łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='justysiek']jak mi usnie to dzis wrzuce a jak nie to jutro :)[/QUOTE] spokojnie ;) poczekamy ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 macie filmik:eviltong: tylko nie włączajcie głosu:diabloti: [video=youtube;ZQWmlgyci7c]http://www.youtube.com/watch?v=ZQWmlgyci7c&list=HL1375444492[/video] Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 jakie to słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: świetnie sobie rozmawiacie :diabloti::loveu: Quote
justysiek Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']jakie to słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: świetnie sobie rozmawiacie :diabloti::loveu:[/QUOTE] dziś sobie tak gadaliśmy m.in oo 4 do 5,50 rano:diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='justysiek']dziś sobie tak gadaliśmy m.in oo 4 do 5,50 rano:diabloti:[/QUOTE] uooooooooo ale miałaś fajnie :diabloti: ale to takie słodkie :loveu: Quote
justysiek Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']uooooooooo ale miałaś fajnie :diabloti: ale to takie słodkie :loveu:[/QUOTE] :diabloti: buahahaha słodkie to jest, dziś rano 4 razy powiedział: agu:lol: Quote
*Magda* Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='justysiek']dziś sobie tak gadaliśmy m.in oo 4 do 5,50 rano:diabloti:[/QUOTE] Skąd ja to znam :diabloti: Quote
justysiek Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='magdabroy']Skąd ja to znam :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: co te dzieci takie ranne ptaszki:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Tego to nie wiem, ale już dawno minęły czasy, że spałam do 8-9 rano :p Teraz jak śpię do 6, to jest super :diabloti: Quote
justysiek Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='magdabroy']Tego to nie wiem, ale już dawno minęły czasy, że spałam do 8-9 rano :p Teraz jak śpię do 6, to jest super :diabloti:[/QUOTE] kuba ostatni raz je zazwyczaj 22,30 potem spi do 4, znow zje i spi do 7 czasem 8:lol: takze nie jest zle, czasem tylko zdarza mu sie ze w nocy pogada:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Justys masz cuuuudownego syncia :) Wiele bym dala by pamietac twarz matki pochylona nade mna :loveu: Szkoda ze ludzie nie sa w stanie pamietac takich chwil ;) Quote
justysiek Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Justys masz cuuuudownego syncia :) Wiele bym dala by pamietac twarz matki pochylona nade mna :loveu: Szkoda ze ludzie nie sa w stanie pamietac takich chwil ;)[/QUOTE] cześć kochana:loveu: no masz racje takie rzeczy powinno się pamietać i dzięki:oops: dziś przypomniał mi się Fuks:-( aż doła mam:placz: codziennie rano jak wstaje z lóżka patrzę na niego wisi na jego zdjęcie wisi na ścianie... ehhh niesprawiedliwe życie. Quote
justysiek Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001551_570783929634518_86282993_n.jpg[/IMG] Quote
ewelinabuck Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 prosimy wiecej zdjec kawalera:):):):):) bo cos malutko tutaj a kubulek to juz chlop duzy:P Quote
justysiek Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak tam ucho Cezarra?[/QUOTE] lepiej, caly czas zakladamy masc, pod koniec tyg pojedziemy na sprawdzenie, choc juz wyglada o niebo lepiej i przy masowaniu nie boli. wczoraj tyle sie nameczylam zeby mu zaaplikowac ze szok, dopoki nie zobaczy tubki to jest ok, a jak juz zobaczy to trzepie glowa i bryka jak kon:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 To może masz w domu konia a nie psa :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='magdabroy']To może masz w domu konia a nie psa :evil_lol:[/QUOTE] koń w ciele owczarka:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='justysiek']koń w ciele owczarka:evil_lol:[/QUOTE] Musisz zmienić tytuł galerii :cool3: Quote
justysiek Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='magdabroy']Musisz zmienić tytuł galerii :cool3:[/QUOTE] o tym samym pomyślałam:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Alicja']Jak sobie radzicie w te upały ?[/QUOTE] ' siedzimy w domu, wychodzimy dopiero kolo 19-20 jak komary nie atakuja ... :( a Cezara leje z weza zimna woda, strasznie ma ostatnio bzika na punkcie lapania wody z weza i zabawa jest przednia :) dzis kupilismy mu piszczaca kostke, spodobala mu sie boega z nia i podrzuca do gory. Quote
justysiek Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 na dowód, że Cezar żyje i ma się dobrze:razz::diabloti: [URL=http://img9.imageshack.us/i/i5p9.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4286/i5p9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts