Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze:
Na którym odcinku masz problem ??
Jeśli ma byc zabieg to szukaj naprawde dobrych specjalistów . Poza tym weź papierek od neuro bo też ci się przyda do odwołanie[/QUOTE]

w ledzwiowym... mam tam ucisk na nerw.
No ide wlasnie do niego w tym celu i ma mi wypisac ten papierek w poniedzialek.
on jest najlepszym neurochirurgiem w Świętokrzyskim.

Posted

[quote name='magdabroy']http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543407_507961992565435_1087967045_n.jpg jakie kruszynki :loveu:

Justyna przemyśl jeszcze sprawę operacji ;)

boidupki straszne na razie:)
ale spokojnie dam im czas,spia spobie w transporterze, nie wyciagalam ich na sile, zeby ich bardziej nie stresowac, maja podlogowke wiec maja cieplutko, a nawet jak sie zsiusiaja to sie posprzata bo sa na plytkach.

zobacze co mi powie w niedziele.

no Aga boje sie bo niech tak pojdzie cos nie tak i... szkoda gadac.

Posted

[quote name='justysiek']w ledzwiowym... mam tam ucisk na nerw.
No ide wlasnie do niego w tym celu i ma mi wypisac ten papierek w poniedzialek.
on jest najlepszym neurochirurgiem w Świętokrzyskim.[/QUOTE]

zrobisz jak uważasz , ale liczę na to , że ten lekarz dobrze cię nakieruje i wytłumaczy ; teraz operacje kręgosłupa to już nie jak kiedyś że rozłupali i człek kaliczny został , teraz jest inna technologia operacji. Mój znajomy przed operacją kręgosłupa był wrakiem człowieka , najpierw szkieletor potem opuchnięty od środków p/bólowych ...teraz ma swoją firmę remontową ,w której sam też pracuje fizycznie , kładzie glazury , panele itp , zabieg odmienił jego życie . Jesteś młoda , życie przed tobą , a jak ma wyglądać życie młodej dziewczyny która będzie żyła w bólu lub na prochach p/bólowych . Pewnie chcesz urodzić potomstwo ... z takim urazem nie wiadomo jak może się to skończyć . To co zrobisz to twoja decyzja , ale nie mów od razu nie ...

Posted

[quote name='Alicja']zrobisz jak uważasz , ale liczę na to , że ten lekarz dobrze cię nakieruje i wytłumaczy ; teraz operacje kręgosłupa to już nie jak kiedyś że rozłupali i człek kaliczny został , teraz jest inna technologia operacji. Mój znajomy przed operacją kręgosłupa był wrakiem człowieka , najpierw szkieletor potem opuchnięty od środków p/bólowych ...teraz ma swoją firmę remontową ,w której sam też pracuje fizycznie , kładzie glazury , panele itp , zabieg odmienił jego życie . Jesteś młoda , życie przed tobą , a jak ma wyglądać życie młodej dziewczyny która będzie żyła w bólu lub na prochach p/bólowych . Pewnie chcesz urodzić potomstwo ... z takim urazem nie wiadomo jak może się to skończyć . To co zrobisz to twoja decyzja , ale nie mów od razu nie ...[/QUOTE]

no masz racje Alu:)
przemyślę i więcej będę wiedziala w niedzielę po konsultacji.

Posted

[quote name='justysiek']ano wyrosło, ale nie zmądrzało:)[/QUOTE]

wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong:

Posted

my też zaciskamy :kciuki:
sprawa łatwa nie jest, ale nie będzie coraz to lepiej :(

ale się wkręciłaś w DT :) suuper, widzę że spodobało Ci się to ;)

Posted

[quote name='biscuit']wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong:

no to mnie pocieszyłaś, Ceza skończył dopiero 10msc:eviltong:

[quote name='Kaaasia']Trzymaj się :calus:

dzięki Kasiu:loveu:

[quote name='Alicja']to zaciskam :kciuki:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='kalyna']my też zaciskamy :kciuki:sprawa łatwa nie jest, ale nie będzie coraz to lepiej :-(

ale się wkręciłaś w DT :smile: suuper, widzę że spodobało Ci się to ;-)

dzieki,
a DT to jestem często, ale to ostatnie moje DT w tym roku, bo potem różnie może być.

Posted

[quote name='biscuit']wszystko w swoim czasie - wiesz, jakim debilem był mój poczwar! :diabloti: Dopiero, gdy skonczył 2-3 lata, wydoroślał :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='justysiek']no to mnie pocieszyłaś, Ceza skończył dopiero 10msc:eviltong:
[/QUOTE]

Coś w tym jest, bo Tora ma 2,5 roku i teraz właśnie spoważniała ;)