Madzior. Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Dzięki Uria.Niestety mam złą wiadomość-Pani zrezygnowała z adopcji Homerka poniewaz mąż się nie zgadza:(((((((((((((((((wielka szkoda...................................z drugiej strony też baba niepowazna-mogla sie najpierw skonsultowac z mężem zanim zadzwonila i dała nam wszystkim nadzieje na lepsze jutro dla Homercia................[/QUOTE] K...a !!!!!!!!!!!!!!!!!! niech ją szlag trafi, dała naszym sercom zielone światło dla Homera i nie powiedziała o swej decyzji mężowi ?????????? !! Dzięki dziewczyny za zaangażowanie w sprawę wizyty dla Homera.. Wiedziałam że mogę na was liczyć .. Czas działać dalej i znaleźć dom.. Quote
togaa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Melduje się na wątku na zaproszenie [B]Sabiny[/B], ale widzę że z domku nici. Wielka szkoda.. Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kurka,co zrobic zeby ten nasz Homerek kochany znalazł domek????????????juz powoli zaczynam tracic nadzieje:(((((((((( Quote
Syla Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Sabina02']Homer byl wczoraj w Dzienniku Zachodnim. Ciekawa jestem czy byl jakis odzew. [B]Madzior[/B], czy dostalas moj e-mail i przelalas pieniazki do gazety? [B]Syla[/B], czy masz moze wczorajszy DZ zeby nam tu wkeic fotke ogloszenia Homera? Plisss...[/QUOTE] W przeciągu kilku dni dwukrotnie zepsuł mi się komp.Wczoraj przeczytałam PW od Beatki i dzisiaj jej zdjęcie wysłałam.Przepraszam, że dopiero dzisiaj.Bardzo ładne to zdjęcie Homerka.Ogłoszenie jest rozbite na 2 części, ale ok.Pozdrawiam Śleputka kochanego. Quote
Beatkaa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-7VSdPZgXsjA/T75YM7Ck6PI/AAAAAAAAAdA/pmB4ptpnj8I/s640/homer1.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-c1Oamnhuksc/T75YQe_SkaI/AAAAAAAAAdI/kohUOOsjfqg/s640/homer2.jpg[/IMG] Quote
Sabina02 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Syla']W przeciągu kilku dni dwukrotnie zepsuł mi się komp.Wczoraj przeczytałam PW od Beatki i dzisiaj jej zdjęcie wysłałam.Przepraszam, że dopiero dzisiaj.Bardzo ładne to zdjęcie Homerka.Ogłoszenie jest rozbite na 2 części, ale ok.Pozdrawiam Śleputka kochanego.[/QUOTE] Dziekujemy za fotke ogloszenia. :) Rzeczywiscie zdjecie Homera wyszlo ladnie, szkoda tylko ze domek sie nie znalazl. No nic, wkrotce powtorzymy ta impereze z ogloszeniem w DZ. :) Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ale cisza u Homerka....DOmku tez nie widac :((((((((((((((((((((((( Quote
Sabina02 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Homer ma wyrozniona Tablice i sporo wejsc. Nikt nie dzwonil w jego sprawie? Quote
Madzior. Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Zapytam się jutro Weroni czy ktoś dzwonił , ale jakby dzwonił to by powiedziała.. Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Rozmawialam dzisiaj z Weroniką-nikt wiecej nie dzwonił.Wczesniej tylko jakas babka z Gliwic ale Weronice zepsuł sie telefon i numer przepadł:/ Podobno wiele piesków znajduje domy jak są umieszczane na Gumtree.Może warto by było Homercia oglosic tez tam.Co myślicie? Quote
Madzior. Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Tam go tez ogłaszałam ale wprawdzie na ogłoszeniu nie wyróżnionym, może by mu wyróżnić ?? Wykupię mu to ogłoszenie teraz , nie pamiętam jak długo jest wyróżnione ale chyba tydzień.. Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='Madzior.']Tam go tez ogłaszałam ale wprawdzie na ogłoszeniu nie wyróżnionym, może by mu wyróżnić ?? Wykupię mu to ogłoszenie teraz , nie pamiętam jak długo jest wyróżnione ale chyba tydzień..[/QUOTE] Madzior napisz ile to kosztuje to sie dorzucę Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 a tak w ogole to myslalam , żeby go oglosic w Gazecie Szamotulskiej-tylko muszę obczaic ile to kosztuje.Moze w naszych okolicach czeka na Homerka domek.Psina zalapal sie nawet i byl wczoraj chwileczke w reportazu TVN UWAGA:))))) Quote
Sabina02 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']a tak w ogole to myslalam , żeby go oglosic w Gazecie Szamotulskiej-tylko muszę obczaic ile to kosztuje.Moze w naszych okolicach czeka na Homerka domek.Psina zalapal sie nawet i byl wczoraj chwileczke w reportazu TVN UWAGA:)))))[/QUOTE] W tym reportazu o kotku??? Quote
Madzior. Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Madzior napisz ile to kosztuje to sie dorzucę[/QUOTE] Kochana ja opłace za jeden tydzień wyróżnienia a ty opłacisz kolejny za jakiś czas , co ? Może tak zrobimy? Tydzień wyróżnienia kosztuje 20 zł , tylko jest problem bo ...cholera męczę się od wczoraj nie mogę tego wyróżnić przez sposób płatnośći.. Spróbuję jeszcze z konta mężulka ( hi hi hi ) może uda mi się :) Chodzi o to że za wyróżnienie można zapłacić na trzy sposoby: Smsem przez komórkę ( próbowałam i nic z tego mój telefon albo operator nie pozwala mi wysyłac smsów na numery typu 98989 Kartą płatniczą ( z mojej nie mogę nie wiem czemu) przez PayPal ( trzeba się zarejstrować i "załadować " swoje konto w paypal aby móc płacić Dlaczego po prostu nie można wysłać kasy przelewem elektronicznym???? :angryy: Quote
Madzior. Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']a tak w ogole to myslalam , żeby go oglosic w Gazecie Szamotulskiej-tylko muszę obczaic ile to kosztuje.Moze w naszych okolicach czeka na Homerka domek.Psina zalapal sie nawet i byl wczoraj chwileczke w reportazu TVN UWAGA:)))))[/QUOTE] Karolina nasza Weronika jak szukała Kaji dawała ogłoszenie w gazecie szamotulskiej , zapytaj się jej ile płaciła! Quote
Madzior. Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Sabina tak to chodzi o ten reportaż :) W uwadze byliśmy i w psich adopcjach katarzyny pisarskiej :) Kurka sprawy na całą polskę się zrobiły.. Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Sabina02']W tym reportazu o kotku???[/QUOTE] tak tak.Pojawil sie na chwile:))))Mój piękniś!!!! Quote
KARLINADOMINIKA Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Madzior.']Kochana ja opłace za jeden tydzień wyróżnienia a ty opłacisz kolejny za jakiś czas , co ? Może tak zrobimy? Tydzień wyróżnienia kosztuje 20 zł , tylko jest problem bo ...cholera męczę się od wczoraj nie mogę tego wyróżnić przez sposób płatnośći.. Spróbuję jeszcze z konta mężulka ( hi hi hi ) może uda mi się :) Chodzi o to że za wyróżnienie można zapłacić na trzy sposoby: Smsem przez komórkę ( próbowałam i nic z tego mój telefon albo operator nie pozwala mi wysyłac smsów na numery typu 98989 Kartą płatniczą ( z mojej nie mogę nie wiem czemu) przez PayPal ( trzeba się zarejstrować i "załadować " swoje konto w paypal aby móc płacić Dlaczego po prostu nie można wysłać kasy przelewem elektronicznym???? :angryy:[/QUOTE] Magda jakby ci sie nie udało to ja mam PayPal w razie czego. Quote
Syla Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Madzior.']Dziękuję Pimezko:) Mam parę jeszcze oprócz tych więc spora lista mi się zrobiła. Na paru portalach już ogłosiałam. Teraz zabieram się za ręsztę , a najgorsze to to że w naszym schronie czeka nadal ponad 400 psiaków ..:( Cóż do pracy.. A tu nowe przyjechały, jeszcze ludzie bezczelnie wręczają psa przed bramą mówiąc nie chcę już go, albo: za stary..[/QUOTE] Nic nowego Magdalenko.Poza tym, każdy powód jest dobry, byle oddać staruszka.Wysłałam wczoraj lotto i mini lotto i gówno mam.Obiecałam sobie i to jest aktualne, że jak wygram, to nie 2 i 3 starutki, jak mam ,ale 10 takich śleputków, starutków biorę.Wakacje się zbliżają i będzie coroczny wysyp..... Quote
KARLINADOMINIKA Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 i co Madzior?udało ci sie z tą tablicą??? Quote
Sabina02 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']i co Madzior?udało ci sie z tą tablicą???[/QUOTE] A to chodzilo o wyroznienie na Tablicy??? Myslalam, ze Wam chodzi o Gumtree, bo wyrozniona Tablice to juz ma u mnie na caly miesiac: [URL]http://tablica.pl/oferta/slepy-homer-popada-w-depresje-pilnie-potrzebny-dobry-dom-IDE1W5.html[/URL] Quote
Recommended Posts