Roszpunka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Czy mi się wydaje, czy pannica urosła? ;) Zmieniła imię? Quote
DoPi Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no tez mi sie wydaje, że urosła:loveu: i z tego co widzę, to niedługo skończy państwu krzewy:evil_lol: Quote
xbabsi Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Z nocami jest dziwnie bo w zasadzie chodzi o to, że mała chce wejsc na lozko a my jej nie pozwalamy :P i czasem niemiłe zapachy nas budzą. Dziewczyny śpią osobno każda na swoim posłaniu. :) Jaka trikolorka duża! Quote
eliza_sk Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Jeszcze chwila i będą spać wtulone :) Quote
DoPi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 umówiłam się z panią Danutą na czwartek na podpisanie umowy. No i dowiedziałam się , ze to już nie nasza sunia tylko ich:lol:, że Joko wpatrzona w Dusię , na spacerach jej nie odstępuje:multi: . Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='DoPi']umówiłam się z panią Danutą na czwartek na podpisanie umowy. No i dowiedziałam się , ze to już nie nasza sunia tylko ich:lol:, że Joko wpatrzona w Dusię , na spacerach jej nie odstępuje:multi: .[/QUOTE] Bardzo jestem zaskoczona :crazyeye::evil_lol:;) Quote
Agula99 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 No proszę,proszę, nie ma to jak dobre wieści :) Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Eliza, zjaw się proszę i zmień tytuł wątku, bo straszy :) Quote
eliza_sk Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Roszpunka']Eliza, zjaw się proszę i zmień tytuł wątku, bo straszy :)[/QUOTE] Jak będę chciała :) DoPi - umowa z realna datą zabrania psa, ok ? Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='eliza_sk']Jak będę chciała :) [/QUOTE] To nie zmieniaj :p Może z tego samego wątku uda Ci się wypchnąć jeszcze z pięć szczeniorów. Fotki się tylko podmieni i już.:diabloti: Quote
eliza_sk Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Roszpunka']To nie zmieniaj :p Może z tego samego wątku uda Ci się wypchnąć jeszcze z pięć szczeniorów. Fotki się tylko podmieni i już.:diabloti:[/QUOTE] Taaaa, może jedenaście się uda ... Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='eliza_sk']Taaaa, może jedenaście się uda ...[/QUOTE] Może jedenaście :shake: Quote
DoPi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No to Joko już oficjalnie ma domek. Byliśmy dzisiaj podpisać umowę. Poznaliśmy panią Danutę i Darię. Natomiast Yoko nie poznaliśmy :eviltong: urosła i przytyła i szaleje po całym terytorium. Dusię podgryza jak tylko może:evil_lol: a to za ogon, a to za podgardle, a to za uszy. Dusia natomiast ma pokłady cierpliwości do małej, ale jak się zdenerwuje to warknie w odpowiedni sposób i Jokus już wie , że ma odpuścić. Wymizialiśmy obydwie dziewczyny (mówię tu o psinach oczywiście:evil_lol:) . Yoko przybiega, chce się wdrapac na kolanka, ale za chwilkę juz jej nie ma , bo cos ciekawszego sie dzieje w okolicy Dusi. W zasadzie panią Danutę i Darię też mogłabym tytułować dziewczyny( bardzo sympatyczne skadinąd), ale boję się pomylić. Joko ma super park zaraz przy bloku do biegania. Normalnie aż pozazdrościłam, (ja do parku to mam z 15 minut:cool3:). Acha no i na wejściu zostaliśmy obszczekani przez Joko, tak już pilnuje swojego domostwa:multi: Nowemu pańciostwu życzymy wszystkiego naj.....:lol: I jak to ja mam w zwyczaju wprosiłam się na kolejne odwiedziny:oops: Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dziękuję DoPi :) Wspaniałe wieści :multi: Odwiedzaj małą dokucznicę, rób fotki i zdawaj relacje :loveu: Quote
Agula99 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Wspaniałe wieści!! Oby takie jak najczęściej pojawiały się na każdym wątku :) Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Agula99']Wspaniałe wieści!! Oby takie jak najczęściej pojawiały się na każdym wątku :)[/QUOTE] Tak jest :) Quote
DoPi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Dziękuję DoPi :) Wspaniałe wieści :multi: Odwiedzaj małą dokucznicę, rób fotki i zdawaj relacje :loveu:[/QUOTE] Roszpunko czy Ty widziałaś moje ostatnie fotki Joko:evil_lol: no to jakby co takie same beda następne jak mi sie uda złapać Joko, a nie podłoge, sciany, buty, meble itp.itd:eviltong: Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='DoPi']Roszpunko czy Ty widziałaś moje ostatnie fotki Joko:evil_lol: no to jakby co takie same beda następne jak mi sie uda złapać Joko, a nie podłoge, sciany, buty, meble itp.itd:eviltong:[/QUOTE] Moja droga. Lepszy (szybszy) aparat warto pożyczyć, przecież nie będę jechała do Krakowa specjalnie, żeby sunieczkę obfocić ;) A jestem jej ciekawa bardzo. Quote
eliza_sk Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 DoPi - z jaką datą podpisałyście kartę, żebyśmy wiedziały jak ją na www wstawić. I jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do uratowania szkodników. A osób było troszkę, więc baaaardzo dziękuję ! Quote
xbabsi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Zapraszamy oczywiście na kolejne odwiedziny! :)) Quote
Agula99 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Powodzenia maluchy!! A teraz poszły spać na poduchy :) Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A Eliza wreszcie się pofatygowała zmienić tytuł :) Quote
Javena Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [IMG]http://img577.imageshack.us/img577/1136/pieski031.jpg[/IMG] CZYŻBY TO PANNA JAGUSIA? TAKA SPORAWA? Quote
Recommended Posts