KARLINADOMINIKA Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Sabina02']A to chodzilo o wyroznienie na Tablicy??? Myslalam, ze Wam chodzi o Gumtree, bo wyrozniona Tablice to juz ma u mnie na caly miesiac: [URL]http://tablica.pl/oferta/slepy-homer-popada-w-depresje-pilnie-potrzebny-dobry-dom-IDE1W5.html[/URL][/QUOTE] Sabinko chodzi o gumtree, pomyliło mi się:) Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Byłam wczoraj u Homerka.Niestety znow biegał jak oszalały w kółko w kojcu, nawet jak ja w nim bylam:(((choroba sieroca--jedyny ratunek--domek:((((((((((((((( Quote
basiaaap Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [COLOR=#b22222][B]Madzior, napisałam do Ciebie pw.[/B][/COLOR] Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Podnoszę Homerka!!!!Gdzie ten domek????? Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ale cisza u Homercia:(((((Byłam dzisiaj u niego-biedak wymęczony upałami,ale przynajmniej juz tak w kolko nie biega...Dosc ładnie nawet dzisiaj chodził, chetnie zjadl michę mokrej karmy,przysmaczki i wędzone kurze łapki;))(swińskim uchem juz gardzi:) )no i tak się tuliłłłłłłłłłłłłłłłł.Co tydzień serce mi pęka jak go muszę w schronie zostawić.............on tak potrzebuje czlowieka:((((((((((((((((((((( Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 nikt nie zagląda do Homercia:(((((((((((((((((((((( Quote
Madzior. Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']nikt nie zagląda do Homercia:(((((((((((((((((((((([/QUOTE] Tak jest wyróżnione: [url]http://poznan.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131[/url] Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ale tu cichooooooooo...............a Homerek wciąż czeka.Trzeba mu jak najszybciej znalezc domek.Z tym jego zwyrodnieniem moze nie przezyc kolejnej zimy na dworze-kostki mogą odmowić mu posluszenstwa:/ [url]http://img703.imageshack.us/img703/9937/homermp.jpg[/url] Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 wiecie moze jak skopiowac Homerkowy banerek? Quote
Syla Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']wiecie moze jak skopiowac Homerkowy banerek?[/QUOTE] Robię w banerek kopiuj.Wchodzę w Ustawienia, na górze.Potem z lewej strony mam Edytuj sygnaturę.Klikam i robię wklej.Wiem, że nie wszyscy tak mogą i są też inne sposoby. Odezwą się pewnie jakieś ciotki i podadzą Ci Karolinko swoje metody. Quote
basiunia131 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Wiem, że to nie wiele ale też zaglądam do Homercia i mocno trzymam za niego kciuki. Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Syla']Robię w banerek kopiuj.Wchodzę w Ustawienia, na górze.Potem z lewej strony mam Edytuj sygnaturę.Klikam i robię wklej.Wiem, że nie wszyscy tak mogą i są też inne sposoby. Odezwą się pewnie jakieś ciotki i podadzą Ci Karolinko swoje metody.[/QUOTE] Dzięki Sylwio, zaraz sprobuje:)) Cioteczki pospamujcie Homercia troszke na innych wątkach bo mało osób tu zagląda a ja nie bardzo mam w tej dogomanii rozeznanie jeszcze.....Z góry dziękuję:))) Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Kurka wyswietla mis ie ze plik jest za duzy://// i nie chce sie zaladowac://///// Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Kurka wyswietla mis ie ze plik jest za duzy://// i nie chce sie zaladowac:///////[/QUOTE] POMOCY!!!!!!:placz: Quote
Pola17 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 witam zaglądam do psiaka i podnoszę niestety nie mam jak pomóc psu sama mam na dt psy /teraz mam sunie znaleziona niedaleko przy borówka trafiła do mnie nie mam serca jej odawac do schronu to pies kanapowiec szukam ds dla niej . psiak sliczny moze kiedys uda mi sie go spod kac jak bendzie na spacerku :) podnosze psiaka Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Pola17']witam zaglądam do psiaka i podnoszę niestety nie mam jak pomóc psu sama mam na dt psy /teraz mam sunie znaleziona niedaleko przy borówka trafiła do mnie nie mam serca jej odawac do schronu to pies kanapowiec szukam ds dla niej . psiak sliczny moze kiedys uda mi sie go spod kac jak bendzie na spacerku :) podnosze psiaka[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny i prosimy o rozreklamowanie Homerka:)) Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Hurra!!!!!!!!!!!!!! udało mi się.Banerek jest juz w sygnaturze.Idę pospamowac Homerka:)) Quote
Maciek777 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Odwiedzam:-) I niestety na razie nic więcej zrobić nie mogę:-( Quote
Recommended Posts