BosiaB_86 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :hmmmm: tu gdzieś, po drodze, między postami wujaszka powinien być jeszcze mój post ale chyba zniknął na wieki :angryy: No trudno... Rubi ślicznotko przypominamy sie wszystkim kochana :Dog_run: Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 długo mam jeszcze czekać ?? czy zainteresują sie mną dopiero gdy stanie się coś złego ?:-(:-( Quote
BosiaB_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czemu nikt nie chce takiej ślicznej maleńkiej suni?! :shake: :-( Ja chyba nigdy tego nie zrozumiem czemu takie śliczności muszą żyć w schronisku a nie w ciepłym, przytulnym, kochającym domku?! :shake: :placz: Quote
Matusz Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Rubi potrzebuje domku na wczoraj !! pokochaj ją a ona pokocha Cię 2 razy mocniej !! Rubi już tyle czeka, taka z niej śliczna sunia, nikt nie chce jej pokochać ??:-(:-( Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Rubi wciąż czeka, czy doczeka się grzania doopki we własnym kocyku ? Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Schroniskowa mała psina... Rubi. Cała składa się z tęsknoty za człowiekiem i domem. Cała przepełniona jest potrzebą miłości i wierności swojemu panu. Cała jest gotowością, by służyć i wpatrywać się w każdy Twój gest. Przekonaj się sam, spójrz na tę alegorię przyjaźni niespełnionej, niewyczerpanej, niekończącej się aż do ostatniego uderzenia serduszka. Rubi błaga o możliwość obdarowania Cię swoją miłością i przywiązaniem. Wzamian prosi tylko o Twoją czuła rękę i miskę strawy, kawałek miejsca w Twym domu i sercu. Quote
neverend Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O nasza kochana domatorka.... Już wszystkie sunie z jej "starego" wybiegu znalazły dom - Pola, Karla w DT, Mona, Gwiazda...tylko biedna Rubi....:(:( Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='neverend']ale nowych nie ma matuszko... a czym się różni nowa fotka od tej która już jest??:eviltong: dla mnie na jednej i drugiej jest Rubi... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='matusz5'] a czym się różni nowa fotka od tej która już jest??:eviltong: dla mnie na jednej i drugiej jest Rubi... może chociażby ujęciem... Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='neverend']może chociażby ujęciem... no może ;) hehe:p Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a widzisz...więc wyszło na moje...kobiety potrafią przekonywać... Quote
figa33 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 sunia jest taka jamnisiowata czy większa? Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='figa33']sunia jest taka jamnisiowata czy większa? taka jamnikowata... Quote
figa33 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a czy wiadomo jak dogaduje się z innymi suniami? Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='figa33']a czy wiadomo jak dogaduje się z innymi suniami? w miarę dobrze... czemu pytasz?? Quote
figa33 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pytam nieśmiało, bo sama nie wiem co z tego wyniknie... Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='figa33']pytam nieśmiało, bo sama nie wiem co z tego wyniknie... aha, rozumiem.... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Rubi jest kochana i na pewno będzie oddaną sunią...Jest inteligentna, wie, kiedy lepiej siedzieć w kąciku a kiedy podejść bliżej... Śliczne maleństwo:loveu: Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='neverend']ja się piszę,jak pojadę... Musisz pojechać!!!!!! dzwoniłaś do P.P ??? Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='matusz5']Musisz pojechać!!!!!! dzwoniłaś do P.P ??? pisałam PM... Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='neverend']pisałam PM... lepiej zadzwonić:p bo nie wiadomo, czy na PM odpowie... Quote
Recommended Posts