Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszunia557']Oto młodzian bez imienia 6-cio miesięczny, czarny przytulasek :) Troszkę wystraszony, jeszcze plącze się troszkę na smyczy, ale będzie z niego
bardzo fajny psiak ;)

Ten maluch otrzymał imię Jaskier ;)
Pani Prezes nadała !

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszunia557']Witamy lenkę12 :happy1:
Nowa ciocia bardzo się przyda ! Możecie do niej kierować pytania dotyczące naszych psiaków, bo ona jest często w Fundacji :cool3:

Okej :)
Nie mogę się doczekać przyjazdu do was. :)
Chyba poznam wszystkie psy :D
Będe mogła im porobić zdjecia, a później wykorzystać je do ogłoszeń? Nie mam aparatu fot. , ale mój aparat w tel. robi całkiem atrakcyjne zdjęcia :D

Posted

Dziewczyny, zrobiłam dwa ogłoszenia , jedno dla Krówki i jedno dla Nadii. Wystarczy wydrukować pokserować i rozwieszać gdzie się da!! :)
Jeśli ktoś chce zobaczyć , prześle na meila,bo nie wiem czy tutaj da się dodać jakiś dokument tekstowy.
Jak wam się nie spodobają, można oczywiście wszystko pozmieniać. :)

Posted (edited)

Witam , przy okazji podrzucam :)
Już po odwiedzinach w Fundacji.
Dzisiaj było naprawdę gorąco, ale spacery z psiakami dawały wielka satysfakcję i radość. Niektóre z nich nie miały pod koniec spaceru już sił i kładły się ze zmęczenia pod każdym drzewem, które dawało cień. :) Moje odwiedziny nie trwały długo, ale z pewnością jeszcze was odwiedzę i zostanę na cały dzień, zeby móc wyprowadzić wszystkie psiaki :D
Na spacer wyciagnęłam:
Emira, Jazza, Chico, Suzzy,Kaia Inuka i Krówkę.
Wszystkie mają po troszeczkę zdjęć i za chwilę wam je pokaże :D

Edited by Ewelinaaa