jaanna019 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Dlaczego znowu ja najgorsza zaraza :placz: ja się staram jak mogę to mi tak samo wychodzi :eviltong: Quote
asika5 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='dreag']............ Oczywiście, że są życzenia:razz:: 1. Buziaki w nochal. 2. Pozdrawienia od ciotek. 2. Wyspacerowanie Konia. 3. Zdjęcia zadowolonoweo pychola. 4. Inwencja twórcza gościa, znaczy Twoja;). Podołasz:eviltong:? PKT. 1 buziak był w nochal...ten nochal PKT. 2 Pozdrowienia przekazane...niestety wyspacerowania zabrakło:( PKT. 3 i to byłoby na tyle Quote
dreag Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:. Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:. Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:? Quote
Kuna Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='dreag']Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:. Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:. Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:?[/QUOTE] Nie nie zadzierał, wytarł matoł o pręty jak japę wydzierał. Teraz odkąd z Cezarem wygryźli sobie deskę między kojcami jest spokój i wszystko się goi, niemniej Wojtek zainstaluje siatkę i między nimi, bo Konik kradnie Cezarowi jedzenie:evil_lol: i na prętach, coby juz nigdy paszczy w nie nie wkładał :) Quote
dreag Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Kuna']Konik kradnie Cezarowi jedzenie:evil_lol: [/QUOTE] Inteligenty chłopak, wie jak sobie radzić:). Quote
dreag Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Magolek, Alla, zachary, dzięki za wpłaty na październik:loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dreag']Magolek, Alla, zachary, dzięki za wpłaty na październik:loveu: Na zdrówko dla Konisia:) Quote
dreag Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Piove Tobie równiez dziękuję za wpłatę:loveu:. Quote
asika5 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Konik jest w katalogu ogłoszeniowym, który będzie w lecznicach;) Quote
dreag Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Asika5, serdeczne dzięki:loveu:. Takie fajne rosłe i przystojne chłopaki mamy (Konik, Miki, Hermes), a tu nic, żaden domek się nie pojawia:(. Quote
Maia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hermi pozdrawia braciszka Konia i kuzyna Mikusia;-) Eh ja się właśnie tak podświadomie obawiam tego, że Hermesisko może u mnie dłużej posiedzieć... No i z drugiej strony boję się też tego że jakby znalazł się już domek dla Heniutka musiałby być bardzo wytrwały i cierpliwy i mieć betonowe drzwi, bo psisko bardzo emocjonalne z niego i zanim by się pogodził ze zmianą panci... :-) trafił mi się mamisynek... Quote
dreag Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Sprawy stoją w miejscu:roll:. Tzn. podejrzewam, że Koniś się rusza nadzierając ziapę na całą puszczę. Może nawołuje swego człeka:cool1:? Quote
dreag Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Dzięki Alla za pamięć:loveu:, ale u Konika bez zmian... Quote
asika5 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ...to tak jak u Mikiego:( Ale szukamymy dalej;) Do góry Koniu Quote
Kuna Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pozdrowienia od Konia ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
psi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kuna piękne zdjęcia dziś chłopakom cyknełaś :) Quote
dreag Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Kuna, wielkie dzięki za śliczne zdjęcia w słońcu:loveu:. Koń pięknie wyszedł:). Quote
Maia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 śliczny konio, patrzę że siwy wąsik mu się trochę zrobił :-) Quote
asika5 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ale piękne zdjęcia:) Teraz tylko puszczać je w eter i czekać na dom Quote
Klementynkaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 wrzuciłam KONIKA znowu na profil ND na FB, czy kontakt do Kasi 515 356 915 jest aktualny? Quote
psi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Koniu "łobuzie" gdzie jest Twój dom????? :roll: O co chodzi,że brak telefonów :( Może wydarzenie na FB z jakimś fajnym tekstem strzelić i reklamę porządną zrobić i może się uda Quote
Recommended Posts