xmartix Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) Wychudzona Niteczka, przemarznięta i wystraszona została odebrana przez Demi i ekipę sołtysowi wsi. Buda stała na wejściu na teren faceta... asystowała Policja, gdyż pan sołtys nie widział powodu do odebrania Nitki. Nitka mieszkała w lichej budzie, spała na zamarzniętej szmacie, była strasznie zapchlona oraz wyłysiała. Sołtys tłumaczył się tym, że kupił suni witaminki w zoologu więc nie ma problemu. Co za człowiek :angryy: NITKA szuka DS Kontakt ws suni: 726905566 [email protected] Edited February 20, 2012 by xmartix Quote
xmartix Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 zapisuję sobie post na wszelki wypadek Quote
Korenia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Zapisuję wątek. Sołtys będzie miał założoną sprawę ? Quote
terierfanka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 No to ładny przykład sołtys we wsi daje :angryy::mad: biedna psina :-( Quote
xmartix Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 no na pewno sama nawet nie wiem jeszcze czy zrzekł się czy nie, bo skoro tak marudził i twierdził że jest ok to pewnie nie chciał się zrzec no wstyd dla sołtysa, bo pies odbierany był prawie o północy Quote
Poker Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 terierfanka napisał(a):No to ładny przykład sołtys we wsi daje :angryy::mad: biedna psina :-( To samo chciałam napisać.Ciekawe kto go podał? Może właśnie jakiś mieszkaniec wsi. Quote
xmartix Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 podał go facet co jest przewoźnikiem jakimś typu dhl, ale nie wiem jaka firma, pierwszy raz był w tej wsi, Nowa Wieś Kłodzka a wstyd wielki bo oczywiście jak taka akcja na wsi jest szczególnie o północy to i cała wieś nie śpi już wiem co z tym zrzeczeniem, sołtys się zrzekł, papiery przygotowane, trafią na policję co do sołtysów, tam skąd jest Emir tez jest taki sołtys co ma chude z lekkim zarysem żeber labki, nie dość że kiedyś rozmnażał to teraz sa w takim stanie, prawie całe życie na łańcuchach krótkich, obecnie latają luzem, będę w piątek to sprawdzę i też sołtys wsi a wszyscy udają że nie widzą, a tż zagroził że mamy tam na interwencje nie jechać bo się rozwiedzie :D prędzej czy później trzeba będzie coś dla nich wymyśleć Quote
Korenia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 xmartix napisał(a): a wstyd wielki bo oczywiście jak taka akcja na wsi jest szczególnie o północy to i cała wieś nie śpi I bardzo dobrze! Quote
xmartix Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 nowe info: Od tego czasu minął miesiąc,a suczka zmieniła się nie do poznania. Cały czas nadrabia zaległości w jedzeniu i już udało jej się przytyć 4 kg. Jej sierść odrosła i nabrała blasku. Ma nieograniczone podłoża energii, uwielbia chodzić na spacery, bawić się, skakać i biegać. Jest bardzo żywiołowa i pełna radości pomimo krzywd, które ją spotkały. Ma bystre i inteligentne spojrzenie, które obserwuje cały świat. Gdy tylko zauważy coś interesującego, podnosi uszy i bacznie się przypatruje. W dalszym ciągu jest nieco płochliwa i nieufna w stosunku do obcych, bojowo szczeka, asekuracyjnie cofając się jednocześnie krok do tyłu. PROSIMY O OGŁOSZENIA kontakt: 726905566 (po 17-tej) [email protected] Quote
togaa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fajna ta mała. Dalej w schronie czy coś sie w jej życiu zmieniło? Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 jak to w schronie? nie była w schronie, była na dt a wiesz że sama już nie ogarniam co z nią, chyba ma dom, ale dopytam jeszcze, strasznie dużą rotację mamy psów i już nie ogarniam który jest skąd i czy ma ds Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 już wiem Nitka cały czas jest w dt i szuka domu Quote
Patmol Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 zapisuję sie -fajna sunia i ślicznie ubarwiona Quote
Drzagodha Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No to jestem, zaraz jakieś ogłoszenia zmontuję ;) Quote
xmartix Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 dzisiaj składane będą zeznania na Policji w tej sprawie Quote
xmartix Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ws Niteczki umorzyli nam postępowanie, ale się odwołaliśmy i Asia z Mateuszem składali zeznania nowo Quote
Recommended Posts