Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 neverend napisał(a):Cioteczko, to gazeta Ostródzka... :):) Pewnie nie ma jej w Warszawie...:(:( Ale jak coś to służę pomocą... może Aga lub ktoś kto od nas ma skaner przeskanuje i wklei artykuł...:cool3::cool3::cool3: ja moge zeskanowac i przeslac ci cioteczko na PW :) Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 matusz5 napisał(a):ja moge zeskanowac i przeslac ci cioteczko na PW :) Wklej na ogólny Matusz!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 neverend napisał(a):Wklej na ogólny Matusz!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, wysle Cioteczce PW, bo cioteczka Aga nie chce rozglosu :D Quote
pucka69 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a Julka będzie też ? na maila wyślij - będzie Ci łtwiej zamiast na serwer i takie tam... Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pucka69 napisał(a):a Julka będzie też ? na maila wyślij - będzie Ci łtwiej zamiast na serwer i takie tam... Nie Julci w tym tygodniu nie było w gazecie... Chcę ją wstawić nie w ten piątek tylko następny.... Quote
pucka69 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 wiem ze nie w tym, wiem ... pytałam czy w następnym będzie ... Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pucka69 napisał(a):wiem ze nie w tym, wiem ... pytałam czy w następnym będzie ... Tak będzie... tylko w jeszcze następnym, bo Matusz już wysłał trzy inne - Kleofasa, Rubi i ....yyyy.... Matusz pomóż....:roll::roll::roll::roll: Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 neverend napisał(a):Tak będzie... tylko w jeszcze następnym, bo Matusz już wysłał trzy inne - Kleofasa, Rubi i ....yyyy.... Matusz pomóż....:roll::roll::roll::roll: iii Laryse :) Ciotka wyslij do mnie swoj mail to ci wysle kacik :) Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 gdybysmy wiedzieli w piatek co z Julka to bym wysłał i ją, a tak to w sobote sie dowiedzielismy, a trzeba bylo wyslac do soboty rano... Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 matusz5 napisał(a):gdybysmy wiedzieli w piatek co z Julka to bym wysłał i ją, a tak to w sobote sie dowiedzielismy, a trzeba bylo wyslac do soboty rano... Matusz nie obwiniaj się.... poradzimy sobie... Trzeba p. Ewe poprosić,żeby Julki na boks nie dawała... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 neverend napisał(a):Matusz nie obwiniaj się.... poradzimy sobie... Trzeba p. Ewe poprosić,żeby Julki na boks nie dawała... never... nie obwiniam sie ! :) Nom , trzeba, trzeba, koniecznie! Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 pucka69, czekam na maila w PW !!! :mad::mad::mad: :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nasza smuteczka - Rubi, zmykaj na górę.... Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Rubi dalej czeka i wypatruje przez kraty... !! Chociaż może jakiś TYMCZAS ????:razz::razz::razz: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Rubi, czemu boisz sie wyjść na spacer? Wszystkie sunie wychodzą, a ty się chowasz w budzie:shake::shake: Mam nadzieję, że uda się jeszcze Ciebie wziąć na spacer!! moja kochana sunieczko:loveu: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Rybc!a'] Dziękuję RYBC!A !! :):Rose: Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Rubi - o Tobie nikt nie pamięta, masz mało odwiedzin,a ty taka malutka sunia i kochana jestes :-(:-( Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Rubi wskakuj sunieczko na samą górę !! Wczoraj nawet do ciebie nie zajrzałem:shake::shake: było tyle spraw, że zapomniałem o Tobie:shake::oops: Przepraszam Cię sunko, za tydzień postram się byś wyszła na pierwszy Twój spacer, bo jeszcze nie byłaś, ostanio schowałaś sie w budzie, nie wiem dlaczego:shake::shake: Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Rubi, idą święta, a ty sama w schroniskowej budzie:-(:-(, sama, bez swojej miski, bez swojego pana.... czekasz i czekasz... nie trać nadziei ! Quote
Recommended Posts