Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Hala napisał(a):Zawsze to coś... Ale z tym dominowaniem ... cóż. hiehie... no napisałem, tyle ile mogę napisać z moich obserwacji.... u nas w schronisku jest blisko 300 psów, połowa nie ma jeszcze nawet wątków...:shake::shake: Quote
Hala Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Samo ząłożenie wątku nie gwarantuje powdzenia. Trzeba sięciężko napracować, aby kogoś danym psem zainteresować. A pisząc wciąż HOPAMY to cieżko będzie. WięcMatusz weź się w garść i pisz ciekawostki osuczce i myśl o ogłaszaniu jej. Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Hala napisał(a):Samo ząłożenie wątku nie gwarantuje powdzenia. Trzeba sięciężko napracować, aby kogoś danym psem zainteresować. A pisząc wciąż HOPAMY to cieżko będzie. WięcMatusz weź się w garść i pisz ciekawostki osuczce i myśl o ogłaszaniu jej. z całym szacunkiem ja na to czasu nie mam... nie zajmuje się tylko adopcją psów... mam szkołę, klasa maturalna... po prostu nie mam czasu... teraz bywam na dogo z doskoku, wiec... Quote
anula1959 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Matusz , proszę Cię trochę więcej szacunku dla Hali. Jako moderator powinieneś prezentować bardziej wyważone opinie! Dziewczyna ma dobre intencje i bardzo się martwi o sunię. Napisała do mnie , żebym jej wystawiła allegro , co bardzo chętnie uczynię ale na wątku nie ma żadnych konkretów, to co mam napisać w aukcji? I kto się zajmie adopcją ? Jeżeli piszesz , że masz mnóstwo zajęć , matura itp ? Kto to popilotuje w Ostródzie? No i muszę znać więcej konkretów. Jeżeli zakładasz wątek psu , znaczy szukasz mu domu , tak? Jeżeli sam nie jesteś w stanie prosisz o pomoc innych , tak? Chcemy pomóc a Ty mówisz :hand:? Przecież bierzesz odpowiedzialność za psa i wątek , jeżeli go założyłeś :roll:. Zastanów się. Quote
Matusz Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 anula1959 napisał(a):Matusz , proszę Cię trochę więcej szacunku dla Hali. Jako moderator powinieneś prezentować bardziej wyważone opinie! Dziewczyna ma dobre intencje i bardzo się martwi o sunię. Napisała do mnie , żebym jej wystawiła allegro , co bardzo chętnie uczynię ale na wątku nie ma żadnych konkretów, to co mam napisać w aukcji? I kto się zajmie adopcją ? Jeżeli piszesz , że masz mnóstwo zajęć , matura itp ? Kto to popilotuje w Ostródzie? No i muszę znać więcej konkretów. Jeżeli zakładasz wątek psu , znaczy szukasz mu domu , tak? Jeżeli sam nie jesteś w stanie prosisz o pomoc innych , tak? Chcemy pomóc a Ty mówisz :hand:? Przecież bierzesz odpowiedzialność za psa i wątek , jeżeli go założyłeś :roll:. Zastanów się. tylko nie widziałaś co napisała Hala... cytuję bo usunęła post: coś w tym stylu:" " desdemona, hopkamy dalej czy zwiewamy z wątku?" a tekst jest wyżej.... i ciekawe jest to, że tak nagle pojawiłaś się na wątku, wcześniej jakoś nie było cię tutaj i tak aktywna nie byłaś... EOT Quote
Aga_Mazury Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rubi dzisiaj tez siedziała w budzie...... wybiegła na chwilę i została przegoniona przez psiaki...więc raczej to ona jest zdominowana Quote
Aga_Mazury Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Hala napisał(a):Aga, ale czy sadzisz, że ona sobie tam jakoś daje radę? Mam wrażenie, że coraz gorzej... kiedyś biegała po wybiegu z pozostałymi....dochodziło owszem...czasami do spięć.... na ich wybiegu w krótkim czasie zostały zagryzione już dwie sunie..... w sumie w tej chwili zostały one chyba 4...(w tym Rubi)...Nika,Goplana (mają wątki na dogo też)...i jamnisiowata tez jest cyba na wątku jamnisiowatych chyba czuje się mocno zagrożona.... wyszła na chwilę z budki, której nie opuszcza...i odrazu ją pogoniły... Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 TO rzeczywiście domek potrzebny. Może jednak poproszę o te ogłoszenia co? AgaMazury, czy jakby były ogłoszenia, to można podawać kontakt na Ciebie? Bo bez ogłoszeń cieżko znaleźć domek. Oczywiscie, że może traić się, że ktoś przyjedzie do schronu i się nią własnie zauroczy. Ale wiecie jaka to szansa. :cool1: Quote
Aga_Mazury Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Hala']TO rzeczywiście domek potrzebny. Może jednak poproszę o te ogłoszenia co? AgaMazury, czy jakby były ogłoszenia, to można podawać kontakt na Ciebie? Bo bez ogłoszeń cieżko znaleźć domek. Oczywiscie, że może traić się, że ktoś przyjedzie do schronu i się nią własnie zauroczy. Ale wiecie jaka to szansa. :cool1: możesz podawać Agnieszka 505222207 [email protected] :Rose: faktycznie przy jej obecnym chowaniu się w budzie...niestety nie sposób by ją wypatrzeć... my wiemy, że tam jest to jej szukamy,,...ale przeciez przychodzący tego nie wiedzą.... pomijam fakt, że ostatnio przychodzących jakby mniej...nie mówiąc, że wcale....no chyba, że liczyć tych co psy przyprowadzają... Quote
desdemona Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 byc moze doszlo do jakiegos incydentu i Rubi mogla zostac zaatakowana przez innego psa. dlatego teraz tak sie chowa. Quote
desdemona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Podnosze! Rubi Czeka Zbyt Dlugo Na Dom!!! Quote
desdemona Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Rubi Jest Mlodziutka Sunia. Nie Pozwol, By Reszte Zycia Spedzila W Schronisku!!! Quote
desdemona Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 cos dlugo tego domu nie ma a sunia czeka i najpelsze lata psiny uciekaja bezpowrotnie:( Quote
Hala Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 a moze zamiast podbijać wziaźć się za ogłoszenia? Quote
desdemona Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 oglaszalam sunke. ale jak widac na razie cisza. mam nadzieje, ze nie tylko ja ja oglaszalam. mam zamiar to robic nadal. Quote
desdemona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Szkoda By Bylo Gdyby Sunia Spedzila W Scgronie Swe Najlepsze Lata. Quote
desdemona Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://piesija.info/viewtopic.php?t=887 Quote
Figolandia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=299118830 Quote
Recommended Posts