Alicja Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='justysiek']no nie ma za co:) a ja Kissa:) i może mój mąż się przekona do grzywków!!!:)[/QUOTE] :lol: ale podstęp ;) Wizyta u neuro. zamówiona ?? Quote
justysiek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Alicja']:lol: ale podstęp ;) Wizyta u neuro. zamówiona ??[/QUOTE] nie, muszę wstać o 4 i stać w kolejce i zapisać się...:( zapisują 15 osób, myślę, że w tym tyg postaram się zapisać, ale na pewno nie jutro, jutro mam tą komisję, wg to jestem przeziębiona i boli mnie wszystko. Quote
Alicja Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='justysiek']nie, muszę wstać o 4 i stać w kolejce i zapisać się...:( zapisują 15 osób, myślę, że w tym tyg postaram się zapisać, ale na pewno nie jutro, jutro mam tą komisję, wg to jestem przeziębiona i boli mnie wszystko.[/QUOTE] :modla: ...czyli u was też taki cyrk z zapisami ....trzymam kciuki abyś się załapała na wizytę mój tz aby dostać się do okulisty z NFZ ( robią mu epilację rzęs jakimiś elektrodami czy kij wie czym , więc tylko na NFZ , bo by się nie wypłacił ) Kilka lat temu aby dostać się z synem połamanym na kontrolę do chirurga moja mama stała od 5 ... to wszystko jest chore ..... Quote
justysiek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Alicja']:modla: ...czyli u was też taki cyrk z zapisami ....trzymam kciuki abyś się załapała na wizytę mój tz aby dostać się do okulisty z NFZ ( robią mu epilację rzęs jakimiś elektrodami czy kij wie czym , więc tylko na NFZ , bo by się nie wypłacił ) Kilka lat temu aby dostać się z synem połamanym na kontrolę do chirurga moja mama stała od 5 ... to wszystko jest chore .....[/QUOTE] tak u nas to samo:( jak się nie dostanę to będę musiała iść prywatnie, ale najpierw spróbuję w ten sposób. cyrk jest z tymi terminami straszny:( Quote
Alicja Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='justysiek']tak u nas to samo:( jak się nie dostanę to będę musiała iść prywatnie, ale najpierw spróbuję w ten sposób. cyrk jest z tymi terminami straszny:([/QUOTE] myślę , ze dobrze dostać się państwowo i chociażby wszystkie skierowania na badania wydrzeć ... jeśli leczenie nie będzie zadawalające dobrze wtedy poszukac prywatnego Quote
justysiek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Alicja']myślę , ze dobrze dostać się państwowo i chociażby wszystkie skierowania na badania wydrzeć ... jeśli leczenie nie będzie zadawalające dobrze wtedy poszukac prywatnego[/QUOTE] no, ale mam nadzieję, że się obedzie bez operacji... bo ja się raczej nie zdecyduję, tu nie ma dobrych lekarzy pod tym względem. Quote
Alicja Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='justysiek']no, ale mam nadzieję, że się obedzie bez operacji... bo ja się raczej nie zdecyduję, tu nie ma dobrych lekarzy pod tym względem.[/QUOTE] ale badania niech porobią i tak jak kiedyś pisałam , możesz zapisać się na operację choćby z terminem za 5 - 10 lat np w Warszawie czy Krakowie u dobrych lekarzy i czekać , poza tym koniec końców wcale nie musisz się jej poddać ale termin niech sobie leci ;) Ja ostatnio wyszłam dzień przed operacją ze szpitala ...bo się rozmyśliłam :) ...ale w sumie ordynator mnie troszkę naprowadził na to by sie wstrzymać , z tym że u mnie stopa Quote
justysiek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Alicja']ale badania niech porobią i tak jak kiedyś pisałam , możesz zapisać się na operację choćby z terminem za 5 - 10 lat np w Warszawie czy Krakowie u dobrych lekarzy i czekać , poza tym koniec końców wcale nie musisz się jej poddać ale termin niech sobie leci ;) Ja ostatnio wyszłam dzień przed operacją ze szpitala ...bo się rozmyśliłam :) ...ale w sumie ordynator mnie troszkę naprowadził na to by sie wstrzymać , z tym że u mnie stopa[/QUOTE] no badania zrobię, choć już w sumie te "decydujące " mam... i zobacze co mi powie "profesjonalista" Quote
Ptysiak Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Szkoda, że nie czarna ta koszulka bo bym się skusiła :evil_lol: Dobrej nocy Justynko :) Quote
agaga21 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 cześć :) witam się z samego rana i pozdrawiam Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Szkoda, że nie czarna ta koszulka bo bym się skusiła :evil_lol: Dobrej nocy Justynko :)[/QUOTE] jest czarna:) tylko mam biala wklejoną:) hej Iza:) Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='agaga21']cześć :) witam się z samego rana i pozdrawiam[/QUOTE] cześć:) ja również pozdrawiam. Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 cześć dziewczyny. zabrał mi zasiłek lekarz dziś na komisji:( jestem zdolna do pracy wg niego, więc nie pozostaje mi nic innego jak szukać pracy. Quote
Izabela124. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Jakiś nienormalny ten lekarz :crazyeye: Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Izabela124.']Jakiś nienormalny ten lekarz :crazyeye:[/QUOTE] no niestety, uznał, ze mogę pracować w zawodze... tylko ciekawe jak się tam dostanę, bo to graniczy cudem:shake: Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Izabela124.']Do innego lekarza nie można iść?[/QUOTE] nie, to jest lekarz orzecznik z ZUS, on orzeka i moża się ew. odwolać. Quote
Izabela124. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='justysiek']nie, to jest lekarz orzecznik z ZUS, on orzeka i moża się ew. odwolać.[/QUOTE]To się odwołuj :) Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Izabela124.']To się odwołuj :)[/QUOTE] no zobaczymy:shake: Quote
justysiek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']To nie jest normalne... :/[/QUOTE] taka Polska:shake: Quote
Recommended Posts