mmd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Maluchy właśnie roznoszą mi mieszkanie. Domki przybywajcie, niech Wam obsrywają kable i zrywają zasłonki ;)[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Maluchy właśnie roznoszą mi mieszkanie. Domki przybywajcie, niech Wam obsrywają kable i zrywają zasłonki ;)[/QUOTE] Aż tak strasznie Roszpuneczko życzysz nowym właścicielom??? ;) Quote
mmd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Aż tak strasznie Roszpuneczko życzysz nowym właścicielom??? ;)[/QUOTE] Nie, ona tak tylko z autopsji :) Quote
Roszpunka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 W dodatku codziennie coraz żwawsze i bardziej pomysłowe :mad::mad::mad: Quote
Incia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Oszzz to łobuzy malutkie. Czekam na sprawozdanie z dalszych zniszczeń:diabloti: Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Incia']Oszzz to łobuzy malutkie. Czekam na sprawozdanie z dalszych zniszczeń:diabloti:[/QUOTE] A ja nie czekam ... :( Jak kupsztale ? Zaraz kończę małopolską serię dla całej trójki. Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dziś wszystkie koopki w normie - nadal obserwuję ;) Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Maluchy właśnie roznoszą mi mieszkanie. Domki przybywajcie, niech Wam obsrywają kable i zrywają zasłonki ;)[/QUOTE] Piekna reklama:):) Głaski dla maluchów!!! Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Skończyłam wspólną serię na małopolskie - cholera już jest tyle ogłoszeń, a żadnego konkretu nie ma ... Już niektóre ogłoszenia nie chcą mi przyjmować tej treści ze wzgl. na powielanie :( [COLOR=green][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green]Benek - 12.01 (w-maz), Jaga - 12.01 (t-mlp), Joko - 11.01 (e-mlp), mix3 - 12.01 (e-śl) mix3 - 16.01 (e-mlp)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Tylko spokojnie... Dziś nie ma odzewu, jutro będzie... bez paniki. Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Roszpunko, chyba mamy zaginionego czwartego muszkietera ... Była właśnie ta dziewczyna, która w zeszłym tygodniu prosiła o pomoc, bo jej bratu podrzucono szczyla ... (mieszka na wprost parku, gdzie były Twoje leje). Pokazała mi na telefonie zdjęcie swojego - na 90% to czwarty, czarny, podpalane kropki nad oczami, łapy ... Ja dostałam info, że czwarty był brązowy, ale zbyt dużo szczegółów się zgadza. Dziewczyna powiedziała, że psa już nie odda - więc chociaż tyle dobrego :) Quote
Incia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oj, to dobrze, serce mnie bolało na myśl, że takie małe gdzies się może błąka, albo i gorzej... Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Jedno zmartwienie mniej :) A leje są Twoje - proszę o tym nie zapominać Szanowna Elizo :mad: Edited February 20, 2012 by Roszpunka Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Jedno zmartwienie mniej :) Aleje są Twoje - proszę o tym nie zapominać Szanowna Elizo :mad:[/QUOTE] Ależ ja się absolutnie nie odżegnuję od ich posiadania - spokojna głowa w tym temacie. Mam je wprowadzone do ewidencji :evil_lol: Ale tymczasowo jesteś ich matką zastępczą, dopóki nie wylądują za oknem ... Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Ależ ja się absolutnie nie odżegnuję od ich posiadania - spokojna głowa w tym temacie. Mam je wprowadzone do ewidencji :evil_lol: Ale tymczasowo jesteś ich matką zastępczą, [B]dopóki nie wylądują za oknem ...[/B][/QUOTE] Nie za, tylko pod oknem - Twoim :diabloti: Quote
eliza_sk Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Nie za, tylko pod oknem - Twoim :diabloti:[/QUOTE] Jasna cholera ... nikt nie dzwonił czasami ... ? Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) [quote name='eliza_sk']Jasna cholera ... nikt nie dzwonił czasami ... ?[/QUOTE] Na razie nikt. EDIT: Był telefon - Pani z Krakowa dzwoniła o Jagę. Ze względu na nastoletniego psiaka i 1,5 roczne dziecko szczerze zachwalałam Joko. Pani ma się zastanowić i odezwać. Edited January 16, 2012 by Roszpunka Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oby zastanowiła się pozytywnie. Starszy pies odżyje przy maluchu.... Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oby zastanowiła się pozytywnie. Starszy pies odżyje przy maluchu.... Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='M&S']Oby zastanowiła się pozytywnie. Starszy pies odżyje przy maluchu....[/QUOTE] Zgadza się, jednak przy takiej pannicy jak Jaga, może się nerwicy nabawić. Dziewczyna nie daje sobie w kaszę dmuchać i z dnia na dzień coraz bardziej odstaje od rodzeństwa - gabarytem. Jest przy okazji najbardziej niezależna i najtrudniej będzie ją ułożyć. Jeżeli trafi w nieodpowiednie ręce, powtórzy się historia Linki. Dlatego szczerze polecałam Joko - subtelną, przylepną, kochaną sunieczkę. Na pewno nie staranuje dziecka i nie "umili" życia staruszkowi. Sama słodycz :) Kiedy rodzeństwo zajmuje się psotami, Joko pakuje się na kolanka z obłędną minką. Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Zgadza się, jednak przy takiej pannicy jak Jaga, może się nerwicy nabawić. Dziewczyna nie daje sobie w kaszę dmuchać i z dnia na dzień coraz bardziej odstaje od rodzeństwa - gabarytem. Jest przy okazji najbardziej niezależna i najtrudniej będzie ją ułożyć. Jeżeli trafi w nieodpowiednie ręce, powtórzy się historia Linki. Dlatego szczerze polecałam Joko - subtelną, przylepną, kochaną sunieczkę. Na pewno nie staranuje dziecka i nie "umili" życia staruszkowi. Sama słodycz :) Kiedy rodzeństwo zajmuje się psotami, Joko pakuje się na kolanka z obłędną minką.[/QUOTE] Jaga jest dominująca. Niech Pani weźmie Joko!!! Quote
tomcug Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A ja ogłaszam na świętokrzyskie, ale na wielu portalach mi dziękują i twierdzą, że ogłoszenia o podobnej treści jest już w bazie. ;) Ale co tam, gdzie się da, tam pakuję. :diabloti: Quote
eliza_sk Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) Roszpuneczko, to może wy edytuj mi opisy z I strony. A czy pani z Krk mieszka w domu czy bloku ? Bo z tak małym dzieckiem blok+mały pies to nie najlepsze rozwiązanie. Edited January 17, 2012 by eliza_sk Quote
Recommended Posts