Kaaasia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):to nasze wspólne posłanko:evil_lol::loveu: Rozumiem :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Kaaasia napisał(a):Rozumiem :evil_lol: tzn. było moje i Sebka, ale Cezar je zajął przez zasiedzenie:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='justysiek']tzn. było moje i Sebka, ale Cezar je zajął przez zasiedzenie:evil_lol: Skąd ja to znam :evil_lol: http://img821.imageshack.us/i/zdjcie118q.jpg/ :loveu: jakie latareczki :loveu: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Skąd ja to znam :evil_lol: http://img821.imageshack.us/i/zdjcie118q.jpg/ :loveu: jakie latareczki :loveu: paczy sie:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):paczy sie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):tzn. było moje i Sebka, ale Cezar je zajął przez zasiedzenie:evil_lol: To też rozumiem :evil_lol: Quote
vege* Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Witamy się :loveu: http://img821.imageshack.us/img821/6753/zdjcie118q.jpg kosmita! :loveu: :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: teraz śpi, powiem w sumie, że mi też się chce spać:evil_lol: poszłabym do pracy, może od października pójdę o ile znajdę. Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='vege*']Witamy się :loveu: http://img821.imageshack.us/img821/6753/zdjcie118q.jpg kosmita! :loveu: :evil_lol: hej:loveu: tak tu wygląda jak kosmita:diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):teraz śpi, powiem w sumie, że mi też się chce spać:evil_lol: poszłabym do pracy, może od października pójdę o ile znajdę. A ja wzięłam dziś wolne :roll: Wczoraj zeskoczyłam ze stołka i coś mi strzeliło w biodrze. Ledwo chodzę a tu jeszcze musiałam dwa razy iść na spacer bo mam Kolkę mamy do pilnowania. Nie mogę iść z Ptyśkiem i z nią bo ona się go chyba boi... i nie chce nawet siku zrobić tylko ucieka do domu :shake: No i teraz ona siedzi na jednym ogródku a Ptyś obok i nie ma szans by ja zabrać na noc do domu i śpi sama u rodziców :/ Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ptysiak napisał(a):A ja wzięłam dziś wolne :roll: Wczoraj zeskoczyłam ze stołka i coś mi strzeliło w biodrze. Ledwo chodzę a tu jeszcze musiałam dwa razy iść na spacer bo mam Kolkę mamy do pilnowania. Nie mogę iść z Ptyśkiem i z nią bo ona się go chyba boi... i nie chce nawet siku zrobić tylko ucieka do domu :shake: No i teraz ona siedzi na jednym ogródku a Ptyś obok i nie ma szans by ja zabrać na noc do domu i śpi sama u rodziców :/ nosz i mówiłaś dopiero, że uważasz:shake: Cezara też się niektóre psy boją bo on jest czasem nachalny bardzo, nieostrożny, itp. a co za piesek rodziców? jakiś duży? Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):nosz i mówiłaś dopiero, że uważasz:shake: Cezara też się niektóre psy boją bo on jest czasem nachalny bardzo, nieostrożny, itp. a co za piesek rodziców? jakiś duży? Uważam ;) Owczarek szkocki. Tylko ona ma 9 lat i jest strasznie delikatna, bojaźliwa no i łapki chore ledwo czasami chodzi... A Ptysiek jak szaleniec i chciałby się z nia bawić. Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ptysiak napisał(a):Uważam ;) Owczarek szkocki. Tylko ona ma 9 lat i jest strasznie delikatna, bojaźliwa no i łapki chore ledwo czasami chodzi... A Ptysiek jak szaleniec i chciałby się z nia bawić. acha, to faktycznie może nie mieć ochoty na zabawę:shake: Ptysiowy jest młody to tak jak Cezar tylko szaleństwa w głowie:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 justysiek napisał(a):acha, to faktycznie może nie mieć ochoty na zabawę:shake: Ptysiowy jest młody to tak jak Cezar tylko szaleństwa w głowie:evil_lol: Ciekawe jakby się spotkali razem, co by się działo :diabloti: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ptysiak napisał(a):Ciekawe jakby się spotkali razem, co by się działo :diabloti: ciekawe, jak na razie Cezar jest chętny do zabawy ze wszystkimi psami, chyba że któryś pierwszy go zaatakuje. Quote
xyzxyz Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 http://img821.imageshack.us/img821/6753/zdjcie118q.jpg dawno nie wpadałam, a tu takie wyrośnięte psisko :loveu: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='biscuit']http://img821.imageshack.us/img821/6753/zdjcie118q.jpg dawno nie wpadałam, a tu takie wyrośnięte psisko :loveu: witamy:loveu: no urósł już sporo, ale waga jak na razie mu stoi 28kg. Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 dOgLoV napisał(a):dzień dobry ;) hello:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dzień dobry :loveu: Tylko waga mu stoi? :roll::evil_lol: Przepraszam nie mogłam... nie czytaj tego :shake::evil_lol: Szkoda, że nie maja jak się razem pobawić :( Quote
łamAga Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ptysiak napisał(a):D Tylko waga mu stoi? :roll::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :loveu: Tylko waga mu stoi? :roll::evil_lol: Przepraszam nie mogłam... nie czytaj tego :shake::evil_lol: Szkoda, że nie maja jak się razem pobawić :( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no szkoda, wielka szkoda:oops: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ptysiak napisał(a):Tylko waga mu stoi? :roll::evil_lol: Też to chciałam napisać :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Patrzyłam teraz na mapie, no kawałek jest do Was ale jakby się wam nudziło kiedyś.... :roll: To zapraszam do Mysłowic :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Też to chciałam napisać :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że nie jestem sama :evil_lol: Quote
Recommended Posts