Penny Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 martaipieski napisał(a):Niunia w nowym domku adoptowała ja Pani z Piły bardzo miła sympatyczna, myslę że bedziemy w kontakcie, wczesniej zastanawiała się nad adopcja snieżki bez łapki lub 10 letniej niewidomej suni ale tamte juz znalazły domek więc Pani zdecydowała sie na ta ,,bidę". Bardzo się cieszę, że sunia ma już dom :) (P.S. Pani, która wzięła Lilkę to ta Pani, która do mnie napisała na tablicy.pl? - myślę, że raczej nie, bo jeżeli zastanawiała się nad innymi psiakami to zapewne wcześniej widziała np. stronę schroniska lub była w schronisku). Quote
martaipieski Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 nie nie to na pewno inna Pani:) ale moze tamta zechce wziąć inną bide???:) Quote
Sabina02 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Penny napisał(a):Bardzo się cieszę, że sunia ma już dom :) (P.S. Pani, która wzięła Lilkę to ta Pani, która do mnie napisała na tablicy.pl? - myślę, że raczej nie, bo jeżeli zastanawiała się nad innymi psiakami to zapewne wcześniej widziała np. stronę schroniska lub była w schronisku). Slepke i Sniezke mogla rowniez widziec na tablica.pl, bo ja je tam tez oglaszalam. :) Quote
martaipieski Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 bardzo mozliwe, albo na blogu teraz juz nie pamietam:) Quote
malawaszka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 o rany Dzień dobrych wiadomości :laola: Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cieszę się że malutka będzie miała domek!! :) Quote
Recommended Posts