agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='justysiek']u nas mało zdjęć?:mad:eeeeeeeeeeee:diabloti: na moim fb jest wiecej:loveu:[/QUOTE] Mało, mało :diabloti: i te cztery to nadal mało :eviltong: Quote
kalyna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='justysiek'] no nie kolezanko od puszczania...?:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Sama ją zjadłaś ? Czy [B]"puściłaś"[/B] kawałek w obieg dla Innych :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='justysiek']nie zaczynaj:diabloti::evil_lol: inni tez jedli, bo bylo 6 osob, a ja nic nie puszczalam:diabloti:[/QUOTE] no ot puszczanko jest dalej :D tak długo aż banów nie zarobimy.. :D moje jak czegoś nie chcą robić i robią na odwal się to robię taką minę, że psu od razu przypomina się co ma zrobić :diabloti: ostatnio Gandiemu trochę odpuściłam i już mam skutki.. siedzi i pokazuję mu wszystko do równania a ten siedzi jak takie ciele.... no to jak spojrzałam na niego, to od razu łapy do warowania mu wyjechały :evil_lol: jakoś z Sonią i Ciapkiem bawi się na 100% bez olewania :mad: Quote
justysiek Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Mało, mało :diabloti: i te cztery to nadal mało :eviltong:[/QUOTE] cały watek poczytaj:eviltong::diabloti: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]no ot puszczanko jest dalej [/COLOR]:-D[COLOR=#3E3E3E] tak długo aż banów nie zarobimy.. [/COLOR]:-D[COLOR=#3E3E3E] [/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]moje jak czegoś nie chcą robić i robią na odwal się to robię taką minę, że psu od razu przypomina się co ma zrobić [/COLOR]:diabloti: [COLOR=#3E3E3E]ostatnio Gandiemu trochę odpuściłam i już mam skutki.. siedzi i pokazuję mu wszystko do równania a ten siedzi jak takie ciele.... no to jak spojrzałam na niego, to od razu łapy do warowania mu wyjechały [/COLOR]:evil_lol: [COLOR=#3E3E3E]jakoś z Sonią i Ciapkiem bawi się na 100% bez olewania [/COLOR]:mad: [/QUOTE] Cezar jak ma dobra motywacje cwiczy swietnie:) dzis bylismy na rtg, nie obylo sie bez znieczulenia:-( strasznie sie balam, ale bylo ok choc jak zasypial to wrocilo mi wszystko z Fuksem, :placz: i ryczalam godz wracajac samochodem do domu a wiec zdjecia mamy... ale wet nie umial ich odczytac:placz::mad::angryy: jestem wsciekla, Quote
Ptysiak Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Dzień dobry :) Jak to nie umiał odczytać ?:crazyeye: Co to za vet? :angryy: Quote
justysiek Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Jak to nie umiał odczytać ?:crazyeye: Co to za vet? :angryy:[/QUOTE] nie umial... bylam tam bo akurat tylko tam moglam zrobic zdjecie rtg... wszedzie indziej jakies ale a mi bardzo zalezny na zdiagnozowaniu tego co psu jest bo znow mi bardziej kuleje:-( to jest nowy gabinet wet, a nawet ma w nazwie klinika... czy cos podobnego... ale bylam tam 1 i ostatni raz!!! odradzam !!! bede sie konsultowala z innymi wetami Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Hej ;) Muszę przyznać, że pięęęęęęęęęęęęęęęęęękny ten Twój Cezarro :loveu: Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='magdabroy']Hej ;) Muszę przyznać, że pięęęęęęęęęęęęęęęęęękny ten Twój Cezarro :loveu:[/QUOTE] hejjjjjjjjjjjjjjjjj:loveu: dziekuje bardzo:loveu: zapraszm czesciej diagnostyki ciag dalszy... bylam dzis u swojego weta, on nie wiedzi nic niepokojacego... ale zostawil sobie te zdjecia i przyjrzy im sie w domu na spokojnie jutro idziemy robic badanie krwi i moczu moze to cos pokaze, bo jedna osoba wskazala mi ze moze to byc problem z nerkami ... szczerze to moze byc wszytsko, ale musze zrobic co moge zebym potem nie miala sobie co wyrzucac Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 :mdleje: jak mi jest Was i jego żal.. najlepszy teraz czas, a wy ciągle bujacie się po wetach :( Oby to nie była dysplazja.... a zapytaj się, czy Cezar nie musi dostawać więcej wapnia i witaminy D3? choćby dziennie po 2-3 kropelki. dawaj mu często twarożki, jogurty itp. Bo zapalenie kości jest właśnie ze słabej przyswajalności wapnia i wit D3... Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='kalyna']:mdleje: jak mi jest Was i jego żal.. najlepszy teraz czas, a wy ciągle bujacie się po wetach :( Oby to nie była dysplazja.... a zapytaj się, czy Cezar nie musi dostawać więcej wapnia i witaminy D3? choćby dziennie po 2-3 kropelki. dawaj mu często twarożki, jogurty itp. Bo zapalenie kości jest właśnie ze słabej przyswajalności wapnia i wit D3...[/QUOTE] on to wszystko dostaje od 3 msc preparaty witaminowe i wapniowe, je tez mieso, watrobki, serki, jogurty, wszytsko doslownie wszystko co moge mu daje. Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='justysiek']on to wszystko dostaje od 3 msc preparaty witaminowe i wapniowe, je tez mieso, watrobki, serki, jogurty, wszytsko doslownie wszystko co moge mu daje.[/QUOTE] ja podaję Vigantol. 2-3 kropelki na dzień, czasem rzadziej.... To jest lek dla dzieci, ale mi to wet przy Sonii polecił.. [URL]http://www.varus.com.mk/images/pakuvanja/Vigantol.jpg[/URL] ale trzeba z tym uważać, aby nie przesadzić.... Soń jak miała 3 miesiące to dostawała 3 kropelki... Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='kalyna']ja podaję Vigantol. 2-3 kropelki na dzień, czasem rzadziej.... To jest lek dla dzieci, ale mi to wet przy Sonii polecił.. [URL]http://www.varus.com.mk/images/pakuvanja/Vigantol.jpg[/URL] ale trzeba z tym uważać, aby nie przesadzić.... Soń jak miała 3 miesiące to dostawała 3 kropelki...[/QUOTE] ja zrobie te wyniki i bede wiedziala czy czegos ma za malo czy za duzo, juz od tej kwoty nie zbankrutuje a moze cos mi to rozjasni... Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='justysiek']ja zrobie te wyniki i bede wiedziala czy czegos ma za malo czy za duzo, juz od tej kwoty nie zbankrutuje a moze cos mi to rozjasni...[/QUOTE] oby się wyjaśniło... i zdaj relacje potem... a masz jakieś nowe fotki tego przystojniaka? Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='kalyna']oby się wyjaśniło... i zdaj relacje potem... a masz jakieś nowe fotki tego przystojniaka?[/QUOTE] jutro zrobimy badania to mysle ze pod koniec tyg bede cos wiedziala. zdjecia mam 2, moze dzis zrobie nowe:diabloti: [URL=http://img35.imageshack.us/i/cezq.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3339/cezq.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img41.imageshack.us/i/cez1.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/1827/cez1.jpg[/IMG][/URL] Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [URL]http://img35.imageshack.us/img35/3339/cezq.jpg[/URL] [URL]http://img41.imageshack.us/img41/1827/cez1.jpg[/URL] Tyle futra do przytulenia :loveu: Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć ;) Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]http://img35.imageshack.us/img35/3339/cezq.jpg[/URL] [URL]http://img41.imageshack.us/img41/1827/cez1.jpg[/URL] Tyle futra do przytulenia :loveu: Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć ;)[/QUOTE] no jest futrzasty:loveu: wczoraj jak skoczyl na lozko to zajal cale praktycznie, taki maluszek:evil_lol: wierze w to ze bedzie dobrze;) Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Synek mamusi i tatusia :) Taa to maleństwo jak się patrzy :lol: Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='kalyna']Synek mamusi i tatusia :) Taa to maleństwo jak się patrzy :lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tatusia nawet czasem bardziej:diabloti: choc ze mna jak na razie jest cale dnie, bo jestem na l4 Quote
łamAga Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Witamy ;) az dziwne ze predzej do was nie trafiłam , Cezarro jest przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu: jako szczeniak był cudny a teraz wyrósł na pięknego dużego Dona :loveu::loveu::loveu::loveu: ja choruje na Dona ale na razie to nie jest realne :roll: to chociaż naciesze oczy w twojej galerii :loveu: Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Dużo zdrówka dla maluszka :smile:[/QUOTE] dziekujemy:loveu: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Witamy [/COLOR];-) [COLOR=#3E3E3E]az dziwne ze predzej do was nie trafiłam , Cezarro jest przepiekny [/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=#3E3E3E] jako szczeniak był cudny a teraz wyrósł na pięknego dużego Dona [/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu: [COLOR=#3E3E3E]ja choruje na Dona ale na razie to nie jest realne [/COLOR]:roll:[COLOR=#3E3E3E] to chociaż naciesze oczy w twojej galerii [/COLOR]:loveu: [/QUOTE] heloooooooo:loveu: tez sie dziwie ze nie trafilas:evil_lol: dziekujemy za mile slowa donki fajne psy, tylko te problemy ze stawami w trakcie dorastania:roll::shake: zapraszamy czesciej:loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 trzymamy kciuki,zdrówka życzymy:) pozdrawiamy Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='justysiek']donki fajne psy, tylko te problemy ze stawami w trakcie dorastania:roll::shake: [/QUOTE] ja się ostatnio zastanawiałam, czy te problemu z zapaleniem kości, mają jakieś powiązanie z tzw. cięższą budową niektórych DONów. Bo one mają cięższy, grubszy kościec, więc może zapotrzebowanie mają większe? A ile Cezaro mam w kłębie? Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='unikatowydiament']trzymamy kciuki,zdrówka życzymy:) pozdrawiamy[/QUOTE] dzieki:loveu: [QUOTE]j[COLOR=#3E3E3E]a się ostatnio zastanawiałam, czy te problemu z zapaleniem kości, mają jakieś powiązanie z tzw. cięższą budową niektórych DONów.[/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]Bo one mają cięższy, grubszy kościec, więc może zapotrzebowanie mają większe? [/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]A ile Cezaro mam w kłębie?[/COLOR][/QUOTE] na pewno maja znaczenie, ogolnie te problemy wystepuja u psow ras duzych i olbrzymich moj ma sporo witamin i wapnia itp az czasem boje sie ze za duzo... hmmmm ile cm.... musze zmierzyc jutro wazyc wazy 27kg Quote
łamAga Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mój Neron jak na razie nic ze stawami nie ma mimo iż jest duzym psem i w kłebie ma 72 cm a waży 48 kg , a ile Cezarro liczy wiosenek ?? bo kurcze nie doczytałam :oops: Quote
kalyna Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='justysiek'] na pewno maja znaczenie, ogolnie te problemy wystepuja u psow ras duzych i olbrzymich moj ma sporo witamin i wapnia itp az czasem boje sie ze za duzo... hmmmm ile cm.... musze zmierzyc jutro wazyc wazy 27kg[/QUOTE] to aż tak dużo nie waży.. tak mi się wydaje... ja wreszcie kupiłam coś na stawy.. i zastanawiam się, czy nie potrzebuje jakiś ogólnych witamin, ale chyba nie będę już kombinować...i to prawie codziennie dostaje starte warzywa i owoce ;) [quote name='dOgLoV']Mój Neron jak na razie nic ze stawami nie ma mimo iż jest duzym psem i w kłebie ma 72 cm a waży 48 kg , a ile Cezarro liczy wiosenek ?? bo kurcze nie doczytałam :oops:[/QUOTE] szczerze to wiele osób może Ci pozazdrościć... właśnie na szkoleniu była taka fajna suczka, mega spokojna, 6 miesięczna.. aż zazdrościłam tego charakteru, bo widziałam co Gargulec wyprawia i zong, bo ma dysplazje :( oczywiście z rodowodem... Quote
Recommended Posts