justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='dOgLoV']ehhhh , a moze warto :roll:[/QUOTE] ja mam pecha:( raczej nie ma szans na zgode z mojej strony, Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543407_507961992565435_1087967045_n.jpg jakie kruszynki :loveu: Justyna przemyśl jeszcze sprawę operacji ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']ja mam pecha:( raczej nie ma szans na zgode z mojej strony,[/QUOTE] rozumiem , na pewno to ryzykowna operacja :roll: Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']:glaszcze: Na którym odcinku masz problem ?? Jeśli ma byc zabieg to szukaj naprawde dobrych specjalistów . Poza tym weź papierek od neuro bo też ci się przyda do odwołanie[/QUOTE] w ledzwiowym... mam tam ucisk na nerw. No ide wlasnie do niego w tym celu i ma mi wypisac ten papierek w poniedzialek. on jest najlepszym neurochirurgiem w Świętokrzyskim. Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='magdabroy']http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543407_507961992565435_1087967045_n.jpg jakie kruszynki :loveu: Justyna przemyśl jeszcze sprawę operacji ;) boidupki straszne na razie:) ale spokojnie dam im czas,spia spobie w transporterze, nie wyciagalam ich na sile, zeby ich bardziej nie stresowac, maja podlogowke wiec maja cieplutko, a nawet jak sie zsiusiaja to sie posprzata bo sa na plytkach. zobacze co mi powie w niedziele. no Aga boje sie bo niech tak pojdzie cos nie tak i... szkoda gadac. Quote
łamAga Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek'] no Aga boje sie bo niech tak pojdzie cos nie tak i... szkoda gadac.[/QUOTE] ehhhh :-( Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']no Aga boje sie bo niech tak pojdzie cos nie tak i... szkoda gadac.[/QUOTE] Nawet tak nie myśl :mad: Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 jest ryzyko i nie ma co mówić, że nie, to nie jest kolano, czy inna kończyna, ale kręgosłup. na razie o tym nie myślę, myślę o tym, że muszę pisać cv i do pracy:) Quote
xyzxyz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 http://s1.pokazywarka.pl/i/1379132/693679/zdjecie226.jpg dawno u Was nie byłam, a tymczasem chłopaczysko tak wyrosło :D Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']w ledzwiowym... mam tam ucisk na nerw. No ide wlasnie do niego w tym celu i ma mi wypisac ten papierek w poniedzialek. on jest najlepszym neurochirurgiem w Świętokrzyskim.[/QUOTE] zrobisz jak uważasz , ale liczę na to , że ten lekarz dobrze cię nakieruje i wytłumaczy ; teraz operacje kręgosłupa to już nie jak kiedyś że rozłupali i człek kaliczny został , teraz jest inna technologia operacji. Mój znajomy przed operacją kręgosłupa był wrakiem człowieka , najpierw szkieletor potem opuchnięty od środków p/bólowych ...teraz ma swoją firmę remontową ,w której sam też pracuje fizycznie , kładzie glazury , panele itp , zabieg odmienił jego życie . Jesteś młoda , życie przed tobą , a jak ma wyglądać życie młodej dziewczyny która będzie żyła w bólu lub na prochach p/bólowych . Pewnie chcesz urodzić potomstwo ... z takim urazem nie wiadomo jak może się to skończyć . To co zrobisz to twoja decyzja , ale nie mów od razu nie ... Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='biscuit']http://s1.pokazywarka.pl/i/1379132/693679/zdjecie226.jpg dawno u Was nie byłam, a tymczasem chłopaczysko tak wyrosło :D ano wyrosło, ale nie zmądrzało:) Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']zrobisz jak uważasz , ale liczę na to , że ten lekarz dobrze cię nakieruje i wytłumaczy ; teraz operacje kręgosłupa to już nie jak kiedyś że rozłupali i człek kaliczny został , teraz jest inna technologia operacji. Mój znajomy przed operacją kręgosłupa był wrakiem człowieka , najpierw szkieletor potem opuchnięty od środków p/bólowych ...teraz ma swoją firmę remontową ,w której sam też pracuje fizycznie , kładzie glazury , panele itp , zabieg odmienił jego życie . Jesteś młoda , życie przed tobą , a jak ma wyglądać życie młodej dziewczyny która będzie żyła w bólu lub na prochach p/bólowych . Pewnie chcesz urodzić potomstwo ... z takim urazem nie wiadomo jak może się to skończyć . To co zrobisz to twoja decyzja , ale nie mów od razu nie ...[/QUOTE] no masz racje Alu:) przemyślę i więcej będę wiedziala w niedzielę po konsultacji. Quote
xyzxyz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']ano wyrosło, ale nie zmądrzało:)[/QUOTE] wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']no masz racje Alu:) przemyślę i więcej będę wiedziala w niedzielę po konsultacji.[/QUOTE] to zaciskam :kciuki: Quote
kalyna Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 my też zaciskamy :kciuki: sprawa łatwa nie jest, ale nie będzie coraz to lepiej :( ale się wkręciłaś w DT :) suuper, widzę że spodobało Ci się to ;) Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='biscuit']wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong: no to mnie pocieszyłaś, Ceza skończył dopiero 10msc:eviltong: [quote name='Kaaasia']Trzymaj się :calus: dzięki Kasiu:loveu: [quote name='Alicja']to zaciskam :kciuki: :loveu::loveu::loveu: [quote name='kalyna']my też zaciskamy :kciuki:sprawa łatwa nie jest, ale nie będzie coraz to lepiej :-( ale się wkręciłaś w DT :smile: suuper, widzę że spodobało Ci się to ;-) dzieki, a DT to jestem często, ale to ostatnie moje DT w tym roku, bo potem różnie może być. Quote
Patik Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 http://s1.pokazywarka.pl/i/1379132/693679/zdjecie226.jpg Witamy i od razu oznajmiamy,ze często tu będziemy,bo się zakochałam:loveu::evil_lol: Szczylki cudne :D Trzymamy kciuki za zdrówko :Dna pewno wszystko się ułoży Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Patik']http://s1.pokazywarka.pl/i/1379132/693679/zdjecie226.jpg Witamy i od razu oznajmiamy,ze często tu będziemy,bo się zakochałam:loveu::evil_lol: Szczylki cudne :D Trzymamy kciuki za zdrówko :Dna pewno wszystko się ułoży witamy i zapraszamy częściej:) dziękuję:loveu: Quote
Patik Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']witamy i zapraszamy częściej:) dziękuję:loveu:[/QUOTE] Na pewno będziemy często, kocham DON'ki śliczne i cudowne psy :D Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Patik']Na pewno będziemy często, kocham DON'ki śliczne i cudowne psy :D[/QUOTE] to fajnie:) no to prawda, ale też straszne kombinatory:evil_lol: Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;)[/QUOTE] cześć Aga:) Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 http://demotywatory.pl/3935442 :placz::placz::placz: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='biscuit']wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong:[/QUOTE] [quote name='justysiek']no to mnie pocieszyłaś, Ceza skończył dopiero 10msc:eviltong: [/QUOTE] Coś w tym jest, bo Tora ma 2,5 roku i teraz właśnie spoważniała ;) Quote
Recommended Posts