Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina02']A to chodzilo o wyroznienie na Tablicy??? Myslalam, ze Wam chodzi o Gumtree, bo wyrozniona Tablice to juz ma u mnie na caly miesiac:

[URL]http://tablica.pl/oferta/slepy-homer-popada-w-depresje-pilnie-potrzebny-dobry-dom-IDE1W5.html[/URL][/QUOTE]

Sabinko chodzi o gumtree, pomyliło mi się:)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale cisza u Homercia:(((((Byłam dzisiaj u niego-biedak wymęczony upałami,ale przynajmniej juz tak w kolko nie biega...Dosc ładnie nawet dzisiaj chodził, chetnie zjadl michę mokrej karmy,przysmaczki i wędzone kurze łapki;))(swińskim uchem juz gardzi:) )no i tak się tuliłłłłłłłłłłłłłłłł.Co tydzień serce mi pęka jak go muszę w schronie zostawić.............on tak potrzebuje czlowieka:(((((((((((((((((((((

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']nikt nie zagląda do Homercia:(((((((((((((((((((((([/QUOTE]

Tak jest wyróżnione:

[url]http://poznan.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131[/url]

Posted

ale tu cichooooooooo...............a Homerek wciąż czeka.Trzeba mu jak najszybciej znalezc domek.Z tym jego zwyrodnieniem moze nie przezyc kolejnej zimy na dworze-kostki mogą odmowić mu posluszenstwa:/

[url]http://img703.imageshack.us/img703/9937/homermp.jpg[/url]

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']wiecie moze jak skopiowac Homerkowy banerek?[/QUOTE]

Robię w banerek kopiuj.Wchodzę w Ustawienia, na górze.Potem z lewej strony mam Edytuj sygnaturę.Klikam i robię wklej.Wiem, że nie wszyscy tak mogą i są też inne sposoby. Odezwą się pewnie jakieś ciotki i podadzą Ci Karolinko swoje metody.

Posted

[quote name='Syla']Robię w banerek kopiuj.Wchodzę w Ustawienia, na górze.Potem z lewej strony mam Edytuj sygnaturę.Klikam i robię wklej.Wiem, że nie wszyscy tak mogą i są też inne sposoby. Odezwą się pewnie jakieś ciotki i podadzą Ci Karolinko swoje metody.[/QUOTE]

Dzięki Sylwio, zaraz sprobuje:))
Cioteczki pospamujcie Homercia troszke na innych wątkach bo mało osób tu zagląda a ja nie bardzo mam w tej dogomanii rozeznanie jeszcze.....Z góry dziękuję:)))

Posted

witam zaglądam do psiaka i podnoszę niestety nie mam jak pomóc psu sama mam na dt psy /teraz mam sunie znaleziona niedaleko przy borówka trafiła do mnie nie mam serca jej odawac do schronu to pies kanapowiec szukam ds dla niej . psiak sliczny moze kiedys uda mi sie go spod kac jak bendzie na spacerku :) podnosze psiaka

Posted

[quote name='Pola17']witam zaglądam do psiaka i podnoszę niestety nie mam jak pomóc psu sama mam na dt psy /teraz mam sunie znaleziona niedaleko przy borówka trafiła do mnie nie mam serca jej odawac do schronu to pies kanapowiec szukam ds dla niej . psiak sliczny moze kiedys uda mi sie go spod kac jak bendzie na spacerku :) podnosze psiaka[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedziny i prosimy o rozreklamowanie Homerka:))