justysiek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 jesteśmy w domku, jak na razie w jednej części:) pakujemy sie juz powoli:) Quote
justysiek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='phase']Trzymajcie się kochani. :):)[/QUOTE] dzieki:loveu: [URL=http://img268.imageshack.us/i/20130515195634.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/6388/20130515195634.jpg[/IMG][/URL] Quote
justysiek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='Alicja'];) różowy balonik Powodzenia :cool2:[/QUOTE] dzieki Ala, przyda się:) choc mam nadzieje, ze maly jeszcze sie troche wstrzyma, az zalatwie wszystko na cacy:) Quote
agaga21 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ale masz zgrabny ten brzuszek :) wyglądasz jakbyś nic nie utyła, tylko piłeczka się pojawiła :D niektórzy to mają szczęście... trzymam za was nadal kciuki. Quote
justysiek Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='agaga21']ale masz zgrabny ten brzuszek :) wyglądasz jakbyś nic nie utyła, tylko piłeczka się pojawiła :D niektórzy to mają szczęście... trzymam za was nadal kciuki.[/QUOTE] dzieki, przytylam 12 kg, no mam jedno takie zdjecie, ze na prawde wyglada jak pilka:evil_lol: bylismy ostatnio z mezem i znajomymi na kreglach - ja do towarzystwa, siedzialam i smial sie moj Sebek, ze powiedza, ze wynosze kule:diabloti: mi wydaje sie ze zrobily mi sie bary, bo cycki mi urosly sporo i teraz juz wiem, ze chce swoje male, nie rozumiem jak mozna chciec sobie powiekszac, tak mi czasem z nimi nie wygodnie, ze masakra:) [URL="http://img37.imageshack.us/i/20130515195447.jpg/"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/5496/20130515195447.jpg[/IMG][/URL] Quote
*Magda* Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Rzeczywiście wyniosłaś kule do kręgli :evil_lol: Buziaki :buzi: Quote
justysiek Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='magdabroy']Rzeczywiście wyniosłaś kule do kręgli :evil_lol: Buziaki :buzi:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='dOgLoV']jaki masz fajny brzusio :loveu:[/QUOTE] oj tak pod pinam się:loveu: Quote
justysiek Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 jeszcze nadal jesteśmy w 2 paku:) wszystko już prawie gotowe na przyjście na świat Kubusia - który już bardzo dokucza, kopie mnie po żebrach, że wściec się czasem idzie... Cezar ostatnio stał się dokuczliwy przez ten brak spacerów, ale ja już nie daje rady, tyle co Sebek z nim poszaleje, ale już niedługo będę trochę lżejsza to mu wynagrodzę ten brak ruchu, muszę mu zakupić jakiś spot na kleszcze czy obroże i będzie z Sebkiem na rowerze po lesie śmigał. to tyle u nas, dziś zamówiłam pościel do łóżeczka, strasznie ciężko było mi się zdecydować bo tyle pięknych wzorów było, ale w końcu Sebek wybrał 3 i ja z tych 3 zamówiłam jedną:) już się nie mogę doczekać aż dojdą i będę mogła ubrać w nie łóżeczko:multi: Quote
justysiek Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Izabela124.']To na kiedy termin?[/QUOTE] z usg na 9 .06 a z miesiączki 12.06 Quote
Izabela124. Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Jej to już niedługo. To czekam na przybycie małego :) Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Justyś, zamów sobie 2 komplety pościeli ;) Albo poproś kogoś, żeby Wam sprezentował :) Czasem maluszek uleje, pieluszka się przesunie i przemoknie pupka i jest przebieranie całej pościeli :roll: I jeśli mogę coś doradzić, to ja kupiłam prześcieradła z ceratką ;) Jak się zdarzy "wpadka" to materacyk i tak jest suchy :) Quote
justysiek Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='magdabroy']Justyś, zamów sobie 2 komplety pościeli ;) Albo poproś kogoś, żeby Wam sprezentował :) Czasem maluszek uleje, pieluszka się przesunie i przemoknie pupka i jest przebieranie całej pościeli :roll: I jeśli mogę coś doradzić, to ja kupiłam prześcieradła z ceratką ;) Jak się zdarzy "wpadka" to materacyk i tak jest suchy :)[/QUOTE] no drugi mamy dostać komplet poscieli:) no kupiłam taką ceratkę pod prześcieradło zobaczymy jak to się będzie sprawowało. Quote
agaga21 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 to już lada dzień! justyna, ty masz mieć cesarkę czy w planach poród naturalny? póki jeszcze możesz, to staraj się spać jak najwięcej, bo prawdopodobnie przez najbliższy rok sen będzie luksusem a przespana cała nocka wspomnieniem i marzeniem :diabloti: Quote
justysiek Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='agaga21']to już lada dzień! justyna, ty masz mieć cesarkę czy w planach poród naturalny? póki jeszcze możesz, to staraj się spać jak najwięcej, bo prawdopodobnie przez najbliższy rok sen będzie luksusem a przespana cała nocka wspomnieniem i marzeniem :diabloti:[/QUOTE] no lada dzień, zaczynam się bać!:( buuuu mam rodzić naturalnie, mały się przekręcił więc nie ma wskazań do cesarki, a sama nie wiem co lepsze... no śpię sporo, szczególnie, że pogoda taka do d... ehhh nie strasz:) Quote
*Magda* Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ja dziś, po ponad 10 miesiącach spałam do 5:30 :multi: Dopiero o tej godzinie Theoś sobie przypomniał, że nie pił mleka od kolacji :evil_lol: Także wszystko przed Tobą :diabloti: Choć znam dziecko, które w 4 miesiącu spało całą noc, więc... :cool3: Quote
łamAga Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 jeju jak to przeleciało , dopiero co pisałaś że Ty to raczej tak szybko nie zajdziesz a za chwilę bedziesz rodziła :crazyeye: trzymam kciuki :loveu: Quote
justysiek Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Magda no zobaczymy jak będzie, teraz już nie ma odwrotu, żeby ten poród jakoś minął a potem to już z górki. Aga no bo z moimi dolegliwościami to ciężko zajść w ciąże, dlatego specjalnie o tym nie myślałam, a już w październiku minie nam 4 lata po ślubie więc szybko to nie było:) teraz Twoja kolej:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='justysiek']Magda no zobaczymy jak będzie, teraz już nie ma odwrotu, żeby ten poród jakoś minął a potem to już z górki. Aga no bo z moimi dolegliwościami to ciężko zajść w ciąże, dlatego specjalnie o tym nie myślałam, a już w październiku minie nam 4 lata po ślubie więc szybko to nie było:) teraz Twoja kolej:evil_lol:[/QUOTE] mi się też wydaje ze bede miała mega problem z zajściem w ciąże .... Quote
Recommended Posts