justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 :) Cezar kuleje na prawą tylną łapę:( dziś idziemy do weta... Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ale brzuszek rośnie :) Oby z łapką było wszystko ok ;) Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ale brzuszek rośnie :) Oby z łapką było wszystko ok ;)[/QUOTE] no juz mi cieżko jak nie wiem:) no łapa spuchnięta, mam nadzieje ze nic groznego nie bedzie. mamy juz wozek:) Quote
:: FiGa :: Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Czesc Justys :) Bardzo sie ciesze ze ciaza sie jakos unormowala, a Kubus rosnie duzy i zdrowy :multi: Trzymamy kciuki rowniez za lapke Cezara :kciuki: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']To pokazuj wózeczek ;)[/QUOTE] zaraz dam fote:) Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Czesc Justys :) Bardzo sie ciesze ze ciaza sie jakos unormowala, a Kubus rosnie duzy i zdrowy :multi: Trzymamy kciuki rowniez za lapke Cezara :kciuki:[/QUOTE] hej:) dzieki ja tez sie ciesze, bo poczatki byly trudne i pelne niepokoju... no zaraz przyjedzie do mnie mama i jedziemy do weta, oby to nie bylo nic groznego, lapa spuchnieta i noszona w gorze, dzis psiur osowialy... martwie sie:( Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 cześć Justyś oj co sobie Cezarro zrobił...mam nadzieję ,że nic bardzo poważnego z jego łapką. Quote
bira Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Justyna i co z Cezarkiem? Daj znać.. I coraz Cię więcej :-) fajny brzuch, taki szpiczasty :-) Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ładny wóziczek :loveu: trzymamy kciuki za Cezarka i czekamy na wieści :loveu: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 łapa obejrzana, stawy ok, w poduszkę też nic się raczej nie wbiło bo nie widać, dokładnie ją obejrzano i ja wczoraj też, dostał tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne, podejrzenie jest tej kulawizny wędrującej co miał ostatnio na prawą przednią łapę, jak się uspokoi po lekach to ok, a jak nie to w sobotę do obejrzenia znów, ruch ma mieć ograniczony do min, nie wiem jak on wytrzyma bo jego energia roznosi, ale do soboty musi. dzięki za komplementy:) wózek też mi się podoba, w sumie wybraliśmy taki uniwersalny bo jak by się tak gin pomylił i byłaby jednak córa:):evil_lol: no już mnie coraz więcej i coraz mi ciężej na prawdę... Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ładny wózek :) Dobrze, że z Cezarem jest okej. :) Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 jak mus to mus,Luna też chciała szaleć na drugi dzień po szyciu łapki,ale trudno się mówi...zdrowie ważniejsze :lol: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 dzeki dziewczyny bo sie martwiłam juz ze moze glupol cos powaznego nawywijal, mam nadzieje ze po lekach minie, zastanawiam sie nad karma dla Cezara - coś z dobrym składem i bez kurczaka, więc chyba coś hipoalergicznego. wetka zalecała mi dzis to http://allegro.pl/royal-canin-mobility-support-7kg-wor-przysmakow-i3159745112.html ale ja uważam, że RC ma słaby skład do ceny jaką sobie za niego windują. Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;) Oby z łapką było ok ;) A Cezarro musi do soboty wytrzymać ;) Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :) Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;) Oby z łapką było ok ;) A Cezarro musi do soboty wytrzymać ;) Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :) właśnie myślę nad britem http://allegro.pl/brit-care-venison-potato-12kg-10xgratis-i3150689129.html http://allegro.pl/brit-care-salmon-potato-12kg-pojemnik-i3136897239.html http://allegro.pl/brit-care-adult-activity-lamb-rice-12kg-i3119254956.html tylko nie wiem na którego się zdecydować... jak myślicie? bo on do ceny ma na prawdę dobry skład. Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']A patrzyłaś na Brit'a? Są z różnym mięsem, może Wam przypasuje ;) Oby z łapką było ok ;) A Cezarro musi do soboty wytrzymać ;) Ja też kupiła wózek "bezpłciowy" ;) Bo dla drugiego dziecka też będzie pasował, bez względu na płeć :)[/QUOTE] Wetka też mi poleciła RC dla Alpiny. Za tą cene niech się wypchają. :P Oglądałam Brita Hipoalergicznego, 15 kg bodajże 150 zł. :) Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Tora jadła tą z łososiem ;) Ale jak chcesz hipoalergiczną, to może weź tę z jagnięciną ;) Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']Wetka też mi poleciła RC dla Alpiny. Za tą cene niech się wypchają. :P Oglądałam Brita Hipoalergicznego, 15 kg bodajże 150 zł. :)[/QUOTE] ja znalazłam RC tego co polecała za 200zł za 14zł na allegro, ale skład... pozostawia wiele do życzenia no i kurczak Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Tora jadła tą z łososiem ;) Ale jak chcesz hipoalergiczną, to może weź tę z jagnięciną ;)[/QUOTE] na wszytskich pisze ze hipoalergiczne, bo nie zawieraja zboz i kukurydzy. hmmm mam dylemat, zamówiłabym mu po 3 kg tych 3 ale się wg nie opłaca... bo za 3 kg trzeba zapłacić z wysyłką 75 zł a za cały worek 150-170zł Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='justysiek']ja znalazłam RC tego co polecała za 200zł za 14zł na allegro, ale skład... pozostawia wiele do życzenia no i kurczak http://www.kar-ma.pl/brit-brit-premium-lamb-&-rice-15kg-o_l_2462.html a to? Na razie moja sucza musi jeść gotowane, bo czekają nas badania a nie wiadomo ile one nas wyniosą... Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']http://www.kar-ma.pl/brit-brit-premium-lamb-&-rice-15kg-o_l_2462.html a to? Na razie moja sucza musi jeść gotowane, bo czekają nas badania a nie wiadomo ile one nas wyniosą... oooo dzieki nie widziałam tej:) a jakie macie badania? Quote
Recommended Posts