Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Handzia55']No, talenta pedagogiczne Roszpunka posiada:loveu: Tyle czworonożnych dzieciów wychować, wyksztalcić:grin::mdleje:[/QUOTE] Ja bym nie przesadzała - dziewczynki teraz w Krakowie się kształcą, to nie wiem, jak z językami obcymi... Może nauki w innym zakresie pobierają ;) Quote
Agula99 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Beniu w domku!! Super!! Fotki, fotki!!! :) Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) [B]TADAM[/B] :) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg39/scaled.php?server=39&filename=foty2892.jpg&res=medium[/IMG] [SIZE=1][COLOR=silver][I]Sorki za zwłokę, musiałam jeszcze ogonki przewietrzyć[/I][/COLOR][/SIZE] ;) Edited February 19, 2012 by Roszpunka Quote
Agula99 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Super!! Beniu pasuje do nich jak ulał!! Dobrze, że choć u Ciebie coś Roszpunko ruszyło, mam nadzieję, że to przerwie tą ciszę i złą passę :) Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Agula99']Super!! Beniu pasuje do nich jak ulał!! Dobrze, że choć u Ciebie coś Roszpunko ruszyło, mam nadzieję, że to przerwie tą ciszę i złą passę :)[/QUOTE] Oby... Chociaż domków, którym chciałoby się jechać w sumie 1200 km w ciągu jednego dnia po (nie)zwykłego kundelka, to tak naprawdę ze świecą szukać. Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Roszpun - mama mi tu właśnie podpowiada, że to dzięki Twojej Weronice Benek szwabem został, miała mała nosa z imieniem :multi: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Roszpun - mama mi tu właśnie podpowiada, że to dzięki Twojej Weronice Benek szwabem został, miała mała nosa z imieniem :multi:[/QUOTE] No przecież Młoda szczęśliwa, że imię zostaje (oprócz tego, że dumna i blada z udanej adopcji;)) Quote
Becia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ale fajnie że Beniu ma już swoje miejsce na ziemi. Beemką sama bym się przejechała :lol:. Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Becia66']ale fajnie że Beniu ma już swoje miejsce na ziemi. Beemką sama bym się przejechała :lol:.[/QUOTE] A wiesz, że ja też... [COLOR=silver][I]Gdyby Pan bez małżonki przyjechał...[/I][/COLOR] Quote
Evelka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Napisała do mnie Dziewczyna w sprawie Jagusi:) Odpisałam Jej co potrafiłam i co wiedziałam. Teraz czekam na wieści, więc bardzo proszę o trzymanie kciuków:) Dzisiaj cały dzień byłam z Jagą:) Ona jest rozkoszna i niesamowicie pełna energii:) Teraz po szaleństwach padła, więc jest chwila spokoju;) A napatrzeć się na Nią nie mogę, bo taka jest piękna:loveu: Quote
eliza_sk Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Evelka']Napisała do mnie Dziewczyna w sprawie Jagusi:) Odpisałam Jej co potrafiłam i co wiedziałam. Teraz czekam na wieści, więc bardzo proszę o trzymanie kciuków:) Dzisiaj cały dzień byłam z Jagą:) Ona jest rozkoszna i niesamowicie pełna energii:) Teraz po szaleństwach padła, więc jest chwila spokoju;) A napatrzeć się na Nią nie mogę, bo taka jest piękna:loveu:[/QUOTE] Ale ta pani, którą ja Ci wysłałam ? Bo skąd miała maila, podałam jej twój telefon - mam nadzieję, ze nie masz na myśli maila ode mnie :) Quote
Evelka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='eliza_sk']Ale ta pani, którą ja Ci wysłałam ? Bo skąd miała maila, podałam jej twój telefon - mam nadzieję, ze nie masz na myśli maila ode mnie :)[/QUOTE] Tak, tak ta Pani:) Wysłała do mnie PW na dogo! Bo odnalazła wątek Jagi i doszła do tego, że to właśnie u mnie jest obecnie Jagusia:) Quote
eliza_sk Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 O to superrr. Może nam się ujawni tutaj - zapraszamy :) Quote
kasia_jot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='eliza_sk']O to superrr. Może nam się ujawni tutaj - zapraszamy :)[/QUOTE] I mocno trzymamy kciuki ;) Quote
eliza_sk Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Halooo, ew. Jagowa panciu, ujawnij się nam. Chętnie poznamy i odpowiemy na wszystko. Quote
DoPi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 cześć odwidzam watek a tu dobre wieści:multi: Benio w domeczku:multi: dziewczyny zdrowe i sliczne:loveu: Czy jakos moge pomóc (oprócz wymiziania maluchów?):eviltong: Quote
Evelka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='DoPi']cześć odwidzam watek a tu dobre wieści:multi: Benio w domeczku:multi: dziewczyny zdrowe i sliczne:loveu: Czy jakos moge pomóc (oprócz wymiziania maluchów?):eviltong:[/QUOTE] A my wciąż czekamy na odwiedziny!:cool3: Quote
eliza_sk Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Evalka a będą foto do nowej serii ogłoszeń, puściłabym na dniach :) Quote
eliza_sk Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Właśnie trwają odwiedziny u Joko, DoPi lustruje kandydatów ;) Quote
Roszpunka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='eliza_sk']Właśnie trwają odwiedziny u Joko, DoPi lustruje kandydatów ;)[/QUOTE] Bardzo proszę o zdradzenie większej ilości szczegółów, gdyż chodzi o pupilkę mą ;) Quote
eliza_sk Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Roszpunka']Bardzo proszę o zdradzenie większej ilości szczegółów, gdyż chodzi o pupilkę mą ;)[/QUOTE] DoPi, mall - do tablicy :) Quote
Roszpunka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='eliza_sk']DoPi, mall - do tablicy :)[/QUOTE] Się nie wykręcaj, bo coś wiesz, tylko powiedzieć mi nie chcesz :placz: Quote
eliza_sk Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Roszpunka']Się nie wykręcaj, bo coś wiesz, tylko powiedzieć mi nie chcesz :placz:[/QUOTE] Młode małżeństwo, mieszkanie w bloku, ona miała 15 lat psa. Byli zapoznać się z Joko - mają się przespać z tematem. Więcej napisze DoPi. Sama wróciłaś ? Quote
Recommended Posts