dreag Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='jaanna019']Nie martw się Aga, co tam kawałek podłogi, gdzieś na Konia czeka cała stajnia ;)[/QUOTE] No ja myślę:). A Ty przypadkiem nie miałaś gdzieś zajechać swoim niezastapionym rowerkiem:razz:?? Czekam i czekam, ciasto co tydzień robię, a tu cisza...;). Quote
jaanna019 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='dreag']No ja myślę:). A Ty przypadkiem nie miałaś gdzieś zajechać swoim niezastapionym rowerkiem:razz:?? Czekam i czekam, ciasto co tydzień robię, a tu cisza...;).[/QUOTE] Czekam na ocieplenie i żeby mi trochę gile w nosie wyschły ;) rozpoczęłam czwarty tydzień choroby :( Quote
dreag Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='jaanna019']Czekam na ocieplenie i żeby mi trochę gile w nosie wyschły ;) rozpoczęłam czwarty tydzień choroby :([/QUOTE] Zaraziłaś mnie na odległość, ledwo zipię:p. [B]Majreg [/B]baaardzo dziękuję za pieniązki, które zasiliły konto Konisia (50zł):loveu:. Quote
majreg Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ciesze sie ,ze moglam pomoc:grins:. Postaram sie jeszcze w przyszlosci na cos nadac:lol:. Quote
asika5 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 strach tu wchodzić bo jeszcze ja zacznę gilać:evil_lol: być może w tym tygodniu będe u Konia:) jakieś życzenia? Quote
dreag Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 (edited) [quote name='majreg']Ciesze sie ,ze moglam pomoc:grins:. Postaram sie jeszcze w przyszlosci na cos nadac:lol:.[/QUOTE] Z chęcią Cię wykorzystam:). Ale to zabrzmiało:evil_lol:. [quote name='asika5']strach tu wchodzić bo jeszcze ja zacznę gilać:evil_lol: być może w tym tygodniu będe u Konia:) jakieś życzenia?[/QUOTE] Mówię Ci , ta [B]jaanna019[/B] to zaraza:evil_lol:, zaraz mi się zaczęło kręcić w nosie, jak tylko tu weszła i przeczytałam, że ona jeszcze zarazki roznosi:roll: . Oczywiście, że są życzenia:razz:: 1. Buziaki w nochal. 2. Pozdrawienia od ciotek. 2. Wyspacerowanie Konia. 3. Zdjęcia zadowolonoweo pychola. 4. Inwencja twórcza gościa, znaczy Twoja;). Podołasz:eviltong:? Edited September 26, 2012 by dreag Quote
Magolek Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Odwiedzam Konisia. Gdzie ten wymarzony domek, Konisiu rozglądaj się. :) Quote
jaanna019 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Dlaczego znowu ja najgorsza zaraza :placz: ja się staram jak mogę to mi tak samo wychodzi :eviltong: Quote
asika5 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='dreag']............ Oczywiście, że są życzenia:razz:: 1. Buziaki w nochal. 2. Pozdrawienia od ciotek. 2. Wyspacerowanie Konia. 3. Zdjęcia zadowolonoweo pychola. 4. Inwencja twórcza gościa, znaczy Twoja;). Podołasz:eviltong:?[/QUOTE] PKT. 1 buziak był w nochal...ten nochal [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/1629/9651d9308c607d57med.jpg[/IMG][/URL] PKT. 2 Pozdrowienia przekazane...niestety wyspacerowania zabrakło:( PKT. 3 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/1785/757dd7954c20e304med.jpg[/IMG][/URL] i to byłoby na tyle Quote
dreag Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:. Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:. Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:? Quote
Kuna Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='dreag']Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:. Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:. Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:?[/QUOTE] Nie nie zadzierał, wytarł matoł o pręty jak japę wydzierał. Teraz odkąd z Cezarem wygryźli sobie deskę między kojcami jest spokój i wszystko się goi, niemniej Wojtek zainstaluje siatkę i między nimi, bo Konik kradnie Cezarowi jedzenie:evil_lol: i na prętach, coby juz nigdy paszczy w nie nie wkładał :) Quote
dreag Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Kuna']Konik kradnie Cezarowi jedzenie:evil_lol: [/QUOTE] Inteligenty chłopak, wie jak sobie radzić:). Quote
dreag Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [B]Magolek, Alla, zachary[/B], dzięki za wpłaty na październik:loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dreag'][B]Magolek, Alla, zachary[/B], dzięki za wpłaty na październik:loveu:[/QUOTE] Na zdrówko dla Konisia:) Quote
dreag Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [B]Piove [/B]Tobie równiez dziękuję za wpłatę:loveu:. Quote
asika5 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Konik jest w katalogu ogłoszeniowym, który będzie w lecznicach;) Quote
dreag Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [B]Asika5[/B], serdeczne dzięki:loveu:. Takie fajne rosłe i przystojne chłopaki mamy (Konik, Miki, Hermes), a tu nic, żaden domek się nie pojawia:(. Quote
Maia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hermi pozdrawia braciszka Konia i kuzyna Mikusia;-) Eh ja się właśnie tak podświadomie obawiam tego, że Hermesisko może u mnie dłużej posiedzieć... No i z drugiej strony boję się też tego że jakby znalazł się już domek dla Heniutka musiałby być bardzo wytrwały i cierpliwy i mieć betonowe drzwi, bo psisko bardzo emocjonalne z niego i zanim by się pogodził ze zmianą panci... :-) trafił mi się mamisynek... Quote
dreag Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Sprawy stoją w miejscu:roll:. Tzn. podejrzewam, że Koniś się rusza nadzierając ziapę na całą puszczę. Może nawołuje swego człeka:cool1:? Quote
dreag Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Dzięki Alla za pamięć:loveu:, ale u Konika bez zmian... Quote
asika5 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ...to tak jak u Mikiego:( Ale szukamymy dalej;) Do góry Koniu Quote
Recommended Posts