Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholera... I dylemat, czy lepiej babę zachęcić, żeby przyjachała, czy z całą świadomością, że to pewnie jest Elvis, odpuścić sobie dom, któremu się tyłka nie chce ruszyć i znaleźć lepszy?

Posted

No właśnie, bo czy to Elvis czy nie, ale dylematem jest to, że to przecież wcale nie musi być fajny domek i co wtedy??? Oddacie Lukasa jakiejś babie, której zwisa i powiewa??? O nieee!!! Lukas jest kochany, on musi mieć fajny dom, a nie jakąś wariatkę! Jemu u nas lepiej, niż gdzieś tam u jakiegoś babska, poza tym, jeśli stwierdzili że to nie on, to nie on i po sprawie. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wydać Lukasika nie wiadomo gdzie i komu....nie, niee, nieeee

Posted

To nie było jakieś babsko tylko całkiem rozsądna kobieta. Byli szukać go u nas w Kundelku, rozwieszali u siebie ogłoszenia, tęsknią za nim i nie tracą nadziei. Jednak jak pisałam wcześniej, po dosłaniu im zdjęć stwierdzili, że to jednak nie ich pies. Ja osobiście przyjechałabym upewnić się w 100% skoro wczesniej wydawało im się, że to może być ten..

Posted

No to jak nie byle jakie babsko, to zwracam honor, ale i tak to dla mnie dziwne, bo jak komuś zależy to pojedzie i sprawdzi żeby mieć pewność, a im się normalnie nie chce.

Posted (edited)

Malawa daleko i jeszcze ograniczona rzeką. Możliwość przejścia psa na tą stronę to przejscie albo w Rzeszowie przez zaporę (i całe ruchliwe miasto), albo w Zarzeczu (5 wiosek musiałby przynajmniej przelecieć). Wg mnie kawał drogi i pies nie miałby powodu aż tak daleko się oddalać. Kobieta nie znalazła psa blisko i w schronisku w Rzeszowie to szukała dalej, pewnie dlatego po miesiącu tu trafiła. Do dobrze świadczy, że po miesiacu nadal szuka wg mnie.

Edited by rozio
Posted

Becia66 napisał(a):
nie wiem jak tam z jego sierścią, czy ma podszerstek czy nie, tak czy siak na pewno marźnie :shake:.

Jutro spróbuje założyć kubrak Lukasowi! Na niego nie próbowaliśmy, nie wiem, może mu tam Magda założyła..jutro spróbuję :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
A w kubraczek się wcisnąć nie da? Co oni wszyscy taka banda uparciuchów?
Wojtuś sobie dawał założyć, a ci jakieś cyrki urządzają...

Wojtuś, Terry i Gabi paradowały w kubraczkach i problemów nie robiły, a tu bunt jakiś...

Posted

Becia66 napisał(a):
Wojtuś, Terry i Gabi paradowały w kubraczkach i problemów nie robiły, a tu bunt jakiś...

Zobaczę, co się da jutro zrobić z tym buntem, ale na dziadzia nie ma rady :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
To ja trzymam kciuki za chłopaka.

E, on ma jakiś tekst sensowny?

A no nie ma:cool3::cool3:

majuska napisał(a):
Pamiętam Wojtusia w tym kubraku moro wpatrzonego w Agulę jak w święty obraz:diabloti:...to były czasy:lol:
Nie rozumiem dlaczego nowa ekipa gardzi kubraczkami:roll:

Wojtuś wiedział co dobre,a te mendy się nie znają;);)

Posted

Lukas nie znowu taki goły, założyłyśmy mu dziś kubraczek moro i Ozikowi też i nawet w tym biegają, zobaczymy czy do jutra wytrwają :) w każdym bądź razie na wybiegu rambo dwa ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Super,że chłopcy się przekonali do wdzianek.:lol:[/QUOTE]
Myślę, że będzie ok, jak w nich przetrwają do jutra i nie rozszarpią na strzępy ;)