Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DAŁABYM JEJ 7KG ALE POSTARAM SIE DOKŁADNIE USTALIC ILE, WIADOMO ZE W NOWYM DOMKU PEWNIE PRZYBEDZIE JEJ KILOGRAM LUB DWA, A IMIĘ SPECJALNIE TAK JA NAZWAŁAM:d mam nadzieje że nie masz mi tego za złe ??:)

Posted

Cudna sunia! Biedactwo, ale do kochania i przytulania dla kogoś w sam raz, trzymam za nią kciuki, żeby się nią ktoś zachwycił, bo jak można się nie zachwycić???

Posted

tak dokładnie ona sie wystraszyła aparatu i nerwowo ulegle kreciła się kładła brzuszkiem do góry, a na wybiegu normalnie gania za innymi psami, świetnie sobie daje rade, tylko na tych zdjeciach strasznie biedna wyszła bo zobaczyła obca babę z jakimś dziwnym czymś(aparatem) która się na nia gapiła i w ogóle to się bida zestresowała, w rzeczywistości jest bardziej pogodna, weselsza garnie sie do człowieka przytula wchodzi na rece.

Posted

Na fb jest zainteresowanie sunią.
Prosze więc o kontakt do wolontariusza.
Aha, jedna osoba pyta o reakcję na koty :roll:.
Ja wiem że to jest zawsze problematyczna sprawa, ale muszę tutaj zapytać.

Posted

[quote name='Dogo07']Na fb jest zainteresowanie sunią.
Prosze więc o kontakt do wolontariusza.
Aha, jedna osoba pyta o reakcję na koty :roll:.
Ja wiem że to jest zawsze problematyczna sprawa, ale muszę tutaj zapytać.

zaciskam z całej siły :kciuki: żeby się udało!!!!! Dogo - tel do Marty 668-432-511

Posted

w schronisku nie ma kotów, a sunia jest bojaźliwa zwłaszcza w nowej stresujacej sytuacji, ja sobie daje rekę uciąć że na kota nie zareaguje, ale nie moge zagwarantować że po kilku miesiacach spedzonych w nowym domu nie zacznie gonic kotów, gdy poczuje sie juz pewniej, z doświadczenia wiem ze psy zestresowane nie zwracały uwagi na koty a poźniej je goniły, nawet ostatnio znaleźlismy mini sznaucerkę, z moim kotem jadła obok siebie nie zwracała uwagi a na drugi dzień goniła je ujadając i nie szło jej powstrzymać:)