Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 dOgLoV napisał(a):nooo nasi siatkarze mają fajne zadki :evil_lol:Nie oglądam żadnych meczy to nie wiem :eviltong: Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Dla mnie osbiście wystawianie onków, dobermanów i rottków to jakaś porażka. Omijam te ringi szerokim łukiem. To paranoja a nie wystawianie psów. Nie wiem czemu ludzie to robią? Przecież można pokazać te psy w normalny sposób tez tak uwazam, ale hodowcy bardzo sie oburzaja jak sie tak mowi, bo takie wystawianie onka powoduje ze on pokazuje wszystkie swoje atuty, jak dla mnie bzdura. siatkarze?:diabloti: nie widzialam, kiedy kolejny mecz?:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Czyli inne rasy wystawiane normalnie nie pokazują swoich atutów? No masakra normalnie. Zawsze mam ochotę podejść do wystawców onków i nagadać im, bo ludzie którzy to oglądają, tacy spoza kręgu kynologii ręce do Boga składają jak to widzą :D Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Czyli inne rasy wystawiane normalnie nie pokazują swoich atutów? No masakra normalnie. Zawsze mam ochotę podejść do wystawców onków i nagadać im, bo ludzie którzy to oglądają, tacy spoza kręgu kynologii ręce do Boga składają jak to widzą :D tak bo przy onkach/donkach jest zawsze halas, pisk, krzyk Bój wie co jeszcze, nie wiem kto to wymyslil, ale zbyt madre to to nie jest! Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 justysiek napisał(a):tak bo przy onkach/donkach jest zawsze halas, pisk, krzyk Bój wie co jeszcze, nie wiem kto to wymyslil, ale zbyt madre to to nie jest!Powinny zakazać takiego wystawiania i byłby spokój :) Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Powinny zakazać takiego wystawiania i byłby spokój :) to nie przejdzie, tak jest od lat i koniec:shake: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja już od samego paczenia na wystawianie onków się męczę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 justysiek napisał(a):to nie przejdzie, tak jest od lat i koniec:shake:I jest tylko coraz gorzej :( Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dobrze, że dysplazja odpadła :multi: Trzymamy kciuki i łapki co do wyników moczu :) Buziaki w nochalek dla Cezarka :loveu: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 justysiek napisał(a):tak bo przy onkach/donkach jest zawsze halas, pisk, krzyk Bój wie co jeszcze, nie wiem kto to wymyslil, ale zbyt madre to to nie jest! jak już nawet w Niemczech jest tak samo, to nie ma co liczyć na zmianę... to raczej się wystawia te psy, które są obronne, bo wtedy one pokazują atuty.. typowo psy pracujące... U nas wystawianie Gandoliny nie przejdzie, bo nie mam drugiej osoby :) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja już od samego paczenia na wystawianie onków się męczę :evil_lol: no:shake: dziwne to wszytsko. I jest tylko coraz gorzej :-( tak, głupota, głupota, głupota!:mad: PtysiakDobrze, że dysplazja odpadła :multi: Trzymamy kciuki i łapki co do wyników moczu :smile: Buziaki w nochalek dla Cezarka :loveu: tez sie ciesze:loveu::multi: jutro bede miala wyniki to napisze:loveu: nochalek wycalowany:evil_lol: jak już nawet w Niemczech jest tak samo, to nie ma co liczyć na zmianę... to raczej się wystawia te psy, które są obronne, bo wtedy one pokazują atuty.. typowo psy pracujące... U nas wystawianie Gandoliny nie przejdzie, bo nie mam drugiej osoby :smile: ja tez nie mam 2 osoby, to moj maz jakos nie bardzo angazuje, a jak na razie na mnie pies lepiej reagowal niz na niego, ale sprobujemy na odwrot, zawsze zostaje handler:diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 dzien dobry ;) kiedy nowe fotki Cezarka ??:loveu: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;) kiedy nowe fotki Cezarka ??:loveu: dzien dobry:loveu: kiedy...? jak zrobię:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg ale z niego misiek :loveu: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Powinny zakazać takiego wystawiania i byłby spokój :) Oficjalnie przez FCI jest to zakazane, ale nikt się do zakazu nie stosuje :roll: kalyna napisał(a):jak już nawet w Niemczech jest tak samo, to nie ma co liczyć na zmianę... to raczej się wystawia te psy, które są obronne, bo wtedy one pokazują atuty.. typowo psy pracujące... Potwierdzam ;) Miałam nadzieję na wystawianie Tory w DE. Pojechałam na wystawę oblookać co i jak i tu też tak wystawiają ONki/DONki :mdleje: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Izabela124.']http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg ale z niego misiek :loveu: :loveu::loveu::loveu: puchatek:eviltong: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Oficjalnie przez FCI jest to zakazane, ale nikt się do zakazu nie stosuje :roll: Potwierdzam ;) Miałam nadzieję na wystawianie Tory w DE. Pojechałam na wystawę oblookać co i jak i tu też tak wystawiają ONki/DONki :mdleje: no masakra:shake: ja sie wlasnie dowiedzialam, ze w wypadku zginal maz mojej znajomej, byli 4 dni po slubie:shake::-( http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120802/POWIAT0115/120809828 Edited August 2, 2012 by justysiek Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 justysiek napisał(a):no masakra:shake: ja sie wlasnie dowiedzialam, ze w wypadku zginal maz mojej znajomej, byli 4 dni po slubie:shake::-(JEJ :crazyeye: Bardzo mi przykro... ['][']['] Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):JEJ :crazyeye: Bardzo mi przykro... ['][']['] tez jestem w szoku:placz:, wkleilam linka z wypadku powyzej:-( Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 justysiek napisał(a):tez jestem w szoku:placz:, wkleilam linka z wypadku powyzej:-(Przeczytałam. Jednak duża prędkość robi swoje. Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Przeczytałam. Jednak duża prędkość robi swoje. kurde masakra :-( ciekawe co wykażą ekspertyzy, przyczyn może być kilka, szkoda chłopaka, a jej b. współczuję:placz: Quote
kalyna Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek'] ja sie wlasnie dowiedzialam, ze w wypadku zginal maz mojej znajomej, byli 4 dni po slubie:shake::-( http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120802/POWIAT0115/120809828 Ale przykra wiadomość :( A jak ona to musi przeżywać :( Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 kalyna napisał(a):Ale przykra wiadomość :( A jak ona to musi przeżywać :( nawet nie chcem myslec,ryczec mi sie chce:placz: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: siatkarze graja dzisiaj o 17:30 :cool3: no to koleżanka pewnie w cięzkiej depresji , taki cios w 4 dni po ślubie , straszne :-( Quote
Recommended Posts