Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']ale tu się wesoło zrobiło i jaki ciekawy temat się pojawił :):):)[/QUOTE]
W trosce o dobry nastrój na wątku wolonariusze świętokrzyscy zgodnie oddelegowali wegielkową.
Widzę,że Wy też macie swoje wersje wegielkowej więc...będzie jeszcze weselej (jak sądzę).
Proponuję zaopatrzeć się w komplet ściereczek i zapasowe monitory. Te mogą nie wytrzymać.[URL="http://smajliki.ru/smilie-855081543.html"][IMG]http://s14.rimg.info/a1a1a79ca0955850d38fbfc3a674fcb8.gif[/IMG][/URL]
Jak Nocka?

Posted

a cóż tu się wyczynia??
Obrabiacie mi doopkę?
Żbym się nazywała Marynia, to rozumiem, ale tak????

Tomek robi zdjęcia trójwymiarowe, znaczy 3 d - a ja mam jedną de (ale jaką :eviltong:)

Nocka dziś ok, zaletą jest jej cichutkie zostawanie w siłowni (opukać) w nocy i jak idziemy do pracy. Podłoga zalana, ale na porannym spacerze zrobiła siusiu. Kolejny spcer jak wrócę do domu, po godz. 15.

Posted

[quote name='malagos']a
Obrabiacie mi doopkę?
a [B]ja mam jedną de (ale jaką :eviltong:[/B])
.[/QUOTE]
Jedną:crazyeye:? To Ty jakiś wybryk natury jesteś:-o. Tym bardziej musimy zobaczyć:p.
W cyrkach występowała kobieta z brodą, ale nigdy nie słyszałam o [B]kobiecie z jedną de[/B]:crazyeye:. Może czas na występy:cool3:.

Fajnie, że małpiszon cyrkowy Nocka zostawia trochę płynów na zewnątrz:lol:

Posted

Mój Zwierzątek jest okropnie zazdrosny o komputer. Zawsze jak siedzę na kanapie i coś klikam, ładuje się na kolana i każe drapać i głaskać. Czasem udaje się go przekupić smakołykiem ( chociaż to mocno niewychowawcze przecież ) ale zazwyczaj nie starcza na długo:) tak więc moje chwile sam na sam z dogo nie są częste... Ale zawsze staram się zajrzeć chociaż.

Posted

O matko wlazłam tu nieświadoma że wegielkowa zawitała na wątek i znowu w pracy patrzą na mnie jak na świra bo się uśmiałam w głos i tarzam się po podłodze ;)

Ryjonku ja przy moich nie mogę żadnej książki czytać, na przemian podbijają mi ją łebkami albo łapkami ;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']
Ryjonku ja przy moich nie mogę żadnej książki czytać, na przemian podbijają mi ją łebkami albo łapkami ;)[/QUOTE]
A ja nie mogę rozmawiać przez komórke. Jak zadzwoni to kot zaczyna koncert.Wychodzę do drugiego pokoju idzie za mną i ciagle daje głos. Zamykam drzwi...wisi na szybie...:diabloti:

Posted

[quote name='wegielkowa']Jedną:crazyeye:? To Ty jakiś wybryk natury jesteś:-o. Tym bardziej musimy zobaczyć:p. (...) [/QUOTE]

Czy przy okazji możemy zobaczyć de Malagosowego TZia? :p

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy przy okazji możemy zobaczyć de Malagosowego TZia? :p[/QUOTE]
Gośka!!! Czego to się kobietom zachciewa, no, no......

Posted

Jak wczoraj wróciłam z pracy, psy były nakarmione, miseczki prawidłowo rozdzielone (a jest ich 5 w różnych kolorach i rozmiarach) - Tomek zajął sie tym osobiście, bo miałam wrócić później , i najwazniejsze, psy wybiegane i odsiusiane! W tym Nocul też. Do nocy wychodziłam jeszcze 3 razy, wiec podłoga sucha. W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :)
Teraz znów siedzi w siłowni z miseczka chrupek i kostką.
wiecie, to fajny psiak jest,i będzie jeszcze fajniejszy:)
Żeby jeszcze do ręki podeszła, dała się bez problemu złapać, i żeby Szarej Koty nie straszyła.........

Posted

[quote name='malagos'](...) W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :)(...) [/QUOTE]

Rozumiem Twoje oddanie sprwie i wielkie poświęcenie, ale z tą ręką to już sobie podaruj :D

Posted (edited)

[quote name='malagos']
[B] Do nocy wychodziłam jeszcze 3 razy, wiec podłoga sucha. [/B]W nocy też sucho, za to babolek się poniewierał w kątku, ale sucheńki, można taki prawie że gołą ręką wziąć i wyrzucić do sedesu :)
[/QUOTE]
Malagosie:-o, zatkało mnie;).[B] Opisuj proszę, postępy suni, a nie swoje:oops:.
[/B]

Edited by wegielkowa
Posted

węgielkowa, utłukę, jak mi Bóg miły, tym bardziej, jak mówię rano "Idę sprzątać siłownię" to mój mąż radzi, żebym jednak do sedesu zdążała, a nie tak, tam gdzie stoję .........

Posted

[quote name='malagos'][B] mój mąż radzi, żebym jednak do sedesu zdążała, a nie tak, tam gdzie stoję ..[/B].......[/QUOTE]
No i ma rację TZ Molos:multi:, bo[B] Ty stajesz w kątku:oops: i potem sucheńki babolek:shake:[/B] się poniewiera:roll:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Malagosie:-o, zatkało mnie;).[B] Opisuj proszę, postępy suni, a nie swoje:oops:.
[/B][/QUOTE]

Wybacz węgielkowa, ale się z Tobą nie mogę zgodzić. Postępy Malagosi bywają równie ciekawe. :D A to krioterapia, a to suchy qupas w kątku, a i nie zapomnijmy o nauce sikania pod krzakiem :D

Posted

[QUOTE=Gosiapk;18549423[B]][B]Wybacz[/B] węgielkowa, ale się z Tobą nie mogę zgodzić. Postępy Malagosi bywają równie[B] ciekawe[/B]. :D A to krioterapia, a to suchy qupas w kątku, a i nie zapomnijmy o nauce sikania pod krzakiem :D[/QUOTE]Chyba [B]nie wybaczę[/B], bo zapomniałaś o tym, że jeszcze występuje w cyrku jako wybryk natury - "kobieta z jedną de".