Jump to content
Dogomania

3 SZCZENIAKI - porzucone w parku - WRESZCIE w nowych domach !

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja wiem, wiem, że to nie są zdjęcia ogłoszeniowe:oops: Ale chciałam uradować Wasze oczy widokiem Jagusi:evil_lol:
Jutro pewnie pożyczymy porządny aparat to urządzimy jakąś sesję:razz:

Posted

[quote name='Evelka']No ja wiem, wiem, że to nie są zdjęcia ogłoszeniowe:oops: Ale chciałam uradować Wasze oczy widokiem Jagusi:evil_lol:
Jutro pewnie pożyczymy porządny aparat to urządzimy jakąś sesję:razz:[/QUOTE]

Się nie przejmuj... Eliza stale jęczy i coś jej się nie podoba ;)
Zrobisz ogłoszeniowe i też nie będą szefowej pasować :diabloti: Wiem z doświadczenia :p

Posted

[quote name='Roszpunka']Się nie przejmuj... Eliza stale jęczy i coś jej się nie podoba ;)
Zrobisz ogłoszeniowe i też nie będą szefowej pasować :diabloti: Wiem z doświadczenia :p[/QUOTE]

No nareszcie ktoś miał odwagę prawdę powiedzieć. :diabloti:
ja się bojam bo po premii zaraz mi pojedzie.:oops:

Posted

[quote name='Roszpunka']Się nie przejmuj... Eliza stale jęczy i coś jej się nie podoba ;)
Zrobisz ogłoszeniowe i też nie będą szefowej pasować :diabloti: Wiem z doświadczenia :p[/QUOTE]

Roszpun, Ty mnie lepiej nie nerwuj, co ? Czy ja marudzę na Twoje foty, zawsze są piękne [COLOR=white](no może z wyjątkiem pomarańczowego tłełka ...)[/COLOR], a nad ostatnimi to piałam :mad:

[quote name='tomcug']No nareszcie ktoś miał odwagę prawdę powiedzieć. :diabloti:
ja się bojam bo po premii zaraz mi pojedzie.:oops:[/QUOTE]

Dyspozycja dot. premii została właśnie cofnięta - masz za swoje :eviltong:

Lepiej se po kolczyki zajrzyjcie:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223154-***NOWE-gad%C5%BCety-DLA-ka%C5%BCdego-PSIARZA-oraz-MORSKIE-KLIMATY-na-SOZ-do-19.02-%21"]http://www.dogomania.pl/threads/223154-***NOWE-gad%C5%BCety-DLA-ka%C5%BCdego-PSIARZA-oraz-MORSKIE-KLIMATY-na-SOZ-do-19.02-![/URL]

[SIZE=3][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/5161/kolczykii.jpg[/IMG][/SIZE]

Posted

[quote name='tomcug']No nareszcie ktoś miał odwagę prawdę powiedzieć. :diabloti:
ja się bojam bo po premii zaraz mi pojedzie.:oops:[/QUOTE]

A ja niczego nie ryzykuję, bo premii mi i tak nie obiecywano :shake:

Teraz tylko czekam, na zemstę Szefowej :roll:

Posted

[quote name='Roszpunka']A [B]ja niczego nie ryzykuję, bo premii mi i tak nie obiecywano[/B] :shake:

Teraz tylko czekam, na zemstę Szefowej :roll:[/QUOTE]

To się ciesz, bo przynajmniej złudzeń nie masz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Ciotki, cześć Bachory ;) Wszystko w normie, chociaż słabo sobie flugacie :) Pomarańczowe jest super i wypraszam sobie (na szczęście mi premii nikt nie daje) :D

Posted

[quote name='mmd']Cześć Ciotki, cześć Bachory ;) Wszystko w normie, chociaż słabo sobie [B]flugacie[/B] :) Pomarańczowe jest super i wypraszam sobie (na szczęście mi premii nikt nie daje) :D[/QUOTE]

Wiesz, że żywię do Ciebie ciepłe uczucia, jednak pisanie obcojęzycznych wyrażeń z gaciami nie jest mile widziane :diabloti:
Tłumaczenie poproszę, cobym mogła obcym słownictwem w towarzystwie błysnąć :cool1:

Posted

[quote name='Evelka']Nie chciałam się wtrącać w tą dysputę:razz: ale muszę najmocniej poprosić Elizę o jak najszybsze opróżnienie swojej skrzynki!:diabloti:[/QUOTE]

Słyszysz Eliza, wypróżnij w końcu tę skrzynkę! :diabloti:

Posted

:stupid: - tyle co mam Wam szydercy do powiedzenia. Idę z Majką ósemki na śniegu kręcić.

Roszpun - jutro rozmowa dyscyplinująca.
tomcugowska - Ty lepiej uważaj, bo wiesz ... mam na Cię haka.
Alfikowa - chociaż Ty kochana nie psuj se marki, boś jedyna sprawiedliwa w tym towarzystwie .

[CENTER]żegnam :eviltong:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Roszpunka']Wiesz, że żywię do Ciebie ciepłe uczucia, jednak pisanie obcojęzycznych wyrażeń z gaciami nie jest mile widziane :diabloti:
Tłumaczenie poproszę, cobym mogła obcym słownictwem w towarzystwie błysnąć :cool1:[/QUOTE]
[B]Masz tłumaczenie: flugać - bluzgać, bluźnić, wyrażać się, używać wulgarnych słów. regionalizm łódzki[/B]

Posted

[quote name='Roszpunka']Wiesz, że żywię do Ciebie ciepłe uczucia, jednak pisanie obcojęzycznych wyrażeń z gaciami nie jest mile widziane :diabloti:
Tłumaczenie poproszę, cobym mogła obcym słownictwem w towarzystwie błysnąć :cool1:[/QUOTE]
Jedna o gaciach, druga o wypróżnianiu - czy Was coś za przeproszeniem ciśnie? :D

Posted

[quote name='eliza_sk']:stupid: - tyle co mam Wam szydercy do powiedzenia. Idę z Majką ósemki na śniegu kręcić.

[B]Alfikowa - chociaż Ty kochana nie psuj se marki, boś jedyna sprawiedliwa w tym towarzystwie .
[/B]

[/CENTER]
[/QUOTE]

Już nie! :eviltong:

Posted

[quote name='Evelka']Nie chciałam się wtrącać w tą dysputę:razz: ale muszę najmocniej poprosić Elizę o jak najszybsze opróżnienie swojej skrzynki!:diabloti:[/QUOTE]

Posprzątane - idę na ósemki na śniegi i wrócę zobaczyć korespondencję :)

Posted

[quote name='eliza_sk']:stupid: - tyle co mam Wam szydercy do powiedzenia. Idę z Majką ósemki na śniegu kręcić.

Alfikowa - chociaż Ty kochana nie psuj se marki, boś jedyna sprawiedliwa w tym towarzystwie .

[/CENTER]
[/QUOTE]

Ejj, a ja?!
No i co z moją namiętną wiadomością?!:cool3:

edit: A jednak skrzynka już opustoszała!:multi:

Posted

[quote name='tomcug'][B]Masz tłumaczenie: flugać - bluzgać, bluźnić, wyrażać się, używać wulgarnych słów. regionalizm łódzki[/B][/QUOTE]

Ciekawa, czy mi Jęcząca Eliza jutro flugać będzie :roll: