Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dostałam maila :) Pani ma bardzo dużo pytań, także powiedziałam pani żeby dzwoniła do Aguli.

Oooo fajnie, tylko czy Pani była fajna??? :) No to czekam!! Już jestem ciekawa jakie to pytania, te z typu inteligentnego czy trochę mniej ;)

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Agula99 napisał(a):
Becia znowu ma swojego pupilka u nas :)

To prawda. Niekwestionowanymi moimi pupilami byli Martin, Iga, Waluś i teraz Ozzi :loveu:

Edited by Becia66
Posted

Agula99 napisał(a):
Bo on jest taki uroczy, że można się zakochać od pierwszego wejrzenia!! :)

Ciotko Majusko a kiedy wreszcie będą te ogłoszenia od Bakusiowej ? :roll:

Żeby jak najwiecej ludzi mogło sie zakochać w Ozzim. :loveu:

Posted

Agula99 napisał(a):
Już ktoś o niego pytał, więc jest dobrze, ale jak tu się nie zakochać kiedy to sama słodycz!! :)

Ale nie miałaś jeszcze telefonu ?

Może Karolciasz przekieruje na Ciebie tymczasem tego maila to sie będziesz mogła przygotować do odpowiedzi ?

Posted

Karolcia może maila przesłać, tylko nie jest powiedziane , że pani te pytania zadała, mogła napisać, że ma dużo pytań i z kim ma się skontaktować. Karolcia, to jak to jest z tym emailem???

Posted

No nieee Karolcia, rozwaliłaś mnie tym mailem, ale pytania!!! Tylko kto zna na nie odpowiedź??? :) Niezłe!!! Można odpowiedzieć, lub odpisać, myślę, że...ale nie jestem pewna, wydaje mi się że, ale nie jestem pewna, mniemam że, ale nie jestem pewna!! Chyba ludzie za dużo od nas oczekują :) no nic czekam na mail, lub telefon od pani :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No nieee Karolcia, rozwaliłaś mnie tym mailem, ale pytania!!! Tylko kto zna na nie odpowiedź??? :) Niezłe!!! Można odpowiedzieć, lub odpisać, myślę, że...ale nie jestem pewna, wydaje mi się że, ale nie jestem pewna, mniemam że, ale nie jestem pewna!! Chyba ludzie za dużo od nas oczekują :) no nic czekam na mail, lub telefon od pani :)

To zdradź chociaż jedno pytanie.

Posted

barb napisał(a):
Ciotko Majusko a kiedy wreszcie będą te ogłoszenia od Bakusiowej ? :roll:

Żeby jak najwiecej ludzi mogło sie zakochać w Ozzim. :loveu:

Od siekowej
No nie wiem..czekam i czekam miały być wczoraj..może się robią, w końcu to 3 pakiety po 66 ogłoszeń, mam nadzieję, że lada dzień będą

Posted

barb napisał(a):
To zdradź chociaż jedno pytanie.

A zdradzę nawet wszystkie:cool3: jak ktoś będzie miała propozycję odpowiedzi, to śmiało walić jak w dym
czy on akceptuje koty?
czy zrobiłby coś królikowi?
czy mógłby zostawać sam kilak godzin?
czy ma tendencje do uciekania niszczenia?
czy nie miałby problemów z utrzymywaniem czystości?
czy ma jakieś traumy?
:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

Mi się wydaje,że ta pani jest z tych co chcą mieć psa "podanego na tacy" wiecie zawieź pod nos i jeszcze zrób tak żeby od razu było cacy. Zero pracy z psem, a ma być dobrze. Może to tylko jakieś takie moja odczucie, ale jakoś mi to nie leży.

Posted

No to w razie czego to może ja odpowiem: króliki??? uwielbia, najlepiej w śmietanie!!! za kotami goni nawet na drzewa, niszczy co popadnie, że o czystości nie wspomnę ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
A zdradzę nawet wszystkie:cool3: jak ktoś będzie miała propozycję odpowiedzi, to śmiało walić jak w dym
czy on akceptuje koty?
czy zrobiłby coś królikowi?
czy mógłby zostawać sam kilak godzin?
czy ma tendencje do uciekania niszczenia?
czy nie miałby problemów z utrzymywaniem czystości?
czy ma jakieś traumy?
:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Myślę, że pytania sa w porządku. Niestety Wy Ozziegi znacie krotko.
Wiecie, że jest przyjazny do ludzi i do innych psów.

Co do reszty to niestety w warunkach Przytuliska pewnie nigdy nie da się ustalić. Nie macie mozliwości sprawdzenia go na krolika i koty, nie wiecie też czy umie zachować czystość w domu, zostać sam i nie niszczyć. Nie wiecie czy nie mial traumy.
Zeby chociaż część z tych rzeczy określić pies musiałby raczej być w dt.

Posted

Pani się rozmyśliła, ale się nie smucimy bo teraz dostałam coś takiego:
Szanowni państwo

szukamy pieska dla nas , mieszkamy z 15 letnim z synem w bloku w Rzeszowie na IX pietrze, przeprowadziliśmy się 2 lata temu z domu od moich rodziców i tam mieliśmy koty zawsze a rodzice psa , bardzo nam brakuje zwierzaka w życiu, ale nie wiemy czy będzie dla zwierzęcia dobrze tak żyć w bloku, bo na pewno nie każde to zniesie, niektóre potrzebują dużo ruchu, wolności i swobody a więc ogrodu przed domem, jeśli znalazła by się dla nas jakaś psinka, która waszym zdaniem nadaje się do mieszkania w bloku, my dużo chodzimy na zewnątrz, syn lubi spacerować, więc będzie często z psem chodził i oboje bardzo kochamy zwierzęta, które są u nas zawsze członkiem rodziny-dla syna jak skończył roczek zamówiłam kociczkę z ogłoszenia i żyła z nami 12 lat. umiemy się troskliwie zająć zwierzęciem.
bardzo proszę o odpowiedź
Anna

Dziewczyny co mam Pani odpisać??
Trochę mi się to nie podoba:
dla syna jak skończył roczek zamówiłam kociczkę z ogłoszenia
jako prezent ta kociczka?, ale skoro była kochana to może pani to po prostu tak ujęła.

Posted

To było w sprawie Ozziego??
A może można tym ludziom zaproponować Nutkę, albo Kaję również??
Agula, Becia powiedzcie lepiej Wy bo ja nie znam tych psiaków osobiście....