Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']dzieki dziewczyny, dzis juz zakupilam tabletki bo bol byl momentami straszny, az mi sie goraco robilo, wg mam tez straszne zawroty głowy i zaburzenia chodzenia,
po tabletce jak na razie nic nie pomoglo - ale nie bede narzekala.

[/QUOTE]kurde, nie powinno tak boleć. masz zwykłą nospe czy forte? może zadzwoń do lekarza, że ci nie pomaga, niech da ci coś bardziej skutecznego bo takie mocne skurcze mogą wywołać(tfu tfu tfu!!!!!) poronienie :shake:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak zapytam - jak oceniasz hodowlę Cezarra? ;) Strasznie mi się te ich psiaczki podobają, tylko zastanawiam się, czy godni równego podobania są hodowcy ;)

Posted

[quote name='biscuit']Ale ja jestem bystra! :D Dopiero teraz patrzę i fakt - Starachowice :D:D:D
No ale wiesz - ja to już mazowieckie (do Ostrowca chodzę tylko do szkoły, ale gdybym wpisała nazwę swojej wiochy, to nikt by nie wiedział, gdzie to jest :evil_lol:), więc powinna być mniej świętokrzyska pogoda, a leje jak z cebra.. :eviltong:[/QUOTE]

aaaaaaaa:eviltong:
no ja jak bym wpisała nazwę mojej wiochy to też by nikt nie wiedział.

[quote name='agaga21'][COLOR=#3E3E3E]kurde, nie powinno tak boleć. masz zwykłą nospe czy forte? może zadzwoń do lekarza, że ci nie pomaga, niech da ci coś bardziej skutecznego bo takie mocne skurcze mogą wywołać(tfu tfu tfu!!!!!) poronienie [/COLOR]:shake:[/QUOTE]

wiem, że mogą wywołać, mnie tak momentami boli, że aż mi gorąco:shake:
jem no-spe, już 2-3 zjadałam i tą luteinę i nic:oops:
jak jutro będzie bolało to idę do lekarza, choć może mnie opieprzy, że panikuję... może zaczekać?

[quote name='dOgLoV'][COLOR=#3E3E3E][INDENT]hejka ;-)

zdrówka !!!![/INDENT]
[/COLOR][/QUOTE]

cześć Aga:loveu: dzięki!

[quote name='biscuit']
[COLOR=#3E3E3E]A tak zapytam - jak oceniasz hodowlę Cezarra? [/COLOR];-)[COLOR=#3E3E3E] Strasznie mi się te ich psiaczki podobają, tylko zastanawiam się, czy godni równego podobania są hodowcy [/COLOR];-)
[/QUOTE][COLOR=#3E3E3E][INDENT]

powiem tak, psy fajne, wyszkolone, zrównoważone, zadbane
hodowca też miły, zawsze poradzi, interesuje się psami,
jedyny minus to to, że nie są w ZKwP i ceny:crazyeye::diabloti:

[/INDENT]
[quote name='magdabroy'][INDENT]Justyś mam nadzieję, że czujesz się już lepiej :glaszcze:[/INDENT]
[/QUOTE][INDENT]

cześć Madzia,
nie czuję się nic lepiej:shake: szczerze to już zaczynam się bać,
mam takie bóle, że aż mi gorąco.
i teraz byłam w łazience i poleciał mi takie coś brunatne...:shake:
jutro pójde do lekarza, chyba ze dzis cos bedzie sie dzialo to pojade do szpitala.[/INDENT]
[/COLOR]

Posted

Jak Ci nie przejdzie do jutra, to jedź do lekarza ;) A nawet jak Ci powie, że panikujesz, to co z tego? Masz prawo panikować i bać się o tę maleńką Fasolkę w sobie ;)
Mam nadzieję, że ten skrzep to tylko jakiś przypadek :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak Ci nie przejdzie do jutra, to jedź do lekarza ;) A nawet jak Ci powie, że panikujesz, to co z tego? Masz prawo panikować i bać się o tę maleńką Fasolkę w sobie ;)
Mam nadzieję, że ten skrzep to tylko jakiś przypadek :roll:[/QUOTE]

zjadałam własnie tą luteinę, jakie to niedobre:shake: blech
no jutro juz pojade, on jest w szpitalu do 15,
no ja nie wiem co to było:(

Posted

tak czy inaczej trzymaj się.....nie panikujesz, masz prawo się martwić i kazać się przebadać jak źle się czujesz. tym bardziej, że to co piszeszjest bardzo niepokojące :(

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem, że nam łatwo powiedzieć, ale postaraj się nie martwić ;) Stres w Twoim wypadku nie jest wskazany :shake: Może postaraj się jakoś zrelaksować ;)[/QUOTE]

no wiem, stara sie, juz sie wykapalam leze, ale podswiadomie sie denerwuje.

Posted

[quote name='agaga21']tak czy inaczej trzymaj się.....nie panikujesz, masz prawo się martwić i kazać się przebadać jak źle się czujesz. tym bardziej, że to co piszeszjest bardzo niepokojące :([/QUOTE]

no jutro pojade, bo sie boje, a te bole sie nasilaja.
ehhh:(

Posted

[quote name='justysiek']bedzie ciezka noc, bo boli coraz bardziej:([/QUOTE]

Justyna, może nie czekaj i jedźcie do szpitala-teraz! Niech Cię zbadają i sprawdzą dokładnie co się dzieje ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Justyna, może nie czekaj i jedźcie do szpitala-teraz! Niech Cię zbadają i sprawdzą dokładnie co się dzieje ;)[/QUOTE]

sama nie wiem co robić... zjadałam te leki może coś zadziałają, jutro pojadę już chyba, że zacznie się coś jeszcze gorszego dziać.

Posted

Te bóle są niepokojące... w sumie to ja nigdy w ciąży nie byłam i się nie znam, ale to co piszesz nie wskazuje na to, aby wszystko było dobrze... w najgorszym wypadku może wezmą Cię do szpitala na badania...

W sumie to jak wieczorem się pojedzie to może szybciej zareagują.. w każdym razie jak ja miałam problemy z zdrowiem, to jak zajechałam wieczorem to szybko się mną zajęli, i chcieli zostawić w szpitalu.. a w dzień jak miałam skierowanie to i tak nie przyjmowali mnie zbyt chętnie, a wręcz wysyłali do innego szpitala :roll: