Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Co te psy tam z Wami mają;);) dobrze,że kolorów nie rozróżniają:evil_lol:

oj mają, mają siódmy krzyż, no ale co poradzić ;) w lecie mamy zamiar urządzić paradę miłości, oczywiście w różowych ubrankach ;) obecność obowiązkowa, to się już Karolcia szykuj :)

Posted

Agula99 napisał(a):
oj mają, mają siódmy krzyż, no ale co poradzić ;) w lecie mamy zamiar urządzić paradę miłości, oczywiście w różowych ubrankach ;) obecność obowiązkowa, to się już Karolcia szykuj :)

W różowych ubrankach to raczej parada takiej innej miłości:diabloti:
Chyba trzeba iść spać bo mi jakieś pierdoły chodzą po głowie:D

Posted

Becia66 napisał(a):
Bardzo dziękujemy i już noszę telefon przy sobie z nadzieją...

Beciu, nie przesadzaj z tym dziekowaniem. To przecież jedno ogłoszenie. w dodatku obiecane już prawie tydzień temu.

Posted

barb napisał(a):
Beciu, nie przesadzaj z tym dziekowaniem. To przecież jedno ogłoszenie. w dodatku obiecane już prawie tydzień temu.

barb może i jedno ale może też być ostatnim, nigdy nie wiadomo :lol:.
Generalnie dziękuję ci za pomoc bo to dla nas bardzo ważne.

Posted

barb napisał(a):

Majuska to się dopiero wykazała u Strzepana ;)

Posted

nie pisałam że wczoraj dzwoniła do mnie babka z Malawy pytając o szczególy przyjęcia Lukasa do przytuliska ponieważ w połowie grudnia zaginął im pies i ,,podejrzewa'' że to może być on. Podesłałam jej więcej zdjęć ale z córką definitywnie orzekły że to nie ich Elvis bo umaszczenie jaśniejsze i nie miał białej plamy na grzbiecie. Najbardziej frustrujące dla mnie jest, kiedy ludzie nie dopuszczają myśli że ich pies mógł zostać znaleziony w innej miejscowości i to jeszcze prawie miesiąc pózniej od zaginięcia, tak jakby to było niemożliwe :shake:.
A swoją drogą gdybym miała choć cień podejrzeń że to mój pies siedzi w przytulisku, to w te pędy pojechałabym sprawdzić, a nie dyskutować przez telefon, tym bardziej ze Magda mówiła, że żywo zareagował na imię Elvis.

Posted

Becia66 napisał(a):
nie pisałam że wczoraj dzwoniła do mnie babka z Malawy pytając o szczególy przyjęcia Lukasa do przytuliska ponieważ w połowie grudnia zaginął im pies i ,,podejrzewa'' że to może być on. Podesłałam jej więcej zdjęć ale z córką definitywnie orzekły że to nie ich Elvis bo umaszczenie jaśniejsze i nie miał białej plamy na grzbiecie.

Przecież na zdjęciach umaszczenie moze wygladać zupelnie inaczej.

A ta Malawa to daleko od Boguchwały?