neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='matusz5'] lepiej zadzwonić:p bo nie wiadomo, czy na PM odpowie... nie lubię dzwonić i przeszkadzać P.P. w pracy... Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='neverend']nie lubię dzwonić i przeszkadzać P.P. w pracy... aha, rozumiem ;) ja też nie lubie :eviltong: Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='matusz5'] aha, rozumiem ;) ja też nie lubie :eviltong: no właśnie-niech w spokoju poczyta - baaardzo wyczrpująca wiadomość... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nowe zdjęcia Rubi: tu razem z Niką Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Piękna Rubi...brzydkie zdjęcia....:roll: Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nowe zdjęcia Rubi: tu razem z Niką Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rubi, ślicznotko mam nadzieje, że gdy następnym razem tu wejdę, przeczytam, że grzejesz swoją uroczą, malutką doopkę w SWOIM domku?! 3mam za to mocno :kciuki: POWODZENIA Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='desdemona']ooo! ok . zmienie. jeśli chcesz to mogę ci pomóc, wyślij mi tylko na pw banerki to ja połączę, bo widzę, że coś tam się pojawia nie tak... ;) Quote
desdemona Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=22554 http://pomocpsomkynologia.eev.pl/viewtopic.php?t=89 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=31180&id_kat=11 to sa bezposrednie linki do ogloszen O Rubi. Quote
desdemona Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ja pamietam, ale tydz bylam w szpitalu a od ponad tyg nie moglam wejsc na dogo. straszniue ciezko teraz dogo w ogole chodzi. Quote
Aga_Mazury Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 od trzech czy czterech tygodni jak jestem w schronisku to Rubi nie wychodzi z budy....nie wiem czy boi się , że ktos zajmie jej miejsce...czy boi się, że ją pogryzą....w sumie już kilka suń nie żyje z tego boksu... Quote
desdemona Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 a czy Rubi nie zostala przypadkiem przez inne psy zdominowana? moze dlatego boi sie wyjsc z budy? Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hala napisał(a):To ona wciaż w schronisku? :-( tak...:-(:-( Quote
Hala Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to jak..suczka ma od roku watek i nie jest ogłoszona? jak to możliwe? To na co liczycie? :cool3: Dalej, ale już..pisać tekst i bedziemy wystawiać. Kto widział ostatnio Rubi? Jaka ona jest? Proszę mi tu o niej opowiedzieć. Same podbijanie watku nie ma sensu. Quote
Hala Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A czy ona wogóle jest jeszcze w schronisku? Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 kto pomoże z tekstem?:oops: Rubi jest w schronisku jeszcze... Quote
Hala Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A co mozesz jeszcze o niej opowiedzieć, oprócz tego, że ma ładne oczy? Jaki ma charakter? Co jeszcze ciekawego? Opowiedz, czym więcej tym lepiej. Quote
desdemona Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja ja oglaszalam na kynologii i na psiakach. nie pamietam tylko czy na 4lapy ja wrzucilam. jesli nie to to zrobie. oglosilam sporo psiakow z dogo i juz trace rachube. Quote
Hala Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Przeczytałam cały wątek i .... składa się on tylko z wklejania zdjeć i hopków. Żadnego opisu charakteru psa. Ani nawet skad się wzięła w schronie, jak dlugo jest. Jaki ma strosunek do innych psów? Czy warczy? Czy gryzie? A może się przymila? Czy w boksie jest zdominowana? Moze ma przyjaciółkę wśród suczek? A moze wyjątkowo lubi któregoś pracownika bądź wolontaruisza? No chyba coś można napisać o tym psie? Quote
anula1959 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Chętnie ją wystawię na allegro ale muszę coś o suni wiedzieć . Tak jak napisała Hala post wcześniej , niech ktoś kto Rubi zna napisze coś kon kretnego. Tylko wtedy uda jej się pomóc. Pozdrawiam Anula Quote
Matusz Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Hala napisał(a):Przeczytałam cały wątek i .... składa się on tylko z wklejania zdjeć i hopków. Żadnego opisu charakteru psa. Ani nawet skad się wzięła w schronie, jak dlugo jest. Jaki ma stosunek do innych psów? Czy warczy? Czy gryzie? A może się przymila? Czy w boksie jest zdominowana? Moze ma przyjaciółkę wśród suczek? A moze wyjątkowo lubi któregoś pracownika bądź wolontaruisza? No chyba coś można napisać o tym psie? przepraszam, że teraz dopiero pisze:oops: obecnie mam próbne matury... hm.. co do charakteru Rubi to jest to sunia, która garnie się do ludzi, ja zawsze do niej podchodzę, daje smakołyka, pogłaszcze, to bardzo fajna sunia... skąd się wzięła w schronie nie wiadomo, jak większość psów jej przeszłość jest nie znana...:shake::shake: można napisać, że znudziła się i została oddana jak zabawka do schroniska... na wybiegu jest z kilkoma suniami, tak naprawdę nie do końca wiadomo, czy jest zdominowana czy to ona dominuje, jak to na wybiegu i w stadzie bywa, raz jest tak raz jest inaczej... lubi mnie :) ja prawie od początku czyli już od grudnia 2006 zawsze do niej podchodzę itd... na spacery Rubi nie chciała chodzić, nawet kiedyś inne sunie szły, a ona schowała się w budzie i nie chciała iść, nie wiadomo dlaczego... teraz rzadko wychodzą te sunie, bo trochę mamy innych "wychodzących" a rąk do pracy zbyt wiele nie mamy i chętnych na spacery:shake: to tyle co ode mnie Quote
Hala Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zawsze to coś... Ale z tym dominowaniem ... cóż. hiehie... Quote
Recommended Posts