Jump to content
Dogomania

3 SZCZENIAKI - porzucone w parku - WRESZCIE w nowych domach !

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']Maluchy właśnie roznoszą mi mieszkanie. Domki przybywajcie, niech Wam obsrywają kable i zrywają zasłonki ;)[/QUOTE]
:evil_lol:

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Maluchy właśnie roznoszą mi mieszkanie. Domki przybywajcie, niech Wam obsrywają kable i zrywają zasłonki ;)[/QUOTE]
Aż tak strasznie Roszpuneczko życzysz nowym właścicielom??? ;)

Posted

[quote name='Incia']Oszzz to łobuzy malutkie. Czekam na sprawozdanie z dalszych zniszczeń:diabloti:[/QUOTE]

A ja nie czekam ... :( Jak kupsztale ? Zaraz kończę małopolską serię dla całej trójki.

Posted

Piekna reklama:):)

Głaski dla maluchów!!!

Posted

Skończyłam wspólną serię na małopolskie - cholera już jest tyle ogłoszeń, a żadnego konkretu nie ma ... Już niektóre ogłoszenia nie chcą mi przyjmować tej treści ze wzgl. na powielanie :(

[COLOR=green][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green]Benek - 12.01 (w-maz),
Jaga - 12.01 (t-mlp),
Joko - 11.01 (e-mlp),
mix3 - 12.01 (e-śl)
mix3 - 16.01 (e-mlp)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

Roszpunko, chyba mamy zaginionego czwartego muszkietera ... Była właśnie ta dziewczyna, która w zeszłym tygodniu prosiła o pomoc, bo jej bratu podrzucono szczyla ... (mieszka na wprost parku, gdzie były Twoje leje). Pokazała mi na telefonie zdjęcie swojego - na 90% to czwarty, czarny, podpalane kropki nad oczami, łapy ... Ja dostałam info, że czwarty był brązowy, ale zbyt dużo szczegółów się zgadza. Dziewczyna powiedziała, że psa już nie odda - więc chociaż tyle dobrego :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Jedno zmartwienie mniej :)

Aleje są Twoje - proszę o tym nie zapominać Szanowna Elizo :mad:[/QUOTE]

Ależ ja się absolutnie nie odżegnuję od ich posiadania - spokojna głowa w tym temacie. Mam je wprowadzone do ewidencji :evil_lol: Ale tymczasowo jesteś ich matką zastępczą, dopóki nie wylądują za oknem ...

Posted

[quote name='eliza_sk']Ależ ja się absolutnie nie odżegnuję od ich posiadania - spokojna głowa w tym temacie. Mam je wprowadzone do ewidencji :evil_lol: Ale tymczasowo jesteś ich matką zastępczą, [B]dopóki nie wylądują za oknem ...[/B][/QUOTE]

Nie za, tylko pod oknem - Twoim :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='eliza_sk']Jasna cholera ... nikt nie dzwonił czasami ... ?[/QUOTE]

Na razie nikt.

EDIT: Był telefon - Pani z Krakowa dzwoniła o Jagę. Ze względu na nastoletniego psiaka i 1,5 roczne dziecko szczerze zachwalałam Joko. Pani ma się zastanowić i odezwać.

Edited by Roszpunka
Posted

[quote name='M&S']Oby zastanowiła się pozytywnie. Starszy pies odżyje przy maluchu....[/QUOTE]

Zgadza się, jednak przy takiej pannicy jak Jaga, może się nerwicy nabawić. Dziewczyna nie daje sobie w kaszę dmuchać i z dnia na dzień coraz bardziej odstaje od rodzeństwa - gabarytem. Jest przy okazji najbardziej niezależna i najtrudniej będzie ją ułożyć. Jeżeli trafi w nieodpowiednie ręce, powtórzy się historia Linki.
Dlatego szczerze polecałam Joko - subtelną, przylepną, kochaną sunieczkę. Na pewno nie staranuje dziecka i nie "umili" życia staruszkowi. Sama słodycz :)
Kiedy rodzeństwo zajmuje się psotami, Joko pakuje się na kolanka z obłędną minką.

Posted

[quote name='Roszpunka']Zgadza się, jednak przy takiej pannicy jak Jaga, może się nerwicy nabawić. Dziewczyna nie daje sobie w kaszę dmuchać i z dnia na dzień coraz bardziej odstaje od rodzeństwa - gabarytem. Jest przy okazji najbardziej niezależna i najtrudniej będzie ją ułożyć. Jeżeli trafi w nieodpowiednie ręce, powtórzy się historia Linki.
Dlatego szczerze polecałam Joko - subtelną, przylepną, kochaną sunieczkę. Na pewno nie staranuje dziecka i nie "umili" życia staruszkowi. Sama słodycz :)
Kiedy rodzeństwo zajmuje się psotami, Joko pakuje się na kolanka z obłędną minką.[/QUOTE]

Jaga jest dominująca. Niech Pani weźmie Joko!!!

Posted

A ja ogłaszam na świętokrzyskie, ale na wielu portalach mi dziękują i twierdzą, że ogłoszenia o podobnej treści jest już w bazie. ;) Ale co tam, gdzie się da, tam pakuję. :diabloti:

Posted (edited)

Roszpuneczko, to może wy edytuj mi opisy z I strony.

A czy pani z Krk mieszka w domu czy bloku ? Bo z tak małym dzieckiem blok+mały pies to nie najlepsze rozwiązanie.

Edited by eliza_sk