anielica Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 A jaką ma armię zabafkufff :cool3: Quote
Rybka. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A jak się ładnie nimi bawi... Chociaż teraz ustąpiły miejsca Mojrze (kocicy) Quote
niufa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Rybka.']Obiecane fotki Leonka z dzisiaj :) Bosssssski malutek.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monnikk Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Rybka.; [URL="http://www.fotosik.pl" napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images14.fotosik.pl/94/b9c8fb1ec5f08df6.jpg Jaki piękny ! Zakochać się można...:loveu: Quote
Rybka. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jutro sobota, więc pójdziemy na dłuższy spacer. Jak nie zapomnę aparatu to będzie relacja zdjęcoiwa :) Pozdrawiam Quote
tomcug Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Rybka.'] Uwielbiam wielkie psiska z grubymi łapskami, ile to kilogramów do kochania i przytulania :loveu:. I uważam, że ich miejsce jest w domku na kanapie :eviltong:. Nasz Leoś ma piękne umaszczenie i jeszcze piękniejsze netoperkowe uszka :p. Cały jest happy :loveu: Quote
Tiger Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wybieram się do Leonka , wybieram...... Tylko trochę mi sie sprawy komplikują.... Jutro jade do schroniska w Nowymdworze k.Lubartowa, a potem chyba będe musiała pojechać do wetki z moim psem....:-( I może mi zbraknąc czasu.....:placz: Leonek jest prześliczny i taki szczęśliwy na tych zdjęciach......:loveu: Bardzo bym chciała go zobaczyć ,ale z moim Tigerem dzieją się dziwne rzeczy.....i musze do wetki, bo bardzo sie niepokoję ... Zobaczymy co będzie jutro.... Quote
Rybka. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wprawdzie nie z dzisiaj ale ze spacerku :) Quote
Rybka. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Leonek wraca do zdrowia! Oczka coraz ładniej się goją... Nic tylko się cieszyć i wypatrywać nowego domku :) Wskakuj mały na górę! Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A tamte 2 domki co się zgłosiły to jakieś sensowne ? Quote
anielica Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Na razie rozmawiałam wstępnie, bo Leonek był chory, odłożyłyśmy więc rozmowy na czas chorowania. Jeden z domków u studentki weterynarii (miała rozmówić się z rodzicami jeszcze), drugi - budka, w towarzystwie onka starszego i kotów. Jeszcze poczekam na odzew z ogłoszeń, no i będziemy coś ustalać :oops: Quote
Tiger Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Niestety nie udało nam się dziś z anielicą przyjechać do Leonka ... Dośc późno pojechałyśmy do tego schroniska w Nowymdworze....... no i oczywiście nie wróciłyśmy z pustymi rękami...... Maleństwo ma 6 tygodni...... więc trzeba było z nią do wetki , zbadać , odpchlić i odrobaczyć... Nie mogła biedulka zasnąć, tak strasznie gryzły ją pchły........brrrrrr Udało mi sie sporo ich wybić i dopiero niedawno niunia zasnęła.... Anielica oczywiście założy jej wątek , będzie się nazywała Spinka :lol: Bardzo się cieszę , że Leonek ma się coraz lepiej i smutno mi ,że nie przyjechałam do niego dziś ... Rybko ucałuj go ode mnie w czarny nochalek.... Quote
Rybka. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mam wrażenie, że Leonek urósł... Może to moje subiektywne odczucie bo wagowo jest tak samo (15,5 kg), ale jestem prawie pewna, że jest nieco większy... Ciotki, odwiedźcie nas w końcu to zweryfikujecie moje spostrzeżenia :) Quote
anielica Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 I ja, oglądając zdjęcia, odniosłam takie wrażenie - że się Lełonek wydłużył... :lol: Quote
Korenia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 anielica napisał(a):Na razie rozmawiałam wstępnie, bo Leonek był chory, odłożyłyśmy więc rozmowy na czas chorowania. Jeden z domków u studentki weterynarii (miała rozmówić się z rodzicami jeszcze), drugi - budka, w towarzystwie onka starszego i kotów. Jeszcze poczekam na odzew z ogłoszeń, no i będziemy coś ustalać :oops: Nie.. budka nie :mad: Ona za fajny jest na budkę ! Quote
Rybka. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Leoś daje buzi kochanym cioteczkom i idzie spać... Uwaga na zasmarkany nosek :) Dobranoc! Quote
Wiedźma Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jaki śliczny morduś... Aż się prosi o czułości... Quote
Korenia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Rybka.']Leoś daje buzi kochanym cioteczkom i idzie spać... Uwaga na zasmarkany nosek :) Dobranoc! Smarki mają zniknąć ! I to jak najszybciej :angryy: Quote
Rybka. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Leonek właśnie wrócił ze spacerku :) Zadzwoniłam do Pani doktor i jutro z Leonkiem jesteśmy umówieni na wizytę, więc jutro wieczorkiem będzie długi post... I kilka fotek ze spacerku (wzięliśmy kociczkę ze sobą) Quote
tomcug Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Leonek do budki :cool1:. Piesek przyzwyczajony do pieszczot, mieszka w domu - no nie wiem, nie wiem :shake:. Uważam, że to ostateczność, gdy nie będzie innego wyjścia... Quote
Rybka. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 tomcug, ja nie jestem tak sceptycznie nastawiona do tego pomyslu... Leon w miom mieszkaniu sie meczy przez temperature. On od urodzenia przebywal na dworze... Jak jest w domu to nie lubi spac na swojej kolderce, zdecydowanie lepiej mu w kuchni na golej terakocie przy otwartym oknie. Mysle, ze dajac go do ogrodowej budy nie zrobimy mu krzywdy, ale oczywiscie wybierzemy dla niego jak najlepiej. W koncu chodzi o jego dobro :) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts