Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę sobie wyobrazić :) Tez bym się tak cieszyła i w sumie to bardzo się cieszę bo też czekałam na te wyniki i trzymałam kciuk za zdrówko Cezarka :)

One wszystkie chyba jak są mokre to takie słodkie sierotki :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Mogę sobie wyobrazić :) Tez bym się tak cieszyła i w sumie to bardzo się cieszę bo też czekałam na te wyniki i trzymałam kciuk za zdrówko Cezarka :)

One wszystkie chyba jak są mokre to takie słodkie sierotki :evil_lol:

dzieki:loveu::loveu::loveu:
bałam się, ale jak na razie wszystko jest ok:multi:

to prawda, ale jak byl bardziej zmoczony byl bardziej sierotkowaty:evil_lol:

Posted

Cezar mial też swój basen, ale gdzieś się teraz zapodział, ale ma wielka miske i w niej sie tez moczy w cigu dnia, teraz u nas burza i zaczyna padac, moze powietrze sie wreszcie wyrowna.

Posted

Ja kupiłam basenik dmuchany dla Ptysia to miał go 5 dni zanim nie poprzebijał wszystkiego co się da :evil_lol: Wróciłam do kąpieli w misce bo tego nie przebije pazurami ani nie przegryzie... tyle, że coraz ciaśniej mu w niej :evil_lol:

Im bardziej sierotkowaty tym bardziej słodziasty :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja kupiłam basenik dmuchany dla Ptysia to miał go 5 dni zanim nie poprzebijał wszystkiego co się da :evil_lol: Wróciłam do kąpieli w misce bo tego nie przebije pazurami ani nie przegryzie... tyle, że coraz ciaśniej mu w niej :evil_lol:

Im bardziej sierotkowaty tym bardziej słodziasty :loveu:

zgadza sie:evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
on sie nie boi, on sam tak wchodzi i kladzie sie na brzegu tylko robi taka mine, jak chce patyk:evil_lol:
ja z nim nie wjede, bo plywac nie umiem:roll: ale maz z nim plywa.

ja teraz się w jeziorze odważyłam ( słabo pływam) ale woda był tak czysta ze widac było dno , z tym że ja weszłam tylko tam gdzie miałam do klatki piersiowej , a Ozzy płynął dalej , a jezioro było 30m głębokie , ale się darłam :lol: jak patyk odpływał a Ozzy za nim żeby go złapać :lol:

Posted

ja wzięłam tylko raz miskę, ale ona za mała była dla mega stada...
no a basenu oczywiście jeszcze nie kupiłam... jak tak dalej pójdzie to lato się skończy, a ja jeszcze tego basenu nie zakupię :roll:

Posted

[quote name='Alicja']ja teraz się w jeziorze odważyłam ( słabo pływam) ale woda był tak czysta ze widac było dno , z tym że ja weszłam tylko tam gdzie miałam do klatki piersiowej , a Ozzy płynął dalej , a jezioro było 30m głębokie , ale się darłam :lol: jak patyk odpływał a Ozzy za nim żeby go złapać :lol:

ja to się boję wody i raczej sie nie naucze pływać:oops: Cezar teraz wypływa coraz dalej na środek rzeki nawet i też czasami krzyczę na niego, że tak daleko:evil_lol:

ja wzięłam tylko raz miskę, ale ona za mała była dla mega stada...
no a basenu oczywiście jeszcze nie kupiłam... jak tak dalej pójdzie to lato się skończy, a ja jeszcze tego basenu nie zakupię :roll:

u nas basen znikł w tajemniczych okolicznościach, ale muszę go poszukać, a jak nie to kupić.

Posted

magdabroy napisał(a):
A jemu nie za dobrze trochę na łóżku :evil_lol:

właśnie za dobrze, bez pytania się pcha i jeszcze z jęzorem leci:mad::evil_lol:
ale był z 5 min, zaraz zaczął się kręcić bo mu gorąco było.