Jump to content
Dogomania

3 SZCZENIAKI - porzucone w parku - WRESZCIE w nowych domach !

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z nocami jest dziwnie bo w zasadzie chodzi o to, że mała chce wejsc na lozko a my jej nie pozwalamy :P i czasem niemiłe zapachy nas budzą.
Dziewczyny śpią osobno każda na swoim posłaniu. :)

Jaka trikolorka duża!

Posted

umówiłam się z panią Danutą na czwartek na podpisanie umowy. No i dowiedziałam się , ze to już nie nasza sunia tylko ich:lol:, że Joko wpatrzona w Dusię , na spacerach jej nie odstępuje:multi: .

Posted

[quote name='DoPi']umówiłam się z panią Danutą na czwartek na podpisanie umowy. No i dowiedziałam się , ze to już nie nasza sunia tylko ich:lol:, że Joko wpatrzona w Dusię , na spacerach jej nie odstępuje:multi: .[/QUOTE]

Bardzo jestem zaskoczona :crazyeye::evil_lol:;)

Posted

[quote name='eliza_sk']Jak będę chciała :)
[/QUOTE]

To nie zmieniaj :p Może z tego samego wątku uda Ci się wypchnąć jeszcze z pięć szczeniorów. Fotki się tylko podmieni i już.:diabloti:

Posted

[quote name='Roszpunka']To nie zmieniaj :p Może z tego samego wątku uda Ci się wypchnąć jeszcze z pięć szczeniorów. Fotki się tylko podmieni i już.:diabloti:[/QUOTE]

Taaaa, może jedenaście się uda ...

Posted

No to Joko już oficjalnie ma domek. Byliśmy dzisiaj podpisać umowę. Poznaliśmy panią Danutę i Darię.
Natomiast Yoko nie poznaliśmy :eviltong: urosła i przytyła i szaleje po całym terytorium. Dusię podgryza jak tylko może:evil_lol: a to za ogon, a to za podgardle, a to za uszy. Dusia natomiast ma pokłady cierpliwości do małej, ale jak się zdenerwuje to warknie w odpowiedni sposób i Jokus już wie , że ma odpuścić. Wymizialiśmy obydwie dziewczyny (mówię tu o psinach oczywiście:evil_lol:) . Yoko przybiega, chce się wdrapac na kolanka, ale za chwilkę juz jej nie ma , bo cos ciekawszego sie dzieje w okolicy Dusi. W zasadzie panią Danutę i Darię też mogłabym tytułować dziewczyny( bardzo sympatyczne skadinąd), ale boję się pomylić. Joko ma super park zaraz przy bloku do biegania. Normalnie aż pozazdrościłam, (ja do parku to mam z 15 minut:cool3:). Acha no i na wejściu zostaliśmy obszczekani przez Joko, tak już pilnuje swojego domostwa:multi: Nowemu pańciostwu życzymy wszystkiego naj.....:lol: I jak to ja mam w zwyczaju wprosiłam się na kolejne odwiedziny:oops:

Posted

[quote name='Roszpunka']Dziękuję DoPi :)
Wspaniałe wieści :multi:
Odwiedzaj małą dokucznicę, rób fotki i zdawaj relacje :loveu:[/QUOTE]
Roszpunko czy Ty widziałaś moje ostatnie fotki Joko:evil_lol: no to jakby co takie same beda następne jak mi sie uda złapać Joko, a nie podłoge, sciany, buty, meble itp.itd:eviltong:

Posted

[quote name='DoPi']Roszpunko czy Ty widziałaś moje ostatnie fotki Joko:evil_lol: no to jakby co takie same beda następne jak mi sie uda złapać Joko, a nie podłoge, sciany, buty, meble itp.itd:eviltong:[/QUOTE]

Moja droga. Lepszy (szybszy) aparat warto pożyczyć, przecież nie będę jechała do Krakowa specjalnie, żeby sunieczkę obfocić ;) A jestem jej ciekawa bardzo.

Posted

DoPi - z jaką datą podpisałyście kartę, żebyśmy wiedziały jak ją na www wstawić.

I jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do uratowania szkodników. A osób było troszkę, więc baaaardzo dziękuję !