Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

Ty masz przede wszystkim burka z brodą - fuuuuuj :evil_lol: Aż mnie ciary przechodzą, jak sobie przypomnę, jak mi tą mokrą brodą po łydce z zaskoczenia przejechał :evil_lol:

Posted

Pewnie tak, ale ja wolę już moje poje*ane, niesymetryczne dziecko :evil_lol: Nigdy psa z brodą, tylko to mnie powstrzymuje przed przyszłym niedoszłym kupnem airedale terriera :evil_lol:

Posted

Mi się strasznie podoba ta niesymetryczność, ja mam za to takie nudne psy, że nie wiem pod tym względem ;)

A ucho klej, bo takie stojące to nie za bardzo mu pasuje ;)

Posted

Mnie też się podoba niesymetryczność, ale uszy lepiej, żeby miał symetryczne :evil_lol:
Napisałam już do hodowcy, jak najlepiej to kleić. Nie chcę nic zepsuć.

Posted

no bruma i grami mają symetryczne strzałki na mordkach i to jest dla mnie super, ale super też jest to, że bruma ma niesymetryczne czarne na łapach, a szczurzy jest krową :evil_lol: ale na mordzie nie mogłabym znieść :diabloti:

Posted

motyleqq napisał(a):
przylazłam sobie do Ciebie i akurat trafiłam na fotki :lol:

Witam i zapraszamy ponownie ;)
Mam nadzieję, że się podobają :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha Ty masz problem ze stojącym uchem a ja z klapniętym

Ach te uszy, same problemy z nimi... ;)

Dzięki wszystkim :) Mały urósł, to prawda, nawet nie wiem kiedy. Pamiętam, jak kiedyś, kiedy chciał wskoczyć na łóżko, to ledwo sięgał łapami, żeby się o nie oprzeć i tak śmiesznie podskakiwał :lol: I na łóżko musiałam hrabiego wnosić.

Jupi znowu chodzi z podklejonym uchem, a rodzice wrócili z działki i stwierdzili, że jestem nienormalna :evil_lol: Bo nie dość, że próbuję zrobić z psa małpę (sztuczki :evil_lol:), to jeszcze mu uszy kleje :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
Ach te uszy, same problemy z nimi... ;)

Dzięki wszystkim :) Mały urósł, to prawda, nawet nie wiem kiedy. Pamiętam, jak kiedyś, kiedy chciał wskoczyć na łóżko, to ledwo sięgał łapami, żeby się o nie oprzeć i tak śmiesznie podskakiwał :lol: I na łóżko musiałam hrabiego wnosić.

Jupi znowu chodzi z podklejonym uchem, a rodzice wrócili z działki i stwierdzili, że jestem nienormalna :evil_lol: Bo nie dość, że próbuję zrobić z psa małpę (sztuczki :evil_lol:), to jeszcze mu uszy kleje :diabloti:

Skąd ja to znam - ja na szczęście Jaxowi nie musiałam kleić, ale przeżywałam chwile grozy, jak mu się ucho podnosiło - do dziś reaguje na stojące ucho lekkimi palpitacjami serca :diabloti:

Posted

LadyS napisał(a):
Skąd ja to znam - ja na szczęście Jaxowi nie musiałam kleić, ale przeżywałam chwile grozy, jak mu się ucho podnosiło - do dziś reaguje na stojące ucho lekkimi palpitacjami serca :diabloti:

to tak jak ja, jak nie daj boże ucho klapnęło na moment...u mnie już migotanie:-D

Posted

No cóż, oni mają inne podejście do psa ;) Jestem dog193, na marginesie :D

Kur... pies dzisiaj znowu darł ryja.... był sam nieco ponad godzinę....

Posted

dog193 napisał(a):
No cóż, oni mają inne podejście do psa ;) Jestem dog193, na marginesie :D

Kur... pies dzisiaj znowu darł ryja.... był sam nieco ponad godzinę....

A było już lepiej?

Posted

Ewa, musisz bardzo pilnować tego co robisz przed zostawianiem go kiedy drze ryja i kiedy nie, najlepiej zapisuj sobie gdzieś w zeszycie, liczy się na prawdę wszystko, przebieg spacerów z poprzedniego dnia, co robiliście, jaka jest pogoda, pora dnia, stan żołądka ;) jakaś zależność musi być, i jak ci się uda tą zależność znaleźć to już będzie ogromna połowa sukcesu