Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.-.-.-. R U B I .-.-.-.

[SIZE=3]RUBI, jest to młodsza sunia, mieszka w schronisku w Ostródzie, jest nieduża, z taką miłością i oddaniem patrzy ze swojej budy na człowieka!!! Czy dasz jej ciepły, kochający i szczęśliwy dom? Nie pozwól by dłużej była w schronisku....

[SIZE=4]

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto Rubi w całości :):):evil_lol:

Czy ktoś mi pomoże i wystawi np na allegro, psy.pl, alegratka i tak dalej? Bedę bardzo wdzięczny, jak coś to podawać kontakt do mnie, napisze priv jak ktos potrzebuje email i tel.

Posted

Rubi a ciebie nikt nie odwiedza, takiej slicznej psiny jaka ty !!! Chodź na wirtualny spacer na pierwszą stronę !! :painting::painting::painting::painting:

Posted

neverend napisał(a):
Matusz...Rubi będzie w kąciku? Napisałeś o niej jakieś info???

No będzie! Chyba musiałem cos napisac o niej jak bedzie w kaciku:cool3::cool3::cool3: Samego zdjecia chyba nie wstawia, Napisalem o niej pare zdan.

Posted

matusz5 napisał(a):
No będzie! Chyba musiałem cos napisac o niej jak bedzie w kaciku:cool3::cool3::cool3: Samego zdjecia chyba nie wstawia, Napisalem o niej pare zdan.

Co napisałeś???:cool3::cool3::cool3:

Posted

pucka69 napisał(a):
a w jakim kaciku czy można wiedzieć?

Już wyjaśniam...

Aga Mazury stworzyła w gazecie u nas w Ostródzie kącik adopcyjny dla naszych bidulek schroniskowych... Co tydzień w piątek będą promowane po 3 psy ze schroniska z opisami i zdjęciami w kolorze... Może ktoś je tak zauważy!!! Trzeba ze wszystkich sił próbować...

Osz Ty Matusz...:mad::mad:

Posted

pucka69 napisał(a):
a jaka gazete? ja nepewno nie dostane jej w warszawie!

Cioteczko, to gazeta Ostródzka... :):)

Pewnie nie ma jej w Warszawie...:(:(

Ale jak coś to służę pomocą... może Aga lub ktoś kto od nas ma skaner przeskanuje i wklei artykuł...:cool3::cool3::cool3: