majuska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jak się zorientują, że im cieplej to może nie będa szarpać, poprzednia ekipa od razu załąpała o co biega w kubraczkach;) Quote
figa33 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 fajnie musi wyglądać poubierane towarzystwo :lol: Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='figa33']fajnie musi wyglądać poubierane towarzystwo :lol:[/QUOTE] Szkoda, że Becia nie strzeliła fotek naszym rambo :) Quote
Becia66 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Agula99']Szkoda, że Becia nie strzeliła fotek naszym rambo :)[/QUOTE] ciemno się robiło, a i zmęczona byłam i palce zmarźnięte. Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach. Quote
Dzika_Figa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Becia66 napisał(a):Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach. Pewnie jakiś strzępek czy dwa zwisają.... :diabloti: [SIZE="1"]TŻ ostatnio pasjonuje się hamakami i ultralekkim sprzętem hikingowym (cholera, jak to się po polsku nazywa?) i mi ciągle ględzi o jakimś supermocnym superlekkim nieprzemakalnym oddychającym materiale ;), ciekawe, czy by wytrzmał psie zęby....?:evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Becia66 napisał(a): Ciekawa jestem czy jeszcze są te ubranka na ich grzbietach. Są, są!! Dziś rozmawiałam z Renatą, która chodzi rano do psiaków w zastępstwie Magdy (świetnie sobie kobitka poradziła z wszystkimi psiakami, a muszę powiedzieć, że najbardziej stresowałam sie jak ją Sonia przywita, przecież widzi ją po raz pierwszy), ale Sońka zajęła się żarełkiem i Renię zostawiła w spokoju, a kubraczki jak były tak są :) Quote
Becia66 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Agula99 napisał(a):Są, są!! a kubraczki jak były tak są :) jak dobrze, mądre te nasze psiaki, wiedzą że nie od parady zostały założone. :lol: Quote
figa33 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 no to super , jednak w kubraczkach znacznie cieplej Quote
rozio Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wrócił do domu (tak mi Agula pisała), ale szczegółów nie znam. Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 rozio napisał(a):Wrócił do domu (tak mi Agula pisała), ale szczegółów nie znam. Do tej pani z Malawy? Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 rozio napisał(a):Wrócił do domu (tak mi Agula pisała), ale szczegółów nie znam. To czekamy na wieści od Aguli. Quote
Agula99 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) SZPiLKA23 napisał(a):Lukas jak sie masz z rana? Lukas pojechał do Racławówki i tyle, jakoś nie chce mi się dziś więcej pisać, może przy okazji, Becia zresztą o wszystkim wie, to może napisać. Edited February 2, 2012 by Agula99 Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Agula99 napisał(a):Lukas wrócił do swojego domu do Racławówki i tyle, jakoś nie chce mi się dziś więcej pisać, może przy okazji, Becia zresztą o wszystkim wie, to może napisać. To znaczy, że ogloszenia mozna pousuwać? A ta Raclawowka daleko od Boguchwały ? Quote
majuska Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Racławówka bliziutko, rzut beretem, ale domek taki sobie, Agula sporo rozmawiałą z państwem Lukasa i mają mu zapewnić dobre warunki :) Edited February 2, 2012 by majuska Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Szkoda,że to nie taki wymarzony dom, ale to JEGO dom i może mu tak mimo wszystko dobrze... Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ponawiam pytanie. Ogloszenia Lukasa juz nie potrzebne ? Quote
Becia66 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) barb napisał(a):Ponawiam pytanie. Ogloszenia Lukasa juz nie potrzebne ? można pousuwać. Edited February 2, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Czyli nie jest źle:) Cieszę się,że Lukas wrócił do swoich. A jak miał na imię w domu? Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Tak myslę, ze jeszcze mnostwo ludzi zwlaszcza starszych nie korzysta z internetu. Gdbyby te ogloszenia psiakow można bylo gdzieś gratisowo publikować to bylby moze większy efekt. Przynajmniej w wypadkach zaginionych psow. Quote
Becia66 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) karolciasz28 napisał(a): A jak miał na imię w domu? Bryś będzie się nazywał. Edited February 2, 2012 by Becia66 Quote
majuska Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) No Agula , wielkie brawa dla Ciebie:buzi: cieszę się, że Lukasek dziś spędzi noc w cieple a nie na 20stopniowym mrozie, w samą porę ten dom dla niego :) Edited February 2, 2012 by majuska Quote
Agula99 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Właśnie rozmawiałam z Panią od Brysia- Lukasa ( a co, niech sobie nie myślą, że odpuściłam na kilka dni, kontrola musi być non stop), pytałam gdzie jest Lukasek?? Pani powiedziała, że właśnie śpi w kuchni, ale będzie spał w kotłowni, bo tam są dywany i cieplutko, albo w kuchni, był na spacerku a teraz smacznie chrapie. Pani oczywiście gorąco zapraszała, żebym przyjechała zobaczyć, jak ma Bryś u nich dobrze, no to na sto pojadę :) Edited February 2, 2012 by Agula99 Quote
Recommended Posts