Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ale brzuszek rośnie :)

Oby z łapką było wszystko ok ;)[/QUOTE]

no juz mi cieżko jak nie wiem:)

no łapa spuchnięta, mam nadzieje ze nic groznego nie bedzie.

mamy juz wozek:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Czesc Justys :)
Bardzo sie ciesze ze ciaza sie jakos unormowala, a Kubus rosnie duzy i zdrowy :multi:
Trzymamy kciuki rowniez za lapke Cezara :kciuki:[/QUOTE]

hej:)
dzieki ja tez sie ciesze, bo poczatki byly trudne i pelne niepokoju...
no zaraz przyjedzie do mnie mama i jedziemy do weta, oby to nie bylo nic groznego, lapa spuchnieta i noszona w gorze, dzis psiur osowialy... martwie sie:(

Guest wolfheart
Posted

cześć Justyś
oj co sobie Cezarro zrobił...mam nadzieję ,że nic bardzo poważnego z jego łapką.

Posted

łapa obejrzana, stawy ok, w poduszkę też nic się raczej nie wbiło bo nie widać, dokładnie ją obejrzano i ja wczoraj też,
dostał tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne, podejrzenie jest tej kulawizny wędrującej co miał ostatnio na prawą przednią łapę, jak się uspokoi po lekach to ok, a jak nie to w sobotę do obejrzenia znów, ruch ma mieć ograniczony do min, nie wiem jak on wytrzyma bo jego energia roznosi, ale do soboty musi.

dzięki za komplementy:)
wózek też mi się podoba, w sumie wybraliśmy taki uniwersalny bo jak by się tak gin pomylił i byłaby jednak córa:):evil_lol:

no już mnie coraz więcej i coraz mi ciężej na prawdę...

Guest wolfheart
Posted

jak mus to mus,Luna też chciała szaleć na drugi dzień po szyciu łapki,ale trudno się mówi...zdrowie ważniejsze :lol:

Posted

dzeki dziewczyny bo sie martwiłam juz ze moze glupol cos powaznego nawywijal, mam nadzieje ze po lekach minie,
zastanawiam sie nad karma dla Cezara - coś z dobrym składem i bez kurczaka, więc chyba coś hipoalergicznego.

wetka zalecała mi dzis to http://allegro.pl/royal-canin-mobility-support-7kg-wor-przysmakow-i3159745112.html

ale ja uważam, że RC ma słaby skład do ceny jaką sobie za niego windują.

Posted

A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;)

Oby z łapką było ok ;) A Cezarro musi do soboty wytrzymać ;)

Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :)

Posted

[quote name='magdabroy']A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;)

Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :)

właśnie myślę nad britem

http://allegro.pl/brit-care-venison-potato-12kg-10xgratis-i3150689129.html

http://allegro.pl/brit-care-salmon-potato-12kg-pojemnik-i3136897239.html

http://allegro.pl/brit-care-adult-activity-lamb-rice-12kg-i3119254956.html

tylko nie wiem na którego się zdecydować... jak myślicie? bo on do ceny ma na prawdę dobry skład.

Posted

[quote name='magdabroy']A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;)

Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :)[/QUOTE]

Wetka też mi poleciła RC dla Alpiny. Za tą cene niech się wypchają. :P
Oglądałam Brita Hipoalergicznego, 15 kg bodajże 150 zł. :)

Posted

[quote name='Angi']Wetka też mi poleciła RC dla Alpiny. Za tą cene niech się wypchają. :P
Oglądałam Brita Hipoalergicznego, 15 kg bodajże 150 zł. :)[/QUOTE]

ja znalazłam RC tego co polecała za 200zł za 14zł na allegro, ale skład... pozostawia wiele do życzenia no i kurczak

Posted

[quote name='magdabroy']Tora jadła tą z łososiem ;) Ale jak chcesz hipoalergiczną, to może weź tę z jagnięciną ;)[/QUOTE]

na wszytskich pisze ze hipoalergiczne, bo nie zawieraja zboz i kukurydzy.
hmmm mam dylemat, zamówiłabym mu po 3 kg tych 3 ale się wg nie opłaca... bo za 3 kg trzeba zapłacić z wysyłką 75 zł a za cały worek 150-170zł