Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ale tu się wesoło zrobiło i jaki ciekawy temat się pojawił :):):) Quote
savahna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Akrum']ale tu się wesoło zrobiło i jaki ciekawy temat się pojawił :):):)[/QUOTE] W trosce o dobry nastrój na wątku wolonariusze świętokrzyscy zgodnie oddelegowali wegielkową. Widzę,że Wy też macie swoje wersje wegielkowej więc...będzie jeszcze weselej (jak sądzę). Proponuję zaopatrzeć się w komplet ściereczek i zapasowe monitory. Te mogą nie wytrzymać.[URL="http://smajliki.ru/smilie-855081543.html"][IMG]http://s14.rimg.info/a1a1a79ca0955850d38fbfc3a674fcb8.gif[/IMG][/URL] Jak Nocka? Quote
malagos Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 a cóż tu się wyczynia?? Obrabiacie mi doopkę? Żbym się nazywała Marynia, to rozumiem, ale tak???? Tomek robi zdjęcia trójwymiarowe, znaczy 3 d - a ja mam jedną de (ale jaką :eviltong:) Nocka dziś ok, zaletą jest jej cichutkie zostawanie w siłowni (opukać) w nocy i jak idziemy do pracy. Podłoga zalana, ale na porannym spacerze zrobiła siusiu. Kolejny spcer jak wrócę do domu, po godz. 15. Quote
wegielkowa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='malagos']a Obrabiacie mi doopkę? a [B]ja mam jedną de (ale jaką :eviltong:[/B]) .[/QUOTE] Jedną:crazyeye:? To Ty jakiś wybryk natury jesteś:-o. Tym bardziej musimy zobaczyć:p. W cyrkach występowała kobieta z brodą, ale nigdy nie słyszałam o [B]kobiecie z jedną de[/B]:crazyeye:. Może czas na występy:cool3:. Fajnie, że małpiszon cyrkowy Nocka zostawia trochę płynów na zewnątrz:lol: Quote
Ryjonek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Mój Zwierzątek jest okropnie zazdrosny o komputer. Zawsze jak siedzę na kanapie i coś klikam, ładuje się na kolana i każe drapać i głaskać. Czasem udaje się go przekupić smakołykiem ( chociaż to mocno niewychowawcze przecież ) ale zazwyczaj nie starcza na długo:) tak więc moje chwile sam na sam z dogo nie są częste... Ale zawsze staram się zajrzeć chociaż. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 O matko wlazłam tu nieświadoma że wegielkowa zawitała na wątek i znowu w pracy patrzą na mnie jak na świra bo się uśmiałam w głos i tarzam się po podłodze ;) Ryjonku ja przy moich nie mogę żadnej książki czytać, na przemian podbijają mi ją łebkami albo łapkami ;) Quote
savahna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca'] Ryjonku ja przy moich nie mogę żadnej książki czytać, na przemian podbijają mi ją łebkami albo łapkami ;)[/QUOTE] A ja nie mogę rozmawiać przez komórke. Jak zadzwoni to kot zaczyna koncert.Wychodzę do drugiego pokoju idzie za mną i ciagle daje głos. Zamykam drzwi...wisi na szybie...:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 to dobrze, bo komórka powoduje raka. Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='wegielkowa']Jedną:crazyeye:? To Ty jakiś wybryk natury jesteś:-o. Tym bardziej musimy zobaczyć:p. (...) [/QUOTE] Czy przy okazji możemy zobaczyć de Malagosowego TZia? :p Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='sleepingbyday']to dobrze, bo komórka powoduje raka.[/QUOTE] :D święta racja! :lol: Quote
malagos Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Gosiapk']Czy przy okazji możemy zobaczyć de Malagosowego TZia? :p[/QUOTE] Gośka!!! Czego to się kobietom zachciewa, no, no...... Quote
savahna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja się tylko upewnić chciałam...Czy to wegielkowa zaczęła temat?:cool3::cool3::cool3: Ciekawe dokąd to nas zaprowadzi....:lol:...:evil_lol:...?! Quote
malagos Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Dziewczyny, byłyście na tym wątku psów z Różana?............... - mój bannerek............. Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='malagos']Gośka!!! Czego to się kobietom zachciewa, no, no......[/QUOTE] Ciiiiii! Nie krzycz tak, bo mój TZ usłyszy i będę miała -> :motz: ;) :roflt: Quote
wegielkowa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Krioterapeutko, gdzie dziś Nocka zostawiła płyny? Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='wegielkowa']Krioterapeutko, gdzie dziś Nocka zostawiła płyny?[/QUOTE] :evil_lol: płyny! :lol: Quote
malagos Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Jak wczoraj wróciłam z pracy, psy były nakarmione, miseczki prawidłowo rozdzielone (a jest ich 5 w różnych kolorach i rozmiarach) - Tomek zajął sie tym osobiście, bo miałam wrócić później , i najwazniejsze, psy wybiegane i odsiusiane! W tym Nocul też. Do nocy wychodziłam jeszcze 3 razy, wiec podłoga sucha. W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :) Teraz znów siedzi w siłowni z miseczka chrupek i kostką. wiecie, to fajny psiak jest,i będzie jeszcze fajniejszy:) Żeby jeszcze do ręki podeszła, dała się bez problemu złapać, i żeby Szarej Koty nie straszyła......... Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='malagos'](...) W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :)(...) [/QUOTE] Rozumiem Twoje oddanie sprwie i wielkie poświęcenie, ale z tą ręką to już sobie podaruj :D Quote
wegielkowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) [quote name='malagos'] [B] Do nocy wychodziłam jeszcze 3 razy, wiec podłoga sucha. [/B]W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :) [/QUOTE] Malagosie:-o, zatkało mnie;).[B] Opisuj proszę, postępy suni, a nie swoje:oops:. [/B] Edited February 3, 2012 by wegielkowa Quote
erka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :shiny::shiny::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
malagos Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 węgielkowa, utłukę, jak mi Bóg miły, tym bardziej, jak mówię rano "Idę sprzątać siłownię" to mój mąż radzi, żebym jednak do sedesu zdążała, a nie tak, tam gdzie stoję ......... Quote
wegielkowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='malagos'][B] mój mąż radzi, żebym jednak do sedesu zdążała, a nie tak, tam gdzie stoję ..[/B].......[/QUOTE] No i ma rację TZ Molos:multi:, bo[B] Ty stajesz w kątku:oops: i potem sucheńki babolek:shake:[/B] się poniewiera:roll:. Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='wegielkowa']Malagosie:-o, zatkało mnie;).[B] Opisuj proszę, postępy suni, a nie swoje:oops:. [/B][/QUOTE] Wybacz węgielkowa, ale się z Tobą nie mogę zgodzić. Postępy Malagosi bywają równie ciekawe. :D A to krioterapia, a to suchy qupas w kątku, a i nie zapomnijmy o nauce sikania pod krzakiem :D Quote
wegielkowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [QUOTE=Gosiapk;18549423[B]][B]Wybacz[/B] węgielkowa, ale się z Tobą nie mogę zgodzić. Postępy Malagosi bywają równie[B] ciekawe[/B]. :D A to krioterapia, a to suchy qupas w kątku, a i nie zapomnijmy o nauce sikania pod krzakiem :D[/QUOTE]Chyba [B]nie wybaczę[/B], bo zapomniałaś o tym, że jeszcze występuje w cyrku jako wybryk natury - "kobieta z jedną de". Quote
Recommended Posts