szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Madzialenos masz rację, maluchy fajnie się wyadoptowały, i mam nadzieję, że pozostałe też szybko znajdą domki. Ale coraz więcej u nas duuuuuuuuużych psiuniów i dla nich ciężko coś znaleźć. Obiecane zdjęcia jutro :) i ruszamy z ogłoszeniami ! Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Pozdrowienia od kocurka łańcuchowego, który otrzymał od swojej wirtualnej opiekunki imię - Tymoteusz ;) Quote
Ewelinaaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Jaki świetny,widze, ze już wraca do zdrowia, właśnie jakaś Pani zgłosiła się do mnie , ze chciała go zaadoptować i podawałam jej numer do Ciebie, zeby się dowiedziała co i jak u Tymka.Dzwoniła? I także dostałam zgłoszenie w sprawie Ushy, ale do tej pory niestety głucha cisza... :( Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nie, telefonicznie nikt się ze mną nie kontaktował, ale na pocztę dostałam wiadomość w sprawie adopcji Tymoteusza :) Jesteśmy w kontakcie. Quote
Ewelinaaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 No to świetnie, ze sie skontaktowali ;) Trzymam kciuki za Tymoteusza. :) A pięknego Inouk można zacząć już ogłaszać, i z niecierpliwością czekam na zdjęcia ostatniego małego psiaka z interwencji "Stado" ;) Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Inuk jak najbardziej jest juz do ogłaszania :) Po kwarantannie, po kastracji i po problemach :) Inuk okazał się przemiłym chłopakiem, po jego wcześniejszej agresji ani śladu, był po prostu wystraszony i reagował agresywnie. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami, jest raczej uległy. Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi, uwielbia mizianie :) Jest mniejszy niż wygląda na zdjęciach. Tylko łebek ma taki duży, ale cały pies średniej wielkości ;) Przybyły do nas jeszcze 2 czarnulki 1 od staruszki i 2 przybłęda. Mamy też Sarę do ogłaszania, bo straciliśmy już nadzieję, że jej właściciel po nią wróci :( Zdjęcia Sary wrzucę też na wątek. Quote
Ewelinaaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 To super, czekam na zdjecia Sary i zabiore się za moment za ogłoszenia Inouk i całej psiej reszty :) Dzisiaj właśnie byłam na odwiedzinach naszego opolskiego schroniska. Powyprowadzałam kilka psów, porobiłam im dość atrakcyje zdjecia.Można je oczywiście zobaczyć na naszym opolskim wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/224700-Opolskie-schronisko-mo%C5%BCe-tutaj-czeka-na-ciebie-tw%C3%B3j-przyjaciel/page7 i tutaj 2 mixy bokserów: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225830-Filon-i-Azor-dwa-wspania%C5%82e-mixy-bokser%C3%B3w-czekaj%C4%85-na-nowe-domy!! Serdecznie zapraszamy ;) Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Piękne psiaki Ewelinaa ! Antek po prostu rozłożył mnie na łopatki :lol: Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Superancki :cool3: A oto obiecane fotki Sary: Sara to taki haski - "niehaski" ;) Inne potwory rwą się do biegu w zaprzęgu - ona nie ma ochoty, bo woli się pomiziać, inne szaleją po wybiegu, bawią się, "walczą" - ona woli patrzeć człowiekowi głęboko w oczy. Nie znam się na haskich, a są szczególne i nie dla każdego, ale Wiosna wie o nich wiele i jeszce więcej i wg niej Sara nie bardzo pasuje do wzorca rasy i to dla niej duży plus ;) Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami, kocha wszystkich ludzi. Szukamy dla niej aktywnego właściciela. Może mieszkać w mieszkaniu, jeżeli komuś nie przeszkadza ogrom sierści, jaką gubią haski ;) ale oczywiście dom z ogródkiem mile widziany. Quote
szyszunia557 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) Dzięki Ewelinaa ! Jutro jadę do zwierzaków, może dam radę wieczorkiem coś wrzucić ;) Edited April 21, 2012 by szyszunia557 Quote
Ewelinaaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 o extra!! Bedziemy czekać na nowe wieści ;) Quote
Ewelinaaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kochane moje pierwsze ogłoszenie przyniosło skutek. Już mam pierwsze zgłoszenie w sprawie Sary. Pytanie, czy zgodzi się z małym Shit-zu i ile ona ma lat? :)Pani obecnie nie ma dojazdu do was i czy jest mozliwość dowozu suczku do niej :) ?? Quote
szyszunia557 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Obiecane zdjęcia nowych nabytków Fundacji: Tofik Tofik i Nikitka - coż za podobieństwo :crazyeye: Quote
yoshi22 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ano podobni :) Ciekawie by było jakby razem znalezli domek ;) Jakieś wieści z domu Tiwiego? Quote
szyszunia557 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Oto młodzian bez imienia 6-cio miesięczny, czarny przytulasek :) Troszkę wystraszony, jeszcze plącze się troszkę na smyczy, ale będzie z niego bardzo fajny psiak ;) Quote
szyszunia557 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='yoshi22']Ano podobni :) Ciekawie by było jakby razem znalezli domek ;) Jakieś wieści z domu Tiwiego? Nie mam żadnych wieści od Tiwiego zwanego teraz Dyziem :( muszę przycisnąć właściciela :mad: Quote
Ewelinaaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Super te zdjecia!! Takie wesolutkie te psiaki, wiosna przyszłą, niech się pięknie uśmiechają , może ktoś je wpatrzy. Może dla tego nowego psiaka wymyslimy jakieś imie? :D Quote
Kava Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='szyszunia557']Suzzy i Kai : niewyjete sa te psiatka.... takie szczesliwe i zadowolone, wiadomo w koncu gdzie sa.... niech sie naciesza do woli zanim powedruja do nowych domkow.... takie slicznosci milusinskie znajda zapewne wkrotce nowych opiekunow... ich urokowi nie mozna sie oprzec a swoja droga to doskonale zdjatka do ogloszen Quote
szyszunia557 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Pani Prezes nadała mu już imię Jaskier ;) Quote
szyszunia557 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Kava']niewyjete sa te psiatka.... takie szczesliwe i zadowolone, wiadomo w koncu gdzie sa.... niech sie naciesza do woli zanim powedruja do nowych domkow.... takie slicznosci milusinskie znajda zapewne wkrotce nowych opiekunow... ich urokowi nie mozna sie oprzec a swoja droga to doskonale zdjatka do ogloszen Dzięki Kava :) Psiaki są cudowne ! Na syczy chodzą pięknie, choć duże nie ciągną, nie reagują na wiejskie psiaki ujadające za płotem. Nastawione są głównie na mizianie ;) Mam nadzieję, że czasem nie wyjdzie z nich diabełek :diabloti: Jeżeli ktoś potrzebuje więcej zdjęć, prosze o info na PW :) Quote
Recommended Posts