Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Calibri]Samba ma ok. 3 miesięcy. Jest piękna - trikolorowa, błyszcząca sierść, puszysta i gęsta. I wspaniały charakter - przyjaciel całego świata, mądra i wesoła. Trafila pod opiekę Fundacji, gdy samotna błąkała sie po ulicy. Okazało sie, że właśnie straciła mamę, z którą obie bezdomne - dokarmiane przez życzliwych ludzi szukały pomocy. Mała bezradna Samba nie mogła pozostać na ulicy - teraz zamieszkala w domu tymczasowym. Niebawem pierwsze szczepienie i ok. 28-29.01 będzie gotowa do adopcji.[/FONT]
[FONT=Calibri]Nie będzie maleństwem - to raczej średni lub troszkę wiekszy psiak. Urocza i pełna nadziei na odpowiedzialny dobry dom mala Samba czeka.[/FONT]

Mała jest już ba Tablicy i na stronie Animalii!

Edited by supergoga
Posted

ja zostałam dziś przez pewnego Pana, ktory chciał adoptować Murkę, wypytana gdzie dokładnie mieszkam, nie pomagało tłumaczenie, że Murka nie mieszka u mnie ;-)
ja swoje, a on dalej - w jakiej dzielnicy Poznania mieszkam, na jakim osiedlu itp. już zwątpiłam w pewnej chwili :-)

Posted

What May NN napisał(a):
ja zostałam dziś przez pewnego Pana, ktory chciał adoptować Murkę, wypytana gdzie dokładnie mieszkam, nie pomagało tłumaczenie, że Murka nie mieszka u mnie ;-)
ja swoje, a on dalej - w jakiej dzielnicy Poznania mieszkam, na jakim osiedlu itp. już zwątpiłam w pewnej chwili :-)

Ejjjj a może Pan chciał Cię poderwać "na Sambę" :-P

Posted

Dzisiaj zabrałam maleństwo na I szczepienie. Była tak zainteresowana ciasteczkiem ktore dostała od cioteczki wetki że nawet nie zauważyła że szczepią. Dzielna mała. TYlko gdzie Ci bijacy sie o domy!

Posted

Jak to szczeniak. Radosna, wesola, podgryzacz - i uczy porządku, trzeba choać buty itp. Powoli tweraz będzie uczenia zalatwiania sie na spacerze. dziwię sie tylko że same oszolomy w jej sprawie pisza. i dzwonią.