KARLINADOMINIKA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [IMG][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/842/dsc08840d.jpg/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/8758/dsc08840d.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG] a oto kilka nowych fotek Homercia Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/8758/dsc08840d.jpg[/IMG] Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/4341/dsc08839n.jpg[/IMG] [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/9710/dsc08842x.jpg[/IMG] troszke mokry był i ubłocony ale i tak piękniś!!!! Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 nawet nie wiecie jak mi przykro, ze nie umiem Homerkowi pomoc:( to takie pocieszne psisko, stworzone do kochania.Tak sie potrafi cały wtulic w czlowieka i widac od razu jak on tej milosci bardzo potrzebuje...........straszne to wszystko, ryczec mi sie chce, juz sama nie wiem co mam robic................ Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ja rycze jak czytam Twoje posty......:(...Boziu... co jeszcze mozemy zrobic? Jak znalesc Mu domek? Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ja rycze jak czytam Twoje posty......:(...Boziu... co jeszcze mozemy zrobic? Jak znalesc Mu domek?[/QUOTE] żebym to ja wiedziała.............jutro bede rozwieszac plakaty.Moze w ten sposob znajdzie sie czlowiek dla Homerka.Ciotki wczesniej wkleilam link do plakatu-porowieszajcie prosze u siebie. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']żebym to ja wiedziała.............jutro bede rozwieszac plakaty.Moze w ten sposob znajdzie sie czlowiek dla Homerka.Ciotki wczesniej wkleilam link do plakatu-porowieszajcie prosze u siebie.[/QUOTE] jak rozruszac ten wątek na dogo?????????????????prawie nikt tu nie zagląda :(( Quote
Sabina02 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Piekne foteczki! :loveu: Dziekujemy! :) Dodam fotki do ogloszenia na Tablicy, no i wyroznie to ogloszenie, bo przez jakis czas mial zwykle. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Sabina02']Piekne foteczki! :loveu: Dziekujemy! :) Dodam fotki do ogloszenia na Tablicy, no i wyroznie to ogloszenie, bo przez jakis czas mial zwykle.[/QUOTE] Super :) Dziękuję bardzo wraz z Homerkiem.Psina radośnie macha do ciebie ogonem:))Ostatnio straszny z niego przytulas:)) chyba mnie juz pokochal :)) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Aimez_moi']Co tam u Homercia?[/QUOTE] Aimez_moi, chyba juz tylko ty i ja tu zaglądamy:((((((u Homerka bez zmian, z tym że mam wrażenie ze coraz gorzej znosi moje wizyty, a raczej czas rozstania.jak wchodze do kojca to tak sie strasznie cieszy skacze lapke podaje, a pozniej stoi i tak sie wtula,ze serce pęka......a jak odchodzę to na sile chce wyjsc za mna i placze:((((((((((Biedaczysko nasze kochane....... Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dziękuję za odwiedziny:(((Homerek rzeczywiscie jest bardzo biedny, coraz bardziej biega w kojcu w kólko...Pani Wanda nieraz mysli, ze sobie lapy polamie taka predkosc osiaga:////juz nie wiem co mam robic....rozgłaszajcie go proszę po innych wątkach............. Quote
Aimez_moi Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Znow sie poryczalam...... co mozemy jeszcze zrobic? Juz tak myslalam o jakims platnym dt...jak myslicie dalybysmy rade? Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Aimez_moi']Znow sie poryczalam...... co mozemy jeszcze zrobic? Juz tak myslalam o jakims platnym dt...jak myslicie dalybysmy rade?[/QUOTE] zalezy ile osob sie dolozy...Pani Ania łojewska deklarowala 100 zl/miesiecznie.Tylko jest jeden problem-Pani Wanda poki co nie zgadza sie na tymczas,chociaz mysle, ze jak nadejdzie zima , a HOmer bedzie ebz domu to moze by sie zgodzila..........Dzięki,ze jestescie dziewczyny Quote
Madzior. Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']zalezy ile osob sie dolozy...Pani Ania łojewska deklarowala 100 zl/miesiecznie.Tylko jest jeden problem-Pani Wanda poki co nie zgadza sie na tymczas,chociaz mysle, ze jak nadejdzie zima , a HOmer bedzie ebz domu to moze by sie zgodzila..........Dzięki,ze jestescie dziewczyny[/QUOTE] Pani Wanda ma złe doświadczenia związanie z tymczasami dlatego tak niechętnie do tego podchodzi.. Zaglądam do Homera także, lecz rzadko coś szrajbnę Gdzie można go jeszcze ogłosić?? Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mozemy pomalutku sie rozeznac z deklaracjami..... sprawdze moje i pozniej napisze ile moglabym dac...... Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aimez_moi']Mozemy pomalutku sie rozeznac z deklaracjami..... sprawdze moje i pozniej napisze ile moglabym dac......[/QUOTE] ok.Mozemy sprawdzic-jezeli uzbieramy potrzebna sume to bedzie wiadomo ze mozna zaczynac temat....a czy ktos zna jakis domowy dom tymczasowy w okolicach poznania? Quote
anica Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Aimez_moi, chyba juz tylko ty i ja tu zaglądamy:((((((u Homerka bez zmian, z tym że mam wrażenie ze coraz gorzej znosi moje wizyty, a raczej czas rozstania.jak wchodze do kojca to tak sie strasznie cieszy skacze lapke podaje, a pozniej stoi i tak sie wtula,ze serce pęka......a jak odchodzę to na sile chce wyjsc za mna i placze:((((((((((Biedaczysko nasze kochane.......[/QUOTE] Witam ciepło :) widzę ,że jesteś emocjonalnie bardzo związana z chłopakiem ...zresztą ...raczej trudno ich nie kochać!....z tego co piszesz.. to z wzajemnością :)... czas wakacji i chyba na dogo dlatego tak cichutko... czy jest u Was jakaś lokalna gazeta gdzie można , bezpłatnie ogłosić Homerka ? .. we Wrocławiu jest np Wyborcza i wiem ,że takie darmowe ogłoszenia : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] .. w lokalnej prasie często kończą się sukcesem :) spróbuj proszę :) Quote
Recommended Posts