*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']oczywiście że musi ! pamietam jak mi napisałaś sms-a " jade rodzić " :diabloti: a później dostałam mms-a z Theosiem :loveu:[/QUOTE] Moja szwagierka do tej pory się śmieje, bo wszyscy dostali ode mnie takiego sms'ka :evil_lol: że zamiast skupić się na tym, że rodzę, to piszę sms'y :D A mms'a dostać nie mogłaś, bo nie wysyłałam :eviltong: Bogdan wysłał Ci zdjęcie na emaila ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Moja szwagierka do tej pory się śmieje, bo wszyscy dostali ode mnie takiego sms'ka :evil_lol: że zamiast skupić się na tym, że rodzę, to piszę sms'y :D A mms'a dostać nie mogłaś, bo nie wysyłałam :eviltong: Bogdan wysłał Ci zdjęcie na emaila ;)[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaa no fakt :diabloti: hehehehehe to musiało nie byc tak zle ze miałas siłe pisac :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaa no fakt :diabloti: hehehehehe to musiało nie byc tak zle ze miałas siłe pisac :diabloti:[/QUOTE] Nie było źle, bo tylko wody odeszły, a bóli nie miałam ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie było źle, bo tylko wody odeszły, a bóli nie miałam ;)[/QUOTE] aaaa no chyba że ;) bóle pewnie przyszły potem :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaa no chyba że ;) bóle pewnie przyszły potem :diabloti:[/QUOTE] Przed porodem nie zdążyły ;) Za to po cesarce przyszły ze zdwojoną siła :mad: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Przed porodem nie zdążyły ;) Za to po cesarce przyszły ze zdwojoną siła :mad:[/QUOTE] ajć , nie zazdroszczę ale mam nadzieje ze sama kiedys tego bólu doznam , nie koniecznie cc ;) Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ajć , nie zazdroszczę ale mam nadzieje ze sama kiedys tego bólu doznam , nie koniecznie cc ;)[/QUOTE] Na pewno ;) Ale pierwsza będzie Justyna :eviltong: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Na pewno ;) Ale pierwsza będzie Justyna :eviltong:[/QUOTE] a no to nie ulega wątpliwości :diabloti: Quote
justysiek Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 nie mam neta w komórce:evil_lol: no dzieki za przypomnienie o bólu:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='justysiek'] no dzieki za przypomnienie o bólu:diabloti:[/QUOTE] Dasz radę ;) Quote
justysiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dasz radę ;)[/QUOTE] :evil_lol: ja bardziej jak na razie od tego bólu to myślę o tym, że te kilka dni w szpitalu trzeba poleżeć, nienawidzę szpitala:( Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='justysiek']:evil_lol: ja bardziej jak na razie od tego bólu to myślę o tym, że te kilka dni w szpitalu trzeba poleżeć, nienawidzę szpitala:([/QUOTE] szybko minie ten pobyt w szpitalu ;) Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong: Quote
justysiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']szybko minie ten pobyt w szpitalu ;) Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong:[/QUOTE] nooo dobra:) a jak nie to dajcie nr na pw i wam wyślę smski:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 wieczorkiem napisze bo nie pamietam swojego numeru :oops: musze Sebastiana spytać jaki mam :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ja chcę już zobaczyć dzidziusia :loveu: Trzymaj się :* Quote
justysiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']wieczorkiem napisze bo nie pamietam swojego numeru :oops: musze Sebastiana spytać jaki mam :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: żebym zdążyła pw odczytać:evil_lol: jak coś to mój nr w podpisie to pisz jak by mnie długo nie było a ja odp:diabloti: Quote
justysiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='Angi']ja chcę już zobaczyć dzidziusia :loveu: Trzymaj się :*[/QUOTE] też jestem ciekawa jak wygląda:) dzięki! Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']szybko minie ten pobyt w szpitalu ;) Ty lepiej powiedz Sebkowi ze jak tylko urodzisz ma to oznajmić na FB to chociaż stamtąd się dowiemy :eviltong:[/QUOTE] Kto się dowie z FB, ten się dowie :eviltong: [quote name='justysiek']nooo dobra:) a jak nie to dajcie nr na pw i wam wyślę smski:evil_lol:[/QUOTE] Zaraz poślę ;) [quote name='dOgLoV']wieczorkiem napisze bo nie pamietam swojego numeru :oops: musze Sebastiana spytać jaki mam :diabloti:[/QUOTE] Aga, zrobię to za Ciebie ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='magdabroy']Kto się dowie z FB, ten się dowie :eviltong: Zaraz poślę ;) Aga, zrobię to za Ciebie ;)[/QUOTE] Widzisz , koniecznie musisz założyć FB ! :diabloti: Już podałam ale dziekuję :calus: Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Widzisz , koniecznie musisz założyć FB ! :diabloti: Już podałam ale dziekuję :calus:[/QUOTE] Nie założę :eviltong: Ja wysłałam jej sms'ka z naszymi numerami ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='magdabroy']Nie założę :eviltong: Ja wysłałam jej sms'ka z naszymi numerami ;)[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaga21 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 za każdym razem jak ostatnio siadam do kompa, to włączam twoją galerię z myślą, że może to już... a tu nadal nic:mad::evil_lol:;) Quote
justysiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='agaga21']za każdym razem jak ostatnio siadam do kompa, to włączam twoją galerię z myślą, że może to już... a tu nadal nic:mad::evil_lol:;)[/QUOTE] :evil_lol:ja też bym już chciała być po:oops: Quote
agaga21 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='justysiek']:evil_lol:ja też bym już chciała być po:oops:[/QUOTE] wiem jak to jest jak się tak czeka i czeka. pod koniec ciąży każda przyszła mama ma już dość ale czas szybko mija i ani się obejrzysz a będziesz tulić synusia :) i natychmiast zapomnisz o porodzie, gdy dostaniesz go na ręce! to jest niesamowite uczucie, że tak szybko, w jednej chwili wszystko inne nagle przestaje się liczyć Quote
Recommended Posts