Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Szkoda, że Becia nie strzeliła fotek naszym rambo :)[/QUOTE]

ciemno się robiło, a i zmęczona byłam i palce zmarźnięte. Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach.

Posted

Becia66 napisał(a):
Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach.

Pewnie jakiś strzępek czy dwa zwisają.... :diabloti:

[SIZE="1"]TŻ ostatnio pasjonuje się hamakami i ultralekkim sprzętem hikingowym (cholera, jak to się po polsku nazywa?) i mi ciągle ględzi o jakimś supermocnym superlekkim nieprzemakalnym oddychającym materiale ;), ciekawe, czy by wytrzmał psie zęby....?:evil_lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach.

Są, są!! Dziś rozmawiałam z Renatą, która chodzi rano do psiaków w zastępstwie Magdy (świetnie sobie kobitka poradziła z wszystkimi psiakami, a muszę powiedzieć, że najbardziej stresowałam sie jak ją Sonia przywita, przecież widzi ją po raz pierwszy), ale Sońka zajęła się żarełkiem i Renię zostawiła w spokoju, a kubraczki jak były tak są :)

Posted (edited)

SZPiLKA23 napisał(a):
Lukas jak sie masz z rana?

Lukas pojechał do Racławówki i tyle, jakoś nie chce mi się dziś więcej pisać, może przy okazji, Becia zresztą o wszystkim wie, to może napisać.

Edited by Agula99
Posted

Agula99 napisał(a):
Lukas wrócił do swojego domu do Racławówki i tyle, jakoś nie chce mi się dziś więcej pisać, może przy okazji, Becia zresztą o wszystkim wie, to może napisać.

To znaczy, że ogloszenia mozna pousuwać?

A ta Raclawowka daleko od Boguchwały ?

Posted (edited)

Racławówka bliziutko, rzut beretem, ale domek taki sobie, Agula sporo rozmawiałą z państwem Lukasa i mają mu zapewnić dobre warunki :)

Edited by majuska
Posted

Tak myslę, ze jeszcze mnostwo ludzi zwlaszcza starszych nie korzysta z internetu.
Gdbyby te ogloszenia psiakow można bylo gdzieś gratisowo publikować to bylby moze większy efekt.
Przynajmniej w wypadkach zaginionych psow.

Posted (edited)

No Agula , wielkie brawa dla Ciebie:buzi: cieszę się, że Lukasek dziś spędzi noc w cieple a nie na 20stopniowym mrozie, w samą porę ten dom dla niego :)

Edited by majuska
Posted (edited)

Właśnie rozmawiałam z Panią od Brysia- Lukasa ( a co, niech sobie nie myślą, że odpuściłam na kilka dni, kontrola musi być non stop), pytałam gdzie jest Lukasek?? Pani powiedziała, że właśnie śpi w kuchni, ale będzie spał w kotłowni, bo tam są dywany i cieplutko, albo w kuchni, był na spacerku a teraz smacznie chrapie. Pani oczywiście gorąco zapraszała, żebym przyjechała zobaczyć, jak ma Bryś u nich dobrze, no to na sto pojadę :)

Edited by Agula99