Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

neverend napisał(a):
Cioteczko, to gazeta Ostródzka... :):)

Pewnie nie ma jej w Warszawie...:(:(

Ale jak coś to służę pomocą... może Aga lub ktoś kto od nas ma skaner przeskanuje i wklei artykuł...:cool3::cool3::cool3:

ja moge zeskanowac i przeslac ci cioteczko na PW :)

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
a Julka będzie też ? na maila wyślij - będzie Ci łtwiej zamiast na serwer i takie tam...

Nie Julci w tym tygodniu nie było w gazecie... Chcę ją wstawić nie w ten piątek tylko następny....

Posted

pucka69 napisał(a):
wiem ze nie w tym, wiem ... pytałam czy w następnym będzie ...

Tak będzie... tylko w jeszcze następnym, bo Matusz już wysłał trzy inne - Kleofasa, Rubi i ....yyyy.... Matusz pomóż....:roll::roll::roll::roll:

Posted

neverend napisał(a):
Tak będzie... tylko w jeszcze następnym, bo Matusz już wysłał trzy inne - Kleofasa, Rubi i ....yyyy.... Matusz pomóż....:roll::roll::roll::roll:

iii Laryse :) Ciotka wyslij do mnie swoj mail to ci wysle kacik :)

Posted

matusz5 napisał(a):
gdybysmy wiedzieli w piatek co z Julka to bym wysłał i ją, a tak to w sobote sie dowiedzielismy, a trzeba bylo wyslac do soboty rano...

Matusz nie obwiniaj się.... poradzimy sobie... Trzeba p. Ewe poprosić,żeby Julki na boks nie dawała...

Posted

neverend napisał(a):
Matusz nie obwiniaj się.... poradzimy sobie... Trzeba p. Ewe poprosić,żeby Julki na boks nie dawała...

never... nie obwiniam sie ! :) Nom , trzeba, trzeba, koniecznie!

• 3 weeks later...
Posted

Rubi, czemu boisz sie wyjść na spacer? Wszystkie sunie wychodzą, a ty się chowasz w budzie:shake::shake: Mam nadzieję, że uda się jeszcze Ciebie wziąć na spacer!! moja kochana sunieczko:loveu:

Posted

Rubi wskakuj sunieczko na samą górę !! Wczoraj nawet do ciebie nie zajrzałem:shake::shake: było tyle spraw, że zapomniałem o Tobie:shake::oops: Przepraszam Cię sunko, za tydzień postram się byś wyszła na pierwszy Twój spacer, bo jeszcze nie byłaś, ostanio schowałaś sie w budzie, nie wiem dlaczego:shake::shake:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...