Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
Zawsze to coś...
Ale z tym dominowaniem ... cóż. hiehie...

no napisałem, tyle ile mogę napisać z moich obserwacji....

u nas w schronisku jest blisko 300 psów, połowa nie ma jeszcze nawet wątków...:shake::shake:

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samo ząłożenie wątku nie gwarantuje powdzenia. Trzeba sięciężko napracować, aby kogoś danym psem zainteresować. A pisząc wciąż HOPAMY to cieżko będzie. WięcMatusz weź się w garść i pisz ciekawostki osuczce i myśl o ogłaszaniu jej.

Posted

Hala napisał(a):
Samo ząłożenie wątku nie gwarantuje powdzenia. Trzeba sięciężko napracować, aby kogoś danym psem zainteresować. A pisząc wciąż HOPAMY to cieżko będzie. WięcMatusz weź się w garść i pisz ciekawostki osuczce i myśl o ogłaszaniu jej.

z całym szacunkiem ja na to czasu nie mam...

nie zajmuje się tylko adopcją psów...

mam szkołę, klasa maturalna...

po prostu nie mam czasu...

teraz bywam na dogo z doskoku, wiec...

Posted

Matusz , proszę Cię trochę więcej szacunku dla Hali. Jako moderator powinieneś prezentować bardziej wyważone opinie!
Dziewczyna ma dobre intencje i bardzo się martwi o sunię. Napisała do mnie , żebym jej wystawiła allegro , co bardzo chętnie uczynię ale na wątku nie ma żadnych konkretów, to co mam napisać w aukcji? I kto się zajmie adopcją ? Jeżeli piszesz , że masz mnóstwo zajęć , matura itp ? Kto to popilotuje w Ostródzie?
No i muszę znać więcej konkretów.
Jeżeli zakładasz wątek psu , znaczy szukasz mu domu , tak? Jeżeli sam nie jesteś w stanie prosisz o pomoc innych , tak? Chcemy pomóc a Ty mówisz :hand:? Przecież bierzesz odpowiedzialność za psa i wątek , jeżeli go założyłeś :roll:. Zastanów się.

Posted

anula1959 napisał(a):
Matusz , proszę Cię trochę więcej szacunku dla Hali. Jako moderator powinieneś prezentować bardziej wyważone opinie!
Dziewczyna ma dobre intencje i bardzo się martwi o sunię. Napisała do mnie , żebym jej wystawiła allegro , co bardzo chętnie uczynię ale na wątku nie ma żadnych konkretów, to co mam napisać w aukcji? I kto się zajmie adopcją ? Jeżeli piszesz , że masz mnóstwo zajęć , matura itp ? Kto to popilotuje w Ostródzie?
No i muszę znać więcej konkretów.
Jeżeli zakładasz wątek psu , znaczy szukasz mu domu , tak? Jeżeli sam nie jesteś w stanie prosisz o pomoc innych , tak? Chcemy pomóc a Ty mówisz :hand:? Przecież bierzesz odpowiedzialność za psa i wątek , jeżeli go założyłeś :roll:. Zastanów się.

tylko nie widziałaś co napisała Hala...

cytuję bo usunęła post: coś w tym stylu:" " desdemona, hopkamy dalej czy zwiewamy z wątku?"

a tekst jest wyżej.... i ciekawe jest to, że tak nagle pojawiłaś się na wątku, wcześniej jakoś nie było cię tutaj i tak aktywna nie byłaś...

EOT

Posted

Hala napisał(a):
Aga, ale czy sadzisz, że ona sobie tam jakoś daje radę?

Mam wrażenie, że coraz gorzej...

kiedyś biegała po wybiegu z pozostałymi....dochodziło owszem...czasami do spięć....
na ich wybiegu w krótkim czasie zostały zagryzione już dwie sunie.....

w sumie w tej chwili zostały one chyba 4...(w tym Rubi)...Nika,Goplana (mają wątki na dogo też)...i jamnisiowata tez jest cyba na wątku jamnisiowatych

chyba czuje się mocno zagrożona....

wyszła na chwilę z budki, której nie opuszcza...i odrazu ją pogoniły...

Posted

TO rzeczywiście domek potrzebny. Może jednak poproszę o te ogłoszenia co? AgaMazury, czy jakby były ogłoszenia, to można podawać kontakt na Ciebie? Bo bez ogłoszeń cieżko znaleźć domek. Oczywiscie, że może traić się, że ktoś przyjedzie do schronu i się nią własnie zauroczy. Ale wiecie jaka to szansa. :cool1:

Posted

[quote name='Hala']TO rzeczywiście domek potrzebny. Może jednak poproszę o te ogłoszenia co? AgaMazury, czy jakby były ogłoszenia, to można podawać kontakt na Ciebie? Bo bez ogłoszeń cieżko znaleźć domek. Oczywiscie, że może traić się, że ktoś przyjedzie do schronu i się nią własnie zauroczy. Ale wiecie jaka to szansa. :cool1:

możesz podawać

Agnieszka
505222207
[email protected]

:Rose:

faktycznie przy jej obecnym chowaniu się w budzie...niestety nie sposób by ją wypatrzeć...

my wiemy, że tam jest to jej szukamy,,...ale przeciez przychodzący tego nie wiedzą....
pomijam fakt, że ostatnio przychodzących jakby mniej...nie mówiąc, że wcale....no chyba, że liczyć tych co psy przyprowadzają...

• 4 weeks later...