Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']oczywiście że musi ! pamietam jak mi napisałaś sms-a " jade rodzić " :diabloti: a później dostałam mms-a z Theosiem :loveu:[/QUOTE]

Moja szwagierka do tej pory się śmieje, bo wszyscy dostali ode mnie takiego sms'ka :evil_lol: że zamiast skupić się na tym, że rodzę, to piszę sms'y :D
A mms'a dostać nie mogłaś, bo nie wysyłałam :eviltong: Bogdan wysłał Ci zdjęcie na emaila ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Moja szwagierka do tej pory się śmieje, bo wszyscy dostali ode mnie takiego sms'ka :evil_lol: że zamiast skupić się na tym, że rodzę, to piszę sms'y :D
A mms'a dostać nie mogłaś, bo nie wysyłałam :eviltong: Bogdan wysłał Ci zdjęcie na emaila ;)[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaa no fakt :diabloti:

hehehehehe to musiało nie byc tak zle ze miałas siłe pisac :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaa no fakt :diabloti:

hehehehehe to musiało nie byc tak zle ze miałas siłe pisac :diabloti:[/QUOTE]

Nie było źle, bo tylko wody odeszły, a bóli nie miałam ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaa no chyba że ;) bóle pewnie przyszły potem :diabloti:[/QUOTE]

Przed porodem nie zdążyły ;) Za to po cesarce przyszły ze zdwojoną siła :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Przed porodem nie zdążyły ;) Za to po cesarce przyszły ze zdwojoną siła :mad:[/QUOTE]

ajć , nie zazdroszczę ale mam nadzieje ze sama kiedys tego bólu doznam , nie koniecznie cc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ajć , nie zazdroszczę ale mam nadzieje ze sama kiedys tego bólu doznam , nie koniecznie cc ;)[/QUOTE]

Na pewno ;) Ale pierwsza będzie Justyna :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Dasz radę ;)[/QUOTE]
:evil_lol:

ja bardziej jak na razie od tego bólu to myślę o tym, że te kilka dni w szpitalu trzeba poleżeć, nienawidzę szpitala:(

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol:

ja bardziej jak na razie od tego bólu to myślę o tym, że te kilka dni w szpitalu trzeba poleżeć, nienawidzę szpitala:([/QUOTE]

szybko minie ten pobyt w szpitalu ;)

Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']szybko minie ten pobyt w szpitalu ;)

Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong:[/QUOTE]

nooo dobra:)

a jak nie to dajcie nr na pw i wam wyślę smski:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']wieczorkiem napisze bo nie pamietam swojego numeru :oops: musze Sebastiana spytać jaki mam :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

żebym zdążyła pw odczytać:evil_lol:
jak coś to mój nr w podpisie to pisz jak by mnie długo nie było a ja odp:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']szybko minie ten pobyt w szpitalu ;)

Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong:[/QUOTE]

Kto się dowie z FB, ten się dowie :eviltong:

[quote name='justysiek']nooo dobra:)

a jak nie to dajcie nr na pw i wam wyślę smski:evil_lol:[/QUOTE]

Zaraz poślę ;)

[quote name='dOgLoV']wieczorkiem napisze bo nie pamietam swojego numeru :oops: musze Sebastiana spytać jaki mam :diabloti:[/QUOTE]

Aga, zrobię to za Ciebie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Kto się dowie z FB, ten się dowie :eviltong:

Zaraz poślę ;)

Aga, zrobię to za Ciebie ;)[/QUOTE]

Widzisz , koniecznie musisz założyć FB ! :diabloti:

Już podałam ale dziekuję :calus:

Posted

[quote name='dOgLoV']Widzisz , koniecznie musisz założyć FB ! :diabloti:

Już podałam ale dziekuję :calus:[/QUOTE]

Nie założę :eviltong:

Ja wysłałam jej sms'ka z naszymi numerami ;)

Posted

[quote name='agaga21']za każdym razem jak ostatnio siadam do kompa, to włączam twoją galerię z myślą, że może to już...
a tu nadal nic:mad::evil_lol:;)[/QUOTE]

:evil_lol:ja też bym już chciała być po:oops:

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol:ja też bym już chciała być po:oops:[/QUOTE]
wiem jak to jest jak się tak czeka i czeka. pod koniec ciąży każda przyszła mama ma już dość ale czas szybko mija i ani się obejrzysz a będziesz tulić synusia :) i natychmiast zapomnisz o porodzie, gdy dostaniesz go na ręce! to jest niesamowite uczucie, że tak szybko, w jednej chwili wszystko inne nagle przestaje się liczyć