Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ozi to młody, około roczny, bardzo kontaktowy i nieagresywny psiak. Przyjazny do ludzi i innych zwierząt, lgnie do człowieka, uwielbia się przytulać i bardzo chciałby znaleźć wreszcie swój jedyny, kochający dom, oraz człowieka, który poświeci mu czas i odda swoje serce. Prawdopodobnie w żyłach Oziego płynie krew owczarka niemieckiego, ma miękką, gładką sierść i radosne usposobienie. Jednak Ozi do końca nie przypomina owczarka, ponieważ ma krótkie łapki i być może z tego powodu został porzucony nad rzeką, pozostawiony sam sobie na pastwę losu. :shake:
Jednak nie jest ważne, czy Ozi jest owczarkiem czystej krwi, jego pogoda ducha, przyjazny i uległy charakter, sprawiają, że jest on wymarzonym towarzyszem życia dla każdego kto na prawdę kocha psy :p:loveu:

Ozi przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa.

W sprawie adopcji proszę o kontakt: Agata 797297201 po 15 lub e-mail: [email protected]

A oto nasz wspaniały Ozi :loveu::lol::loveu:

Edited by Agula99
  • Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
cudny jest, strasznie mi sie podoba :loveu: ....

I taki pogodny i ... uśmiechnięty :lol:, pomimo tego co go spotkało...

Posted

Agula99 napisał(a):
Ależ Beciu, nie krępuj się, to właśnie o Tobie wspomniałam w ostatnim zdaniu, że dla kogoś kto na prawdę kocha psy :)

Żartownisia z tej naszej Agatki :)
Ozi śliczny, postaram się mu trzasnąć "regionalny" pakiecik :)

Posted

majuska napisał(a):
Żartownisia z tej naszej Agatki :)
Ozi śliczny, postaram się mu trzasnąć "regionalny" pakiecik :)

A Pakusiowy pakiet udało sie wstrzymać ?

Posted

No witajcie majusko, czym było by życie bez odrobinki żartu i humoru :)
Strzelaj, strzelaj, bo on taki kochany!!! Ja też bym go wzięła, wiadomo, ale każdy wie jak jest, wetka by mnie z motyką pogoniła!!! ;)
Możesz się nad nim rozpływać w zachwytach, bo on taki jest, mimo że dopiero raz go widziałam, ale od razu pokochałam :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Mam cichą nadzieję, że szybko się ktoś zakocha w Ozim, tak jak my od razu go pokochaliśmy :)

Tak będzie, skoro zauroczył ciotkę (wiedźmę ;)) Roszpunkę od pierwszego wejrzenia, to cała reszta świata również jest bez szans :evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Tak będzie, skoro zauroczył ciotkę (wiedźmę ;)) Roszpunkę od pierwszego wejrzenia, to cała reszta świata również jest bez szans :evil_lol:

A wszyscy wiedzą, że ciotka Roszpunka miesza różne napary, skrzek żaby odławia i tym czaruje i dobre domki wynajduje :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A wszyscy wiedzą, że ciotka Roszpunka miesza różne napary, skrzek żaby odławia i tym czaruje i dobre domki wynajduje :)

W każdym bądź razie bardzo się stara ;)

Posted

[quote name='Gapka']wyślijcie mi na emaila
[FONT=Calibri][email protected][/FONT] dane do kogo mam przesłać pieniążki i kwote na ogłoszenia dla Oziego to też mu zasponsoruję:) bo ja nie umiem tego robić więc dam kase komuś kto się na tym zna:) Niech ma Ozuś i ode mnie ogłoszenia:) Tylko niech któraś mi wyśle swoje dane i kwote!:)

Tu chyba Majuska najbardziej kompetentna. Ona ostatnio zamawiala ogłoszenia. Bo one są zamawiane na bazarkach ogloszeniowych. My dorabiamy w miare możliwości.

Posted

[quote name='Gapka']wyślijcie mi na emaila
[FONT=Calibri][email protected][/FONT] dane do kogo mam przesłać pieniążki i kwote na ogłoszenia dla Oziego to też mu zasponsoruję:) bo ja nie umiem tego robić więc dam kase komuś kto się na tym zna:) Niech ma Ozuś i ode mnie ogłoszenia:) Tylko niech któraś mi wyśle swoje dane i kwote!:)

Ale możesz też Gapka sfinansować wyróznienie jakiegoś ogłoszenia Oziego - które my zrobimy :lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Banerki

och Szpieczko jak dobrze że jesteś, to i banerki będą....:lol:
Morduję się już chwilke z wklejeniem i nic mi nie wychodzi nie wiedzieć czemu.