maja602 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wysłałam Ci ponownie, przed chwilą tel. do tej kobiety na PW. Zadzwoń do niej. Quote
kabaja Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 trzymam kciuki za malutkie ,aby znalazły dobre domki .Opiekunom Kropi chce tylko powiedzieć aby nie mieli nam za złe ,że myślimy aby Kropke zobaczyli inni lekarze /takie mamy doświadczenia z ludzkimi i zwierzęcymi lekarzami / .Chce im podziękować ,że zajmują się małą i mogę zapewnić/przynajmniej ze swojej strony/ ,że o Kropce nie zapomnimy nawet jeśli nasza pomoc będzie potrzebna za parę miesięcy. Quote
maja602 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja o Kropeczce cały czas pamiętam i też pomogę, jesli będzie potrzeba. Gdym miała inną sytuację ... no ale nie mam. Zrobiłam jej ogłoszenia i muszę powiedzieć, że mała robi furorę. Od wczoraj 100 osób obejrzało ślicznotkę. Na bazarek zrobiony dla Kropeczki nikt nie zaglada. szkoda http://www.dogomania.pl/threads/222949-Szale-szczypce-portfeliki-i-książeczki-dla-Kropeczki-do-26.02 Quote
LAleczka_666 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 podnoszę malutkie co u suniek? jest szansa na adopcję? Quote
auraa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Jedna pani jest wstępnie umówiona na wizytę, żeby zobaczyć suńki. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Quote
maja602 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To dobrze, ze ta Pani się zastanawia. To jest ważna decyzja. Może wcale się nie zastanawia, tylko po prostu nie maiła dzsiaj czasu, zeby podjęchać a decyzję już podjęła. Ja akurat o adopcję Śnieżki się nie boję. Cieszy sie dużym powodzeniem. Ludzie ją ogladają i biorą nr tel. Wszystko wymaga czasu. Quote
auraa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 tak, wiem. Myślę że ona znajdzie swojego człowieka. Quote
auraa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Śnieżka pojechała do swojego domu! Jest malutka i kochana więc myślę, że szybko zdobędzie serca wszystkich domowników. Na wszelki wypadek będę jednak prosiła o kontakt z Panią. Chcę być spokojna o jej dalsze losy. Mama Kropci będzie wysterylizowana w marcu. Od sąsiadki psiary, dostali namiary na lecznicę w której obowiązują normalne ceny. Teraz Kropcia musi znaleźć swojego człowieka. Quote
Kocurek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witaj Kropeczko:)Wspaniale,ze siostrzyczka znalazla juz domek:) Quote
maja602 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Bardzo się cieszę, że Śnieżka znalazła dom. Gdzie zamieszka? Edited February 22, 2012 by maja602 Quote
auraa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Z tego co pamiętam w bloku w Warszawie na Bemowie. Mieszkanie 60m. Pani pracuje w domu. Quote
auraa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Rozmawiałam z Panią, która adoptowała Śnieżkę. Pani już była z nią u lekarza, po raz kolejny ją zaszczepiła. W przyszłym tygodniu Śnieżka będzie miała prześwietlane przednie łapki, bo są krzywe. Pani chce sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Nuka, matka szczeniaków jest spanielowata, taka jest ponoć Kropcia. Natomiast Śnieżka to parówa. Podejrzewam, ze o alimenty trzeba ścigać jakiegoś jamnika. Pani mówi, że Śnieżka ma śliczny pycholek. Jest spokojniutka, w nocy trochę płakała a teraz śpi. Pytała czym ją najlepiej karmić. Wczoraj ładnie jadła ryż z kurczakiem. Pani kupiła jej trochę suchej karmy i namoczyła,żeby mała sie przyzwyczajała. W głosie pani słyszałam dużo ciepła, kiedy mówiła o małej. Przesłałam jej mojego maila i prosiłam o zdjęcia. Będziemy w kontakcie. Myślę,że będzie ok. Quote
auraa Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 dostałam na telefon zdjęcie Śniezki, wieczorem wstawię. Przypominam i Kropci. Ona szuka domu! Quote
auraa Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Maja, wczoraj miałaś zapchaną skrzynkę. Quote
kakadu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 kochani, przepraszam, ale podpiszcie petycje; na ukrainie przed euro 2012 bestialsko mordowane sa psy: http://www.petycje.pl/petycja/5633/s...euro_2012.html Quote
auraa Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 dzień dobry...........Zero telefonów Quote
maja602 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Kropeczko nasz cudny skarbie pokazuj sie cioteczkom, bo chyba troszkę o tobie zapomniały. Quote
auraa Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 posiałam kabel od telefonu i nie mogę wstawić zdjęcia śniezki z nowego domu. Quote
majowa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 trafiłam do Kropki przez ciocie Aldrumke trzymam mocno kciuki za domek, i ta łapka serce peka :( Quote
Recommended Posts