Jump to content
Dogomania

Dyziulek z chorym serduszkiem - potrzebne wsparcie na leki i weta.

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ivette3']Ja również witam ale nocną porą i za razem mówię dobrej nocy wszystkim :)[/QUOTE]

Ciociu zbudzisz Dyzia o tej porze:angryy: rozumiem, że Gucio to młodziak, ale czy pani Gamosi takie harcowanie po nocy odpowiada??? fajnie, ze był Mikołaj u Dyziuni
[IMG]http://turystyka.zawisza-travel.com.pl/wp-content/uploads/2012/08/mikolaj.gif[/IMG]

Posted

Oj Sabinko :oops: ...to teraz mnie przyłapałaś.Wiem, że moja Gamosia wpadła Ci w oko i zapewniam Cię, że o nią dbam ( bo nie chcę z Tobą zadzierać, abyś mnie Teofilkiem nie poszczuła :eviltong: ).Zauważ jednak, że moja babcia Gamosia jest bardzo podobna do Dyzia i wiekiem i wyglądem oraz lekkim niedosłuchem .Pasują do siebie, więc trochę randek pod osłoną nocy im się należy ;).

Posted

[quote name='danal1983']hej swatki, gdzie sie podziekwacie dzisiaj:)[/QUOTE]

nie wiem czy mnie akurat pytasz :) ale wyrwę się do odpowiedzi :
Jestem i podglądam :eviltong:

Posted

[quote name='danal1983']Ciebie Ciociu Swatko - Ivette vel CS[/QUOTE]

no tak !!! teraz wszystko co najgorsze, to "ja! " ...a ciotka Sabinka cwaniarka jedna:loveu:...niby to napisała...ale dokładnie schowana za tą samą sekundą w pisaniu co Ty i jej się upiekło :-(;)

Posted

Witam cioteczki i Dyziulka :)
I zapraszam na jego bazarki - jeden dzisiaj ma swój finał,więc serdecznie zapraszamy do kupowania :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236690-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-bazarek-dla-Dyzia-chorego-na-serducho-do-8-12-godz-24/page4[/url]

Posted

[quote name='ivette3']Przyłączam się do życzeń ick dla ciotek i wujków.Maluszkowi życzę szybkiego znalezienia domku i długich, dobrych lat życia.[/QUOTE]

ale Cioteczko Ivette bedzie tu jeszcze przed świętami?:)

Posted

[quote name='danal1983']ale Cioteczko Ivette bedzie tu jeszcze przed świętami?:)[/QUOTE]

No nie wiadomo :cool3:;) - jutro koniec Świata, więc kto wie co pojutrze :loveu:;)