Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Ozi to młody, około roczny, bardzo kontaktowy i nieagresywny psiak. Przyjazny do ludzi i innych zwierząt, lgnie do człowieka, uwielbia się przytulać i bardzo chciałby znaleźć wreszcie swój jedyny, kochający dom, oraz człowieka, który poświeci mu czas i odda swoje serce. Prawdopodobnie w żyłach Oziego płynie krew owczarka niemieckiego, ma miękką, gładką sierść i radosne usposobienie. Jednak Ozi do końca nie przypomina owczarka, ponieważ ma krótkie łapki i być może z tego powodu został porzucony nad rzeką, pozostawiony sam sobie na pastwę losu. :shake: Jednak nie jest ważne, czy Ozi jest owczarkiem czystej krwi, jego pogoda ducha, przyjazny i uległy charakter, sprawiają, że jest on wymarzonym towarzyszem życia dla każdego kto na prawdę kocha psy :p:loveu: Ozi przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa. W sprawie adopcji proszę o kontakt: Agata 797297201 po 15 lub e-mail: [email protected] A oto nasz wspaniały Ozi :loveu::lol::loveu: Edited March 18, 2012 by Agula99 Quote
Becia66 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 cudny jest, strasznie mi sie podoba :loveu:, gdybym miała adoptowac jakiegoś psa z przytuliska pewnie jego bym wzięła...:lol: Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ależ Beciu, nie krępuj się, to właśnie o Tobie wspomniałam w ostatnim zdaniu, że dla kogoś kto na prawdę kocha psy :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Becia66 napisał(a):cudny jest, strasznie mi sie podoba :loveu: .... I taki pogodny i ... uśmiechnięty :lol:, pomimo tego co go spotkało... Quote
Gapka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Oby szybko domek znalazł :) Słodziak taki młody a tak go życie potraktowało echh ci ludzie...Trzymam kciuki!:) Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 To co Szpilko, będziesz jutro?? Pozwolę Ci wyprowadzić Oziego :) Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 To może jeszcze troszkę naszego przystojniaka :) ze swoją dziewczyną i kumplem po fachu ;) Quote
majuska Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agula99 napisał(a):Ależ Beciu, nie krępuj się, to właśnie o Tobie wspomniałam w ostatnim zdaniu, że dla kogoś kto na prawdę kocha psy :) Żartownisia z tej naszej Agatki :) Ozi śliczny, postaram się mu trzasnąć "regionalny" pakiecik :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 majuska napisał(a):Żartownisia z tej naszej Agatki :) Ozi śliczny, postaram się mu trzasnąć "regionalny" pakiecik :) A Pakusiowy pakiet udało sie wstrzymać ? Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 No witajcie majusko, czym było by życie bez odrobinki żartu i humoru :) Strzelaj, strzelaj, bo on taki kochany!!! Ja też bym go wzięła, wiadomo, ale każdy wie jak jest, wetka by mnie z motyką pogoniła!!! ;) Możesz się nad nim rozpływać w zachwytach, bo on taki jest, mimo że dopiero raz go widziałam, ale od razu pokochałam :) Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Tak sobie myślę, że Ozi ma w sobie taką pozytywną energię :) Dobrze, że jakaś dobra dusza miała przeczucie i zmieniła trasę spaceru ;) Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Mam cichą nadzieję, że szybko się ktoś zakocha w Ozim, tak jak my od razu go pokochaliśmy :) Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agula99 napisał(a):Mam cichą nadzieję, że szybko się ktoś zakocha w Ozim, tak jak my od razu go pokochaliśmy :) Tak będzie, skoro zauroczył ciotkę (wiedźmę ;)) Roszpunkę od pierwszego wejrzenia, to cała reszta świata również jest bez szans :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Roszpunka napisał(a):Tak będzie, skoro zauroczył ciotkę (wiedźmę ;)) Roszpunkę od pierwszego wejrzenia, to cała reszta świata również jest bez szans :evil_lol: A wszyscy wiedzą, że ciotka Roszpunka miesza różne napary, skrzek żaby odławia i tym czaruje i dobre domki wynajduje :) Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agula99 napisał(a):A wszyscy wiedzą, że ciotka Roszpunka miesza różne napary, skrzek żaby odławia i tym czaruje i dobre domki wynajduje :) W każdym bądź razie bardzo się stara ;) Quote
Gapka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 wyślijcie mi na emaila [FONT=Calibri][email protected][/FONT] dane do kogo mam przesłać pieniążki i kwote na ogłoszenia dla Oziego to też mu zasponsoruję:) bo ja nie umiem tego robić więc dam kase komuś kto się na tym zna:) Niech ma Ozuś i ode mnie ogłoszenia:) Tylko niech któraś mi wyśle swoje dane i kwote!:) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Gapka']wyślijcie mi na emaila [FONT=Calibri][email protected][/FONT] dane do kogo mam przesłać pieniążki i kwote na ogłoszenia dla Oziego to też mu zasponsoruję:) bo ja nie umiem tego robić więc dam kase komuś kto się na tym zna:) Niech ma Ozuś i ode mnie ogłoszenia:) Tylko niech któraś mi wyśle swoje dane i kwote!:) Tu chyba Majuska najbardziej kompetentna. Ona ostatnio zamawiala ogłoszenia. Bo one są zamawiane na bazarkach ogloszeniowych. My dorabiamy w miare możliwości. Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Gapka']wyślijcie mi na emaila [FONT=Calibri][email protected][/FONT] dane do kogo mam przesłać pieniążki i kwote na ogłoszenia dla Oziego to też mu zasponsoruję:) bo ja nie umiem tego robić więc dam kase komuś kto się na tym zna:) Niech ma Ozuś i ode mnie ogłoszenia:) Tylko niech któraś mi wyśle swoje dane i kwote!:) Ale możesz też Gapka sfinansować wyróznienie jakiegoś ogłoszenia Oziego - które my zrobimy :lol: Quote
Becia66 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Banerki och Szpieczko jak dobrze że jesteś, to i banerki będą....:lol: Morduję się już chwilke z wklejeniem i nic mi nie wychodzi nie wiedzieć czemu. Quote
Gapka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ok barb:). Może być i wyróżnienie.Czekam na emaila z danymi i kwotą i wyśle pieniążki:) Quote
Recommended Posts