Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki za malutkie ,aby znalazły dobre domki .Opiekunom Kropi chce tylko powiedzieć aby nie mieli nam za złe ,że myślimy aby Kropke zobaczyli inni lekarze /takie mamy doświadczenia z ludzkimi i zwierzęcymi lekarzami / .Chce im podziękować ,że zajmują się małą i mogę zapewnić/przynajmniej ze swojej strony/ ,że o Kropce nie zapomnimy nawet jeśli nasza pomoc będzie potrzebna za parę miesięcy.

Posted

To dobrze, ze ta Pani się zastanawia. To jest ważna decyzja. Może wcale się nie zastanawia, tylko po prostu nie maiła dzsiaj czasu, zeby podjęchać a decyzję już podjęła. Ja akurat o adopcję Śnieżki się nie boję. Cieszy sie dużym powodzeniem. Ludzie ją ogladają i biorą nr tel. Wszystko wymaga czasu.

Posted

Śnieżka pojechała do swojego domu! Jest malutka i kochana więc myślę, że szybko zdobędzie serca wszystkich domowników. Na wszelki wypadek będę jednak prosiła o kontakt z Panią. Chcę być spokojna o jej dalsze losy. Mama Kropci będzie wysterylizowana w marcu. Od sąsiadki psiary, dostali namiary na lecznicę w której obowiązują normalne ceny.
Teraz Kropcia musi znaleźć swojego człowieka.

Posted

Rozmawiałam z Panią, która adoptowała Śnieżkę. Pani już była z nią u lekarza, po raz kolejny ją zaszczepiła. W przyszłym tygodniu Śnieżka będzie miała prześwietlane przednie łapki, bo są krzywe. Pani chce sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Nuka, matka szczeniaków jest spanielowata, taka jest ponoć Kropcia. Natomiast Śnieżka to parówa. Podejrzewam, ze o alimenty trzeba ścigać jakiegoś jamnika.
Pani mówi, że Śnieżka ma śliczny pycholek. Jest spokojniutka, w nocy trochę płakała a teraz śpi. Pytała czym ją najlepiej karmić. Wczoraj ładnie jadła ryż z kurczakiem. Pani kupiła jej trochę suchej karmy i namoczyła,żeby mała sie przyzwyczajała. W głosie pani słyszałam dużo ciepła, kiedy mówiła o małej.
Przesłałam jej mojego maila i prosiłam o zdjęcia. Będziemy w kontakcie. Myślę,że będzie ok.