Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']c
Iza przyjedziesz do Kielc?[/QUOTE]To do mnie? Nie mam jeszcze transportu :( Więc nie wiem czy przyjadę. Bo muszę u kogoś się zatrzymać jeśli pociągiem, bo bezpośredniego połączenia nie ma

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']To do mnie? Nie mam jeszcze transportu :( Więc nie wiem czy przyjadę. Bo muszę u kogoś się zatrzymać jeśli pociągiem, bo bezpośredniego połączenia nie ma[/QUOTE]

to było do Ptysiaka:)

ale Ty jak bys chciała możesz u mnie się przekimać w listopadzie:)
sprawdz sobie czy masz połączenie ze Starachowic:P

Posted

[quote name='justysiek']to było do Ptysiaka:)

ale Ty jak bys chciała możesz u mnie się przekimać w listopadzie:)
sprawdz sobie czy masz połączenie ze Starachowic:P[/QUOTE]Mam do Ciebie pociąg z 3 przesiadkami, więc raczej odpada. Chyba, że nie miałabym innego wyjścia. Muszę szukać dalej. Dzięki za zaproszenie, to bardzo miłe!

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam do Ciebie pociąg z 3 przesiadkami, więc raczej odpada. Chyba, że nie miałabym innego wyjścia. Muszę szukać dalej. Dzięki za zaproszenie, to bardzo miłe![/QUOTE]

a do Kielc, albo Ostrowca świętokrzyskiego?

Posted

[quote name='justysiek']a do Kielc, albo Ostrowca świętokrzyskiego?[/QUOTE]Do Ostrowca najbardziej by mi pasowało. Bo do Wawy dojechałabym PKS a potem do Ostrowca mam bezpośredni PKP. Tylko potem jak do Ciebie bym się dostała? No i jak od Ciebie na wystawę do Kielc?

Posted

[quote name='Izabela124.']Do Ostrowca najbardziej by mi pasowało. Bo do Wawy dojechałabym PKS a potem do Ostrowca mam bezpośredni PKP. Tylko potem jak do Ciebie bym się dostała? No i jak od Ciebie na wystawę do Kielc?[/QUOTE]

ja bym cię z Ostrowca odebrała:)
a na wystawę, pojedziemy razem:)
a kiedy Wy jesteście sobota czy niedziela?

Posted

[quote name='justysiek']ja bym cię z Ostrowca odebrała:)
a na wystawę, pojedziemy razem:)
a kiedy Wy jesteście sobota czy niedziela?[/QUOTE]Niedziela, więc musiałabym przyjechać w sobotę. W sumie mogę przyjechać i w piątek. Mi to bez różnicy. Jej, ale fajnie by było jakbym mogła u Ciebie sie zatrzymać.

Posted

[quote name='Izabela124.']Niedziela, więc musiałabym przyjechać w sobotę. W sumie mogę przyjechać i w piątek. Mi to bez różnicy. Jej, ale fajnie by było jakbym mogła u Ciebie sie zatrzymać.[/QUOTE]

możesz przyjechać kiedy chcesz:)

spokojnie, bo ja też mam zamiar iść na wystawę:)

a potem możesz jechać z kielc, albo z ostrowca, jak będzie Ci wygodniej tak Cię podrzucę, nie ma problemu.

Posted

[quote name='justysiek']możesz przyjechać kiedy chcesz:)

spokojnie, bo ja też mam zamiar iść na wystawę:)

a potem możesz jechać z kielc, albo z ostrowca, jak będzie Ci wygodniej tak Cię podrzucę, nie ma problemu.[/QUOTE]Wygodniej będzie wracać z Ostrowca. Dzięki wielkie, że chcesz mnie i Kissa przenocować! Nie wiem jak Ci się odwdzięczę :loveu: I poznam Ciebie i Cezarra :multi: W takim razie jutro idę opłacić wystawę :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wygodniej będzie wracać z Ostrowca. Dzięki wielkie, że chcesz mnie i Kissa przenocować! Nie wiem jak Ci się odwdzięczę :loveu: I poznam Ciebie i Cezarra :multi: W takim razie jutro idę opłacić wystawę :cool3:[/QUOTE]

no nie ma za co:)
a ja Kissa:) i może mój mąż się przekona do grzywków!!!:)

Posted

[quote name='Izabela124.']No to widzimy się za ponad miesiąc :) Tymczasem fotki Cezarra by się przydały :cool3:[/QUOTE]

no:)
i mam nadzieje, że śnieg nie spadnie, bo nienawidzę jeździć wtedy samochodem...
do Ostrowca to mam 15 minut, ale do Kielc 60km, ale nie martwię się na zapas:)
fotki dam jutro, jak zrobię, bo nie jestem na swoim kompie i nie mam tu swoich.

Posted

[quote name='justysiek']no:)
i mam nadzieje, że śnieg nie spadnie, bo nienawidzę jeździć wtedy samochodem...
do Ostrowca to mam 15 minut, ale do Kielc 60km, ale nie martwię się na zapas:)
fotki dam jutro, jak zrobię, bo nie jestem na swoim kompie i nie mam tu swoich.[/QUOTE]Też mam taką nadzieję, bo nie lubię śniegu