszka :) Sam go wyprowadzałem :D

brawo dla Karola ze tak szybko wszedł na dogo i dziekujemy za pozdrowienia dla Ostródy a co prawda to prawda Gałka je wszystko co może jest bardzo cudnym psem i takim kochanym

Posted

Asia_M napisał(a):
Kochany, śliczny pyszczek!!!

Ciociu Cytrynko, koniecznie musisz wcisnąć jeszcze Gałeczkę w podpisik :)

bardzo bym chciała ale mniejszy banerek by sie przydał ale ze ja nowa to i głupia i slepa i nie widze

Posted

Asia_M napisał(a):
Gałeczko kochany, Ciocia Cytynka ma Cię już w podpisiku, a to oznacza, że już niedługo znajdziesz kochających Właścicieli!!!

no zobaczymy zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze znajdzie szybko domek bo na jego lata nalezy mu sie ciepła podusia i kąt