Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam trochę Cezara, mam 2 filmy i kilka zdjęć, wstawię filmik i spadam na pizzę:)
resztę wieczorem jak wrócę.

[video=youtube;0rD0atZPBho]http://www.youtube.com/watch?v=0rD0atZPBho&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='justysiek']

Iza, Patik, Agaga21 -ja się sama poryczałam jak to zobaczyłam:(
straszne, okropne, okrutne.[/QUOTE]

Ja szczerze mówiąc obejrzałam tylko początek , jak zczaiłam się o co chodzi w tym filmiku wyłączyłam , mam za słabe nerwy , nie moga takich historii oglądać :shake:

super filmiki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cezarr tak fajnie pływa :loveu::loveu::loveu::loveu: a Neron do wody wejdzie ale jak nie czuje ziemi pod nogami to sie wraca :roll:

Posted

Kochany Cezarek :loveu: jakie fajne te filmiki :loveu:

Smacznej pizzy :)
My dziś tortillę sobie zrobiliśmy bo dzieciaki pojechały więc obiad jaki kolwiek byle zjeść :evil_lol:

Ja bym tego psiaka zabrała do auta a potem dogoniła Właścicieli i im wp... :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja szczerze mówiąc obejrzałam tylko początek , jak zczaiłam się o co chodzi w tym filmiku wyłączyłam , mam za słabe nerwy , nie moga takich historii oglądać :shake:

super filmiki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cezarr tak fajnie pływa :loveu::loveu::loveu::loveu: a Neron do wody wejdzie ale jak nie czuje ziemi pod nogami to sie wraca :roll:[/QUOTE]

ja ryczałam i oglądałam:( straszne, ja bym tego psa zabrała, spisała numer rejestracyjny i zgłosiła odpowiednim służbom.
a jeszcze gorsze jest myślenie ludzi, komentarze pod filmem:( TO TYLKO PIES :(

no Cezar uwielbia pływać, ma taką radochę jak idziemy nad rzekę, jest cały szczęśliwy i bzikuje potem.

Posted

[quote name='Ptysiak']Kochany Cezarek :loveu: jakie fajne te filmiki :loveu:

Smacznej pizzy :)
My dziś tortillę sobie zrobiliśmy bo dzieciaki pojechały więc obiad jaki kolwiek byle zjeść :evil_lol:

Ja bym tego psiaka zabrała do auta a potem dogoniła Właścicieli i im wp... :mad:[/QUOTE]

ja dziś nie robiłam obiadu, zjedliśmy coś u teściowej, a potem tak wyskoczyliśmy na pizzę, zjadałam 2 kawałki, schudłam trochę i znów mam wielką dupę:evil_lol:
Iza ja też bym tego psa wzieła:( straszne jak można tak wyrzucić psa, przecież one kochają tak bezgranicznie, jak o tym myślę to aż mam łzy w oczach:(

wrzucę jeszcze kilka zdjęć Cezara:)

Posted

[quote name='justysiek']dla niego to wszystko może być zabawką:)
no kocham go takiego mokrego:loveu:
szkoda tylko, że w domu spać nie chce.[/QUOTE]
No fajnie byłoby jakby wolał w domu, bezpieczniej. Tzn ja mam schizy przez Lunkę...
A w ogóle to fajnie jak tak wraca piesek mokry do domu i biegiem do sypialni na łóżko... :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No fajnie byłoby jakby wolał w domu, bezpieczniej. Tzn ja mam schizy przez Lunkę...
A w ogóle to fajnie jak tak wraca piesek mokry do domu i biegiem do sypialni na łóżko... :roll::evil_lol:[/QUOTE]

mój już suchy wraca bo tak szaleje, że nie ma mowy o mokrym futrze:evil_lol:
ja go na noc zamykam w kojcu, żeby nie biegał po całym podwórku, mam nadzieję, że jak się ochłodzi to bedzie spał.

Posted

[quote name='justysiek']mój już suchy wraca bo tak szaleje, że nie ma mowy o mokrym futrze:evil_lol:
ja go na noc zamykam w kojcu, żeby nie biegał po całym podwórku, mam nadzieję, że jak się ochłodzi to bedzie spał.[/QUOTE]
No ja tez się staram suszyć Ptysia ale jak zacznie padać to nic nie daje suszenie :evil_lol:
Zobaczymy :)

Posted

[quote name='Ptysiak']No ja tez się staram suszyć Ptysia ale jak zacznie padać to nic nie daje suszenie :evil_lol:
Zobaczymy :)[/QUOTE]

on zazwyczaj sam się suszy, szalejąc po polach:D
mam nadzieję, a jak będzie, okaże się wkrótce,