Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dreag']............

Oczywiście, że są życzenia:razz::
1. Buziaki w nochal.
2. Pozdrawienia od ciotek.
2. Wyspacerowanie Konia.
3. Zdjęcia zadowolonoweo pychola.
4. Inwencja twórcza gościa, znaczy Twoja;).

Podołasz:eviltong:?

PKT. 1
buziak był w nochal...ten nochal

PKT. 2
Pozdrowienia przekazane...niestety wyspacerowania zabrakło:(

PKT. 3

i to byłoby na tyle

Posted

Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:.
Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:.
Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:?

Posted

[quote name='dreag']Zaliczam zadanie:). Dzięki bardzo:loveu:.
Ciekawe jest to drugie zdjęcie:cool3:. Mój TZ go nie poznał, ja prawdę mówiąc gdybym nie wiedziała, że mój ci on, to też bym nie dała wiary. Taki mały mix ze sterczącymi uszkami, coś w typie mojej Mini:evil_lol:.
Te wytarte miejsca po obu stronach pyska, to domyślam się od wsadzania łepetyny w ogrodzenie:p, czy może znowu z kimś zadzierał:roll:?[/QUOTE]

Nie nie zadzierał, wytarł matoł o pręty jak japę wydzierał. Teraz odkąd z Cezarem wygryźli sobie deskę między kojcami jest spokój i wszystko się goi, niemniej Wojtek zainstaluje siatkę i między nimi, bo Konik kradnie Cezarowi jedzenie:evil_lol: i na prętach, coby juz nigdy paszczy w nie nie wkładał :)

Posted

Hermi pozdrawia braciszka Konia i kuzyna Mikusia;-)
Eh ja się właśnie tak podświadomie obawiam tego, że Hermesisko może u mnie dłużej posiedzieć... No i z drugiej strony boję się też tego że jakby znalazł się już domek dla Heniutka musiałby być bardzo wytrwały i cierpliwy i mieć betonowe drzwi, bo psisko bardzo emocjonalne z niego i zanim by się pogodził ze zmianą panci... :-) trafił mi się mamisynek...

Posted

Sprawy stoją w miejscu:roll:. Tzn. podejrzewam, że Koniś się rusza nadzierając ziapę na całą puszczę. Może nawołuje swego człeka:cool1:?

• 2 weeks later...
Posted

Koniu "łobuzie" gdzie jest Twój dom????? :roll: O co chodzi,że brak telefonów :( Może wydarzenie na FB z jakimś fajnym tekstem strzelić i reklamę porządną zrobić i może się uda