szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
Aggie Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie widziałam tutaj kontynuacji mysli ale mam nadzieje że fundusze zebrane na Logo poszły na któregokolwiek z innych astów. Oficjalnie swoją składkę na to przekazuję. Quote
andzia69 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='doddy']Do poprzednich 700zł na Logo musze dodać jeszcze 50zł od patynki z amstaffów oraz wpłaty dokonane na AFN od: Anety N, Aggie, czyli Logo miał na swym koncie 1030zł. Bardzo chciałabym aby te fundusze zostały przekazane na ratowanie MAMBY - pitbullki, którą udało nam się uratować z tego schroniska dzięki Logo. Wątek Mamby: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991 Aggie - znalazłam to tutaj! Było napisane parę postów wcześniej... Quote
Aggie Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzięki, dzięki. Ja po prostu dla porzadku - te posty widzialam, ale tam jest tylko ze doddy by bardzo chciala wiec ja jako składkowicz żeby nie było niedopowiedzeń je przekazuje....:lol: Quote
oktawia6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :placz: :placz: :placz: :sadCyber: taki biedak:placz: Quote
oktawia6 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :shake: :shake: :shake: :placz: :placz: :placz: Quote
monikam1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jestem nowa, dziś oglądałam zdjęcia z tego okropnego schronu. Nie mogę dojść do siebie . Kto na to pozwolił? Jestem wściekła:mad: Quote
doddy Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Logo, dzieki Tobie uratowano wiele psich istnien z Ligoty... Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tak...dzięki tobie żyje Zgredek, Mamba i wiele innych psich istnień!!!! Śpij slodko! Quote
Recommended Posts