Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']no nie ma za co:)
a ja Kissa:) i może mój mąż się przekona do grzywków!!!:)[/QUOTE]

:lol: ale podstęp ;)

Wizyta u neuro. zamówiona ??

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:lol: ale podstęp ;)

Wizyta u neuro. zamówiona ??[/QUOTE]

nie, muszę wstać o 4 i stać w kolejce i zapisać się...:( zapisują 15 osób,
myślę, że w tym tyg postaram się zapisać, ale na pewno nie jutro, jutro mam tą komisję, wg to jestem przeziębiona i boli mnie wszystko.

Posted

[quote name='justysiek']nie, muszę wstać o 4 i stać w kolejce i zapisać się...:( zapisują 15 osób,
myślę, że w tym tyg postaram się zapisać, ale na pewno nie jutro, jutro mam tą komisję, wg to jestem przeziębiona i boli mnie wszystko.[/QUOTE]

:modla: ...czyli u was też taki cyrk z zapisami ....trzymam kciuki abyś się załapała na wizytę
mój tz aby dostać się do okulisty z NFZ ( robią mu epilację rzęs jakimiś elektrodami czy kij wie czym , więc tylko na NFZ , bo by się nie wypłacił )
Kilka lat temu aby dostać się z synem połamanym na kontrolę do chirurga moja mama stała od 5 ... to wszystko jest chore .....

Posted

[quote name='Alicja']:modla: ...czyli u was też taki cyrk z zapisami ....trzymam kciuki abyś się załapała na wizytę
mój tz aby dostać się do okulisty z NFZ ( robią mu epilację rzęs jakimiś elektrodami czy kij wie czym , więc tylko na NFZ , bo by się nie wypłacił )
Kilka lat temu aby dostać się z synem połamanym na kontrolę do chirurga moja mama stała od 5 ... to wszystko jest chore .....[/QUOTE]

tak u nas to samo:(

jak się nie dostanę to będę musiała iść prywatnie, ale najpierw spróbuję w ten sposób.
cyrk jest z tymi terminami straszny:(

Posted

[quote name='justysiek']tak u nas to samo:(

jak się nie dostanę to będę musiała iść prywatnie, ale najpierw spróbuję w ten sposób.
cyrk jest z tymi terminami straszny:([/QUOTE]
myślę , ze dobrze dostać się państwowo i chociażby wszystkie skierowania na badania wydrzeć ... jeśli leczenie nie będzie zadawalające dobrze wtedy poszukac prywatnego

Posted

[quote name='Alicja']myślę , ze dobrze dostać się państwowo i chociażby wszystkie skierowania na badania wydrzeć ... jeśli leczenie nie będzie zadawalające dobrze wtedy poszukac prywatnego[/QUOTE]

no, ale mam nadzieję, że się obedzie bez operacji... bo ja się raczej nie zdecyduję, tu nie ma dobrych lekarzy pod tym względem.

Posted

[quote name='justysiek']no, ale mam nadzieję, że się obedzie bez operacji... bo ja się raczej nie zdecyduję, tu nie ma dobrych lekarzy pod tym względem.[/QUOTE]

ale badania niech porobią
i tak jak kiedyś pisałam , możesz zapisać się na operację choćby z terminem za 5 - 10 lat np w Warszawie czy Krakowie u dobrych lekarzy i czekać , poza tym koniec końców wcale nie musisz się jej poddać ale termin niech sobie leci ;)

Ja ostatnio wyszłam dzień przed operacją ze szpitala ...bo się rozmyśliłam :) ...ale w sumie ordynator mnie troszkę naprowadził na to by sie wstrzymać , z tym że u mnie stopa

Posted

[quote name='Alicja']ale badania niech porobią
i tak jak kiedyś pisałam , możesz zapisać się na operację choćby z terminem za 5 - 10 lat np w Warszawie czy Krakowie u dobrych lekarzy i czekać , poza tym koniec końców wcale nie musisz się jej poddać ale termin niech sobie leci ;)

Ja ostatnio wyszłam dzień przed operacją ze szpitala ...bo się rozmyśliłam :) ...ale w sumie ordynator mnie troszkę naprowadził na to by sie wstrzymać , z tym że u mnie stopa[/QUOTE]

no badania zrobię, choć już w sumie te "decydujące " mam...
i zobacze co mi powie "profesjonalista"

Posted

[quote name='Izabela124.']Jakiś nienormalny ten lekarz :crazyeye:[/QUOTE]

no niestety, uznał, ze mogę pracować w zawodze... tylko ciekawe jak się tam dostanę, bo to graniczy cudem:shake: